Sıkıldı benimki uyudu içini çıkarttım normal içireyim dedim ucu da rezalet direkt biberon başlığını değiştirdim götürdü mamayı kendine geldi. Benlik değilmiş aşkım kolik biberon benim psikolojim bozulur az içtikçe sarılıktan dolayı. Daha yemek yiyemedim çok kötüyüm valla eşim işten gelsin diye kapılara bakıyorumevet çok az damlıyor ama benim oğlum biraz hızlı içiyor sadece çenesi biraz yoruluyor Bir de ben ara ara yavaşça çekiyorum biberona tam alışmasın diye çok normal kuzum ne uyuyabiliyoruz ne dinlenebiliyoruz kafa kalmıyor ki
Kuzum pipetli aldıysan başlığını değiştir ama pipetsizse başlığı değiştirirsen normale döner biberon bak ne güzel sabrediyorsun az daha sık dişini beslendiği sürece korkma sarılıktan biliyorum süreci ama yavaş yavaş da olsa kolik biberonla vermen daha iyi bugün ben de aynı moddayım şu internette onüme clinikid mi ne var denk geldin mi bilmiyorum gaz için masaj yağı onu araştırıyorum şu an resmen uykusuz sıfır uykuyla ayakta o da bende yani bebek bünyesi nasıl dayanıyor anlamıyorum 10 dakika gözünü kapatıyor o kadarSıkıldı benimki uyudu içini çıkarttım normal içireyim dedim ucu da rezalet direkt biberon başlığını değiştirdim götürdü mamayı kendine geldi. Benlik değilmiş aşkım kolik biberon benim psikolojim bozulur az içtikçe sarılıktan dolayı. Daha yemek yiyemedim çok kötüyüm valla eşim işten gelsin diye kapılara bakıyorum
meme ucunu bi değiştirip bakayım yine kaşıkla aynı mı gelecek of tetikleniyor benim sarılık mevzusuKuzum pipetli aldıysan başlığını değiştir ama pipetsizse başlığı değiştirirsen normale döner biberon bak ne güzel sabrediyorsun az daha sık dişini beslendiği sürece korkma sarılıktan biliyorum süreci ama yavaş yavaş da olsa kolik biberonla vermen daha iyi bugün ben de aynı moddayım şu internette onüme clinikid mi ne var denk geldin mi bilmiyorum gaz için masaj yağı onu araştırıyorum şu an
Yorumlar iyi de influencer şişirmesi mi acaba diye ikilemde kaldım içeriği iyi yoksa..emin olamıyorum her tusa basıyorum artıkmeme ucunu bi değiştirip bakayım yine kaşıkla aynı mı gelecek of tetikleniyor benim sarılık mevzusu
sen söyleyince baktım şimdi bi bakmak lazım yorumlara falan. Sen baktın mı nasılmış?
Hangi biberon canım ben de tam şuan aynısını yaşadım 20 dk falan oldu 30 cc içmiş şok oldum. Kaşık biberonla olsa 50 kere bitirmişti. Avent 2 numaralı biberon var bende.Bakacağım canım kafam çorba gibi uykusuzluktan algılarım da kapandı. Bu kolik biberon da ne iğrenç bir şey 1 saatte 30 cc anca içebildi ya böyle yavaş içince uyudu da. Eee sarılık coşar gider bizim.
Allah Allah bize hiçbir şey diyen olmadıBize hastaneden taburcu olurken çocuk doktoru ve yoğun bakımdayken de hatırlatma yapmışlardı.
Ay o hengamede benim haberim olmadı mı acabaHastaneden taburcu olurken kağıt verdiler orada yazıyor bizim ki
Ben sağlık ocağında özellikle sordum ama tatmin edici bir cevap vermediler. Bir bakayım bize de vermişlerdir o zaman öyle bir evrak.Hastaneden verilen kagitlarda yaziyor birde ebemiz de soyledi yapilacaklari
Avent kolik 2 numara benim de canım onunla içirdim. İçinin kaşığını az önce taktım biberona 1 numara naturel biberon ucu taktım bir tık daha hızlı geliyor gibi bir de öyle deneyeceğim. Baktım olmuyor normal devam ederim. Bu şekilde içmek istemez çünkü direkt uyuyor kilo kaybı, sarılıkla uğraşamamHangi biberon canım ben de tam şuan aynısını yaşadım 20 dk falan oldu 30 cc içmiş şok oldum. Kaşık biberonla olsa 50 kere bitirmişti. Avent 2 numaralı biberon var bende.
6.günde düşmüştü sanırımKızlar bebeklerin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim bugün 11 gün oldu hala düşmedi ve ben bebeği yıkamadım göbek bağı düşünce yıkarım diye ama baya da geç oldu keşke yıkasaydık diyorum
Çaresizlik çünküYorumlar iyi de influencer şişirmesi mi acaba diye ikilemde kaldım içeriği iyi yoksa..emin olamıyorum her tusa basıyorum artık
Sen yine de bi sor bakalım belki verir liste. Sarılık ne durumda?Allah Allah bize hiçbir şey diyen olmadıçocuk doktoruna devam ediyoruz sarılık için, muhtemelen zamanı geldikçe o hatırlatır artık
Bizimki 5. günn düştü, çocuk doktoru kuru tutmak şartıyla yıkayabilirsiniz dedi ama aile hekimi düşmeden yıkamanızı tavsiye etmem demişti. Biz de yıkamadık, risk almadık.Kızlar bebeklerin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim bugün 11 gün oldu hala düşmedi ve ben bebeği yıkamadım göbek bağı düşünce yıkarım diye ama baya da geç oldu keşke yıkasaydık diyorum
5. gün oğlumun göbeği düştü akıntı ve kanama olduğu için yıkamadım iyice kendine gelmesini bekledim. Riske atmamak için biraz beklemekte fayda var bence.Kızlar bebeklerin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim bugün 11 gün oldu hala düşmedi ve ben bebeği yıkamadım göbek bağı düşünce yıkarım diye ama baya da geç oldu keşke yıkasaydık diyorum
Tekrar kan baktılar düşüş devam ediyor az da olsa. Doğum kilosunu da yakaladı sonunda. Turuncu çiş yaptı bir gün, bir de hiç kaka yoktu o gün. O yüzden safra tıkanıklığı var mı diye ultrasonla bakıldı ama bir şey yokmuş Allahtan. Artık korkacak bir şey kalmadı yavaş yavaş düşecek siz içinizi rahat tutun beslemeye devam edin dedi doktorumuz. Rahatladık biz de biraz çok şükür.Sen yine de bi sor bakalım belki verir liste. Sarılık ne durumda?
Ben instagramda uzmanebe.ayse hesabının önerisiyle comotoma aldım, akışından menunum en azından uyuyakalmıyor çekmeye çalışırken, kilo alımı da bu hafta iyiye gitti çok şükür.Hangi biberon canım ben de tam şuan aynısını yaşadım 20 dk falan oldu 30 cc içmiş şok oldum. Kaşık biberonla olsa 50 kere bitirmişti. Avent 2 numaralı biberon var bende.
Bizm 6. Gün düştü ama benm çocuklarn hep 6. Gün düştü. Biz düşmeden yıkamıştk valla 3. Gün doktor bişi olmaz demiştiKızlar bebeklerin göbek bağı kaçıncı gün düştü bizim bugün 11 gün oldu hala düşmedi ve ben bebeği yıkamadım göbek bağı düşünce yıkarım diye ama baya da geç oldu keşke yıkasaydık diyorum
Bebeğimin ağzının kenarlarında sivilcemsi şeyler vardı, el ayak ağız hastalığı kapmış yavrum nerden kaptıysa. Ağzının içinde de varmış yaralar. Tedavisi yok bekleyeceksin dedi. Kakası için de parmağını soktu birden yapmaya başladı yaptı baya. Bigaia verdi damla da.
Kilo az almış beslenememiş çocuk dedi. Emzirmeden sonra 3 saatte bir 90 ml mama ya da 90 ml anne sütü sağıp ver dedi.
Çok çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?