2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Teşekkür ederim canım inşallah yani mama karşıtı değilim ilk 3-4 gün verdim direkt zaten ama sütüm var zannediyordum şaşırdım açıkçası.. Kaka için de bi kez daha böyle uzun süre yapmazsa çocuk cerrahisi ile görüşürsünüz dedi Allahım esirgesin iş oralara gelmeden hallolur inşallah

Kemerden bende ogluma almistim ama ise yaramamıştı ya duruyor simdi senon yazini okuyunca aklima geldi çıkarayım belki kızda ise yarar

Süt olsa da bebek ne kadarını emiyor bilemiyoruz canım bana doktor emzirdikten sonra sağ ne kadar içtiğini anlayalım demişti. Kaka durumu tekrar olmaz inşallah canım bazen böyle uzun süre yapmayabiliyorlar

Ben instagramda uzmanebe.ayse hesabının önerisiyle comotoma aldım, akışından menunum en azından uyuyakalmıyor çekmeye çalışırken, kilo alımı da bu hafta iyiye gitti çok şükür.
Çok şükür, sevindim iyiye gitmesine inşallah bizim de öyle olur Biberonu da araştırayım teşekkür ederim

Bana da bugün 42 ye kadar ilk gebeliklerde uzayabiliyor dedi ama 41 bencede yeterli sonrasında riske girmesin kilosu plasentasi vs
Bence de ya riske gerek yok. Suni sancıyla deneriz o da olmazsa kısmet artık. İnşallah hiç bir şeye gerek kalmadan kendiliğinden sancım gelir. Dua edin kızlar

İyi akşamlar oğlumda testis rengi koyu olmasindan. Şüphelendi doktor enzimlerin baktı enzim degeri sınırda çıkmış boyle bir durum yaşayan var mi

Söylediğin uygulamayı bilmiyorum ama e devletten 4A 4B işgöremezlik ödemesi görme kısmından takip ediyorum ben. Yattı ama pttye gitmem lazım benim halkbank hesabım yoktu
O ptt olan emzirme yardımı değil mi? Ben onu da ibana aktarmıştım direkt seçtiğim ibana yattı 1200küsür olan. Ama bu 5000 olan Halkbank diye biliyorum ben

Kızlar hemoroid olanınız var mı çok fenayım ben krem alıp sürdüm fayda etmedi var mıdır bi çözümü?

Çok şükür çok sevindim inan Nasıl rahatlamışsındır içini rahat tut diyince bile.

Kızlar hemoroid olanınız var mı çok fenayım ben krem alıp sürdüm fayda etmedi var mıdır bi çözümü?
Ya ben sezeryanlıyım ama ya anüs çatlağı oldum ya hemoroid büyük tuvalette kanamam oluyor cam kesiği gibi ağrı çözemedim. Normal doğumda olur ama sezeryanda olmaz galiba diye düşündüm

honeydukes canim naptiniz, nasilsiniz, yazmadin hic musait olamadin sanirim, umarim yolundadir her sey.
Canım benim Çok şükür iyiyiz ikimiz de. Sarılığı düştü bayağı ama 10 günü geçmesine rağmen 10’un altına düşmediği için uzatılmış sarılık teşhisi kondu. Çok şükür emmesi ve altına yapması güzel olduğu için endişe etmiyorum kendi kendine geçecek inşallah. Bakamadım buraya uzun zamandır evet Siz napıyosunuz

O ptt olan emzirme yardımı değil mi? Ben onu da ibana aktarmıştım direkt seçtiğim ibana yattı 1200küsür olan. Ama bu 5000 olan Halkbank diye biliyorum ben
Doğru biliyorsunuz ptt emzirme yardımı ama bana henüz yatmadı o edevletinde gözüküyor muydu peki canım 1200 olan .
5000 içinde ailem sitesinden başvuruyorsun sonra halkbanktan alıyorsun .

4A 4b dediği çalışanlar için

Bu zamanda göz yaşı olmaz. Benim büyük oğlanın sağ gözü doğduğundan beri çapaklaniyordu. Dr götürdüm damla verdi ama işe yaramadı internetten baktım o masaji yaptım 5 6 güne geçmişti çapaklanma. Megersem göz yaşı kanalı tıkalıymıs

Sezaryen okan kızlar ilk haftalar kendinizi nasıl beslediniz ya birde bu yanmalar nasıl geçer ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…