• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben de tamamen benzer durumdayım sizinle, silikon uçsuz emziremiyorum ve sağdığım sütü ve mamayı da biberonla veriyorum. Umarım ilerde silikonsuz emzirebiliriz, her gün biraz denemeye çalışıyorum. Biberon olarak da Avent kullanıyordum ama beslemek saatler sürüyordu ve yeni bir beslenme döngüsüne geçiyorduk, o yüzden comotomo aldım rahat ettim.

Umarım çünkü silikonla emzirmek hiç hoşuma gitmiyor, tek iyi tarafı göğüs uçları yara olmuyor. Biberon ben de avent kullanıyorum ve gerçekten en az akışlı olanda bebeğin artık çenesi yoruluyor bence, comotomo'ya bi bakıyım çok teşekkür ederim

Mesajını okurken ağlamadan edemedim .Ben kandimi çok suçluyorum .Herkes bebeğini emzirebiliyor ben emziremiyorum diye düşünüyordum.Benimle aynı durumda olmanı istemezdim ama başka birininde bu şekilde olması ve yazdıkların içimi rahatlattı .haklısın elimizde olsa gögüs ucunu
da çıkartırız sütümüzüde artırırız 😞😓.Çok ama çık teşekkür ederim mesajıma cevap yazdığın için 🤧❤️

Hiç suçlama canım bebeklerimize en iyi biz bakarız, herkes bu süreçte bi zorluk yaşıyor biz de bunu yaşıyoruz ama inşallah düzelir 🙏🏻 istediğin her zaman yazabilirsin ♥️

Az evvel acile gittim nst normal sancı da yok hafif rahim kasılmaları var ama açılma sancıları yokmuş yarın kendi doktorum ne diyecek bakalım. Bu arada ben her yolu denedim başlamadı doğum, sebebi de yok inşallah seninki kendiliğinden başlar
İnşallah canım ben çok progestan kullandım buna bağlıyorum açıklığın ilerlememesini

Ben doğurdum kızlar hala hayal gibi maşallah🧿 verir vermez tuttu memeyi baya da saçlı doğdu ilk yürüyüşümü de yaptım ama henüz koridora çıkamadım tesettürlüyum ya üzerim pek müsait değildi. Altını bile aldım Kuzum'un 🥰🥰🥰 mecburi sezaryen oldum ben detayları sonra uzun uzun anlatırım
Ayy canım benim hayırlı olsun çoook sevindim, ilk elenen sen olacaksın demiştim, müsait olunca yaz mutlaka 🥰

Evet canım mutlaka Danış gaz damlası kullanmazsan bile probiyotik takviyesi çok fark ediyor erkek çocuğu gazlı olur demişti doktor sen aldığınız sanırsın ama tam yeterli gelmez diye bir probiyotik bir gaz damlası şeklinde devam ediyoruz, aynen canım senin özel durumun var en doğrusunu yaparsın bir de karnına hakiki zeytinyağın varsa ı love you mesajını zeytinyağı ile dene onunda faydası çok oluyor muhtemelen gazını yeterli çıkartamadı annesi yoksa kademen ve saatin bence çok iyi
Canım size kaçıncı gününde vermişti probiyotik? Hangisini kullanıyorsun? Bir de gaz şikayetiniz mi bardı nasıl geldi?

Back
X