Canım her öğünümde tavuk sulu çorbalar içtim. Salçasız bulgur pilavı, sebze yemekleri. Taze fasülye , bamya özellikle . Her yemeğin yanında dere otu. Sabahları mutlaka yumurta . Kahvaltıda domatesten uzak durdum hâlâ da yemiyorum . Kimyon rezene çayı mutlaka içiyorum .Sezaryen okan kızlar ilk haftalar kendinizi nasıl beslediniz ya birde bu yanmalar nasıl geçer ki
Canım sindirim çok bozuluyor sezaryanla da. Doktorum özellikle uyarmıştı beni dikkat et lifli ye diye.Ya ben sezeryanlıyım ama ya anüs çatlağı oldum ya hemoroid büyük tuvalette kanamam oluyor cam kesiği gibi ağrı çözemedim. Normal doğumda olur ama sezeryanda olmaz galiba diye düşündüm
Bacım hey maşallah kız. Yapıyorsan alkışlıyorum başkası yapıyorsa onu da ayakta alkışlıyorumCanım her öğünümde tavuk sulu çorbalar içtim. Salçasız bulgur pilavı, sebze yemekleri. Taze fasülye , bamya özellikle . Her yemeğin yanında dere otu. Sabahları mutlaka yumurta . Kahvaltıda domatesten uzak durdum hâlâ da yemiyorum . Kimyon rezene çayı mutlaka içiyorum .
Ya gerçekten alakalımı aceba cidden çok acı çekiyorum büyük tuvalete çıkarken cam kesiği ağrısı oluyor . Gpt doğumla vs alakası yok dedi ama .. nasıl geçecek bunlarCanım sindirim çok bozuluyor sezaryanla da. Doktorum özellikle uyarmıştı beni dikkat et lifli ye diye.
Lansinoh varsa sür. Bir de lifli şeyler ye bakalım. Cam kesiği çatlaktırYa gerçekten alakalımı aceba cidden çok acı çekiyorum büyük tuvalete çıkarken cam kesiği ağrısı oluyor . Gpt doğumla vs alakası yok dedi ama .. nasıl geçecek bunlar
Akışı güzel aslında onun. Ağzı yara demiştiniz ya ondandır belkiBiberon tavsiyesinde bulunabilecek biri var mı kızlar ? Az önce de yazmıştım avent 2 numarayla ememiyor oğlum ya gücü yetmiyor ya bişey bilmiyorum. Kaşık biberonla verdim yine o da 60 ml alıyor 90 ml vermek için 2 sefer yapıyorum falan filan işte zor oldu kısacası.
Ben de sezaryenliyim ama hemoroid hormon değişikliği sebepli oluyormuş kanamam yok ama şişti o bölge evde napsam gecerYa ben sezeryanlıyım ama ya anüs çatlağı oldum ya hemoroid büyük tuvalette kanamam oluyor cam kesiği gibi ağrı çözemedim. Normal doğumda olur ama sezeryanda olmaz galiba diye düşündüm
Ay bilmiyorum inan 30 ml 40 dakikada içti… Belki dediğin gibidir bilmiyorumAkışı güzel aslında onun. Ağzı yara demiştiniz ya ondandır belkilamsinoh deneyin dicem de ben olsam steril bi iğne ile delik açardım
Benim gözlemler hep pratik canım. Çok bildiğimden değil gözlemim hep.Bu ara etrafım yenidoğan kaynadı maşallah çoğunda yanında bulundumAy bilmiyorum inan 30 ml 40 dakikada içti… Belki dediğin gibidir bilmiyorumLansinoha da yenidoğana uygun değil çok akıyor demişler Ben olsam da öyle yaparım da kaynana gibi bi koca var tepemde, yaptırmıyor
Aklımada geldi dedim sürsem nasıl olur aceba diye var evde bir deneyeyim onu ..Lansinoh varsa sür. Bir de lifli şeyler ye bakalım. Cam kesiği çatlaktır
Sezeryan sonrası hemoroid olabiliyor ben oldum hemde fenaa doktor krem yazdı hemenAklımada geldi dedim sürsem nasıl olur aceba diye var evde bir deneyeyim onu ..
Vallaha bilmiyorum eczaneden krem merhem alsan en iyisi o olur hemoroid için..hormonlar acayip etkiliyor vücutumuzuBen de sezaryenliyim ama hemoroid hormon değişikliği sebepli oluyormuş kanamam yok ama şişti o bölge evde napsam gecer
Ya çatkakmı hemoroid mi bilmiyorumda çok acı veren birşeySezeryan sonrası hemoroid olabiliyor ben oldum hemde fenaa doktor krem yazdı hemen
Hemoroidi bilirsin aslında yani afedersin peceteye bı dokun nohut tanesi gibi sertlik gelir birde yurutmeZ oturtmaz öyle bı acı olurYa çatkakmı hemoroid mi bilmiyorumda çok acı veren birşey
Kremini al canım eczaneden birde fitili var proctogyvenol ama doktora git yinede ben acile gittim sezeryan doğum yaptım hemoroid oldum diye yazdılar hemen çekilir acı değil oBen de sezaryenliyim ama hemoroid hormon değişikliği sebepli oluyormuş kanamam yok ama şişti o bölge evde napsam gecer
Benim var canım yıllardır yoktu geçmişti 10 gündür tekrar başladı ishal olmama rağmen yaparken ağrım oluyor ve kanama oluyorKızlar hemoroid olanınız var mı çok fenayım ben krem alıp sürdüm fayda etmedi var mıdır bi çözümü?
Canım valla ilk hafta kayınvalidem baktı onun sayesinde beslendim. Şu sıralar kahvaltımı bile zor yapıyorum bebişten dolayı.Bacım hey maşallah kız. Yapıyorsan alkışlıyorum başkası yapıyorsa onu da ayakta alkışlıyorumben yaşayıp ne bulursam yediğime şükrediyorum büyük oğlumu da hiç besleyemiyorum sanki çok vicdan yapıyorum. Bu beslenmeye sütüm geliyo allahtan
Canım bizim fazlasıyla bir gazımız var direkt %100 işe yaradığını düşünmüyorum ama bence rahatlattı. Sonuçta karın ve ayak bölgesine sıcak uygulamak daha rahat gaz yapmasını sağlayabilir. Bir de gaz damlası ve kolik biberon da bugün kullandım onlar da bir tık iyi gelmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?