2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ben de dün kontrole gittim bebekte böbrek büyümesi halen devam ediyor sağ iyi dedi sol böbrek 11 oldu böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Bende bugün gittim bebeğim de her iki böbreğinde büyüme varmış ve karnımdan sıvı alınması gerektiğini söyledi

Kızlar ben sezeryan oldum göbeğim kaldı aşağıya doğruda sarkıklık var korse taktım bugün ama tedirgin oldum dikiş yerine geliyor gibi siz ne yaptınız bu göbek olayını
Sadece Göbeğin sarkan kısmından şalla bağladım fazla sıkmayacak şekilde 1 hafta felan sonra da göbek sarkma vs olmadı

Kızlar selam doğumdan sonra bebeğim 8 gün yoğun bakımda kaldı maalesef biberona alıştı beni emmede aşırı direniyor ne yapabilirim çok üzülüyorum

Kızlar 10 günlük bebeğim sarılık oldu sarılık yaşayanlar varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız Şuan sarılık değerimiz 14 çokmu yüksek
İlk baş 17 di fototerapi aldık 11 e süştü geri 14 oldu ama fototerapi almaya gerek olmayınca taburcu olmak istedim eve gelincede korktum birşey olurmu acaba ?

Kayseride bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru varmı kızlar özel veya devlet farketmez

Bende bugün gittim bebeğim de her iki böbreğinde büyüme varmış ve karnımdan sıvı alınması gerektiğini söyledi
Canım neden sıvı alınacak söyledi mi ? Benim oğlumda da doğumdan sonra çıktı böbrek büyümesi. 45. Günde tekrardan ultrason çektireceğiz .

Probiyotık damla olarak hangı marka kullanıyosunuz kızlar kullanan varsa yazabılırmısınız

Bugün lansinohun biberonunu aldık. Avent 2 numarayla mamayı çekememe sorunu yaşamıştık. Lansinohtan aşırı memnun kaldım hiç zorlanmadan, akıtmadan, boğazına falan da kaçmadan içti bitirdi hepsini çok şükür. Öyle bir sorunu olan varsa tavsiye ederim L luckykus canım sen de dün yazmıştın böyle bir şey sanki, aklında bulunsun bak

Canım çok geçmiş olsun, dualarım seninle ve şifa bekleyenlerle sütünde artar sen yeter ki umutsuz olma canım Allah’ın izniyle bir an önce evinize sağlıkla gidersiniz canım

Kızlar nasılsınız ? Bebeğinizin kusmaları var mı nasıl

Ayyy çok sevindim iyi gelir minnoşa, biberondan gaz falan olmaz en azından. Canım çok teşekkür ederim Ben 2 numara başlığın yerine 1 taktım içindeki kaşıkla birlikte şimdilik iyi geliyor gibi. Eğer farklı bir şey gözlemlersem biberon kaynaklı ben de alırım. Ev biberon doldu bir sürü biberon var doğrusunu bulana kadar böyle oluyormuş demek

Hahaha evet ya napalım canları sağolsun Mama saatleri işkence olmaktan çıkacak artık gerim gerim geriliyordum 80 saat sürecek yine belim sırtım tutulacak diye

Bol bol emzir ardınada mama ver canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…