2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Sıkıldı benimki uyudu içini çıkarttım normal içireyim dedim ucu da rezalet direkt biberon başlığını değiştirdim götürdü mamayı kendine geldi. Benlik değilmiş aşkım kolik biberon benim psikolojim bozulur az içtikçe sarılıktan dolayı. Daha yemek yiyemedim çok kötüyüm valla eşim işten gelsin diye kapılara bakıyorum

Kuzum pipetli aldıysan başlığını değiştir ama pipetsizse başlığı değiştirirsen normale döner biberon bak ne güzel sabrediyorsun az daha sık dişini beslendiği sürece korkma sarılıktan biliyorum süreci ama yavaş yavaş da olsa kolik biberonla vermen daha iyi bugün ben de aynı moddayım şu internette onüme clinikid mi ne var denk geldin mi bilmiyorum gaz için masaj yağı onu araştırıyorum şu an resmen uykusuz sıfır uykuyla ayakta o da bende yani bebek bünyesi nasıl dayanıyor anlamıyorum 10 dakika gözünü kapatıyor o kadar

meme ucunu bi değiştirip bakayım yine kaşıkla aynı mı gelecek of tetikleniyor benim sarılık mevzusu

sen söyleyince baktım şimdi bi bakmak lazım yorumlara falan. Sen baktın mı nasılmış?

meme ucunu bi değiştirip bakayım yine kaşıkla aynı mı gelecek of tetikleniyor benim sarılık mevzusu

sen söyleyince baktım şimdi bi bakmak lazım yorumlara falan. Sen baktın mı nasılmış?
Yorumlar iyi de influencer şişirmesi mi acaba diye ikilemde kaldım içeriği iyi yoksa..emin olamıyorum her tusa basıyorum artık

Bakacağım canım kafam çorba gibi uykusuzluktan algılarım da kapandı. Bu kolik biberon da ne iğrenç bir şey 1 saatte 30 cc anca içebildi ya böyle yavaş içince uyudu da. Eee sarılık coşar gider bizim.
Hangi biberon canım ben de tam şuan aynısını yaşadım 20 dk falan oldu 30 cc içmiş şok oldum. Kaşık biberonla olsa 50 kere bitirmişti. Avent 2 numaralı biberon var bende.

Hangi biberon canım ben de tam şuan aynısını yaşadım 20 dk falan oldu 30 cc içmiş şok oldum. Kaşık biberonla olsa 50 kere bitirmişti. Avent 2 numaralı biberon var bende.
Avent kolik 2 numara benim de canım onunla içirdim. İçinin kaşığını az önce taktım biberona 1 numara naturel biberon ucu taktım bir tık daha hızlı geliyor gibi bir de öyle deneyeceğim. Baktım olmuyor normal devam ederim. Bu şekilde içmek istemez çünkü direkt uyuyor kilo kaybı, sarılıkla uğraşamam

Bizimki 5. günn düştü, çocuk doktoru kuru tutmak şartıyla yıkayabilirsiniz dedi ama aile hekimi düşmeden yıkamanızı tavsiye etmem demişti. Biz de yıkamadık, risk almadık.

5. gün oğlumun göbeği düştü akıntı ve kanama olduğu için yıkamadım iyice kendine gelmesini bekledim. Riske atmamak için biraz beklemekte fayda var bence.

Eşime kiraz çekirdeği kemer aldırmıştım bir de patiği varmış ondan da aldırdım. Adamı resmen e bebekten çıkartmıyorum. Bi kullanacağım bakalım işe yaracak mı. Kullanım talimatında 15-20 dakika 120 derece fırında ısıtılıp kullanabilirsiniz diyor hem kemer hem patik için.

Sen yine de bi sor bakalım belki verir liste. Sarılık ne durumda?
Tekrar kan baktılar düşüş devam ediyor az da olsa. Doğum kilosunu da yakaladı sonunda. Turuncu çiş yaptı bir gün, bir de hiç kaka yoktu o gün. O yüzden safra tıkanıklığı var mı diye ultrasonla bakıldı ama bir şey yokmuş Allahtan. Artık korkacak bir şey kalmadı yavaş yavaş düşecek siz içinizi rahat tutun beslemeye devam edin dedi doktorumuz. Rahatladık biz de biraz çok şükür.

Ben instagramda uzmanebe.ayse hesabının önerisiyle comotoma aldım, akışından menunum en azından uyuyakalmıyor çekmeye çalışırken, kilo alımı da bu hafta iyiye gitti çok şükür.

Bizm 6. Gün düştü ama benm çocuklarn hep 6. Gün düştü. Biz düşmeden yıkamıştk valla 3. Gün doktor bişi olmaz demişti

Çok geçmiş olsun canım geçer inşallah huzursuzluk vs olmadan, kaka yapması rahatlatmıştır. Geçen hafta bizim de mama kullanmamıza rağmen kilo alımı az olduğu için mama takviyesine devam ederek bu hafta tekrar çağırmıştı kilo alımı daha iyiydi sıkma canını kilo alır inşallah

Kızlar bende yarin 40+4 de veya yetişmezse cuma günü suni sancı ile doğuma gireceğim bebeğim kanala tam yerlesmemis sancım da hiç olmayınca inemedi sanırım kilosu 4100-4300 arası tahmin ediliyor tam ölcemiyorlar inşallah suni sancıyla kanala girer yoksa sezeryana dönecek dualarınıza talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…