- 31 Ocak 2025
- 654
- 628
- 18
- 27
Teşekkür ederim canım inşallah yani mama karşıtı değilim ilk 3-4 gün verdim direkt zaten ama sütüm var zannediyordum şaşırdım açıkçası.. Kaka için de bi kez daha böyle uzun süre yapmazsa çocuk cerrahisi ile görüşürsünüz dedi Allahım esirgesin iş oralara gelmeden hallolur inşallahÇok geçmiş olsun canım geçer inşallah huzursuzluk vs olmadan, kaka yapması rahatlatmıştır. Geçen hafta bizim de mama kullanmamıza rağmen kilo alımı az olduğu için mama takviyesine devam ederek bu hafta tekrar çağırmıştı kilo alımı daha iyiydi sıkma canını kilo alır inşallah
Bana da bugün 42 ye kadar ilk gebeliklerde uzayabiliyor dedi ama 41 bencede yeterli sonrasında riske girmesin kilosu plasentasi vsSancı çıkmadıdoktor 42 ye kadar bekleyebiliriz dedi. Ama ben o kadar istemem ya en fazla 41 olur
Kemerden bende ogluma almistim ama ise yaramamıştı ya duruyor simdi senon yazini okuyunca aklima geldi çıkarayım belki kızda ise yararEşime kiraz çekirdeği kemer aldırmıştım bir de patiği varmış ondan da aldırdım. Adamı resmen e bebekten çıkartmıyorum. Bi kullanacağım bakalım işe yaracak mı. Kullanım talimatında 15-20 dakika 120 derece fırında ısıtılıp kullanabilirsiniz diyor hem kemer hem patik için.
Teşekkür ederim canım inşallah yani mama karşıtı değilim ilk 3-4 gün verdim direkt zaten ama sütüm var zannediyordum şaşırdım açıkçası.. Kaka için de bi kez daha böyle uzun süre yapmazsa çocuk cerrahisi ile görüşürsünüz dedi Allahım esirgesin iş oralara gelmeden hallolur inşallah
Çok şükür, sevindim iyiye gitmesine inşallah bizim de öyle olurBen instagramda uzmanebe.ayse hesabının önerisiyle comotoma aldım, akışından menunum en azından uyuyakalmıyor çekmeye çalışırken, kilo alımı da bu hafta iyiye gitti çok şükür.
Bence de ya riske gerek yok. Suni sancıyla deneriz o da olmazsa kısmet artık. İnşallah hiç bir şeye gerek kalmadan kendiliğinden sancım gelir. Dua edin kızlarBana da bugün 42 ye kadar ilk gebeliklerde uzayabiliyor dedi ama 41 bencede yeterli sonrasında riske girmesin kilosu plasentasi vs
O ptt olan emzirme yardımı değil mi? Ben onu da ibana aktarmıştım direkt seçtiğim ibana yattı 1200küsür olan. Ama bu 5000 olan Halkbank diye biliyorum benSöylediğin uygulamayı bilmiyorum ama e devletten 4A 4B işgöremezlik ödemesi görme kısmından takip ediyorum ben. Yattı ama pttye gitmem lazım benim halkbank hesabım yoktu
Şimdi kemeri taktım, patiği giydirdim mucizevi şekilde etki etsin istiyorum hahaha kafayı yedimKemerden bende ogluma almistim ama ise yaramamıştı ya duruyor simdi senon yazini okuyunca aklima geldi çıkarayım belki kızda ise yarar
Çok şükür çok sevindim inanTekrar kan baktılar düşüş devam ediyor az da olsa. Doğum kilosunu da yakaladı sonunda. Turuncu çiş yaptı bir gün, bir de hiç kaka yoktu o gün. O yüzden safra tıkanıklığı var mı diye ultrasonla bakıldı ama bir şey yokmuş Allahtan. Artık korkacak bir şey kalmadı yavaş yavaş düşecek siz içinizi rahat tutun beslemeye devam edin dedi doktorumuz. Rahatladık biz de biraz çok şükür.
Ya ben sezeryanlıyım ama ya anüs çatlağı oldum ya hemoroid büyük tuvalette kanamam oluyor cam kesiği gibi ağrı çözemedim. Normal doğumda olur ama sezeryanda olmaz galiba diye düşündümKızlar hemoroid olanınız var mı çok fenayım ben krem alıp sürdüm fayda etmedi var mıdır bi çözümü?
Canım benimhoneydukes canim naptiniz, nasilsiniz, yazmadin hic musait olamadin sanirim, umarim yolundadir her sey.
Doğru biliyorsunuz ptt emzirme yardımı ama bana henüz yatmadı o edevletinde gözüküyor muydu peki canım 1200 olan .O ptt olan emzirme yardımı değil mi? Ben onu da ibana aktarmıştım direkt seçtiğim ibana yattı 1200küsür olan. Ama bu 5000 olan Halkbank diye biliyorum ben
Bu zamanda göz yaşı olmaz. Benim büyük oğlanın sağ gözü doğduğundan beri çapaklaniyordu. Dr götürdüm damla verdi ama işe yaramadı internetten baktım o masaji yaptım 5 6 güne geçmişti çapaklanma. Megersem göz yaşı kanalı tıkalıymısBu dönemlerde ağladıkları zaman gözyaşı gelir mi? Yoksa daha zamanı mı var? Gözleri kupkuru anlayamıyorum. Çapaklanma yok şu an için ama böyle minik minik bezeler var etrafında. Masaj yapıyor musun biraz bastırarak baktım da internette öyle yazıyor. Ay gıcıktır tabi uğraştırır seni.
Mercimek ,nohut,fasülye,sarımsak,soğan tarzı dedi bana çocuk doktorumuzİyi akşamlar gaz yapan yiyecekler hakkında elinde belge vs olan yükleyebilir mi
CanımsınÇok şükür çok sevindim inanNasıl rahatlamışsındır içini rahat tut diyince bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?