- 6 Şubat 2025
- 516
- 344
- 18
- 32
Çok teşekkür ederim çok şükürYarın 14 gün oluyor yani 2 haftalık. Zarar verecek bir seviyede değil bence korkulacak bir şey yok gayet iyi değeriMaşallah
Bende bugün gittim bebeğim de her iki böbreğinde büyüme varmış ve karnımdan sıvı alınması gerektiğini söylediBen de dün kontrole gittim bebekte böbrek büyümesi halen devam ediyor sağ iyi dedi sol böbrek 11 oldu böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Suni sancı almaya başladım kızlar dua edin
Sadece Göbeğin sarkan kısmından şalla bağladım fazla sıkmayacak şekilde 1 hafta felan sonra da göbek sarkma vs olmadıKızlar ben sezeryan oldum göbeğim kaldı aşağıya doğruda sarkıklık var korse taktım bugün ama tedirgin oldum dikiş yerine geliyor gibi siz ne yaptınız bu göbek olayını
Ödeme bilgisi yok diyor bende Allah Allah yaBende bu şekilde gözüküyor canım
Canım neden sıvı alınacak söyledi mi ? Benim oğlumda da doğumdan sonra çıktı böbrek büyümesi. 45. Günde tekrardan ultrason çektireceğiz .Bende bugün gittim bebeğim de her iki böbreğinde büyüme varmış ve karnımdan sıvı alınması gerektiğini söyledi
Bigaia başladık ama bi tecrübem yok yeni başladık oğlum 9 gün kaka yapamadı diye verdi doktoruProbiyotık damla olarak hangı marka kullanıyosunuz kızlar kullanan varsa yazabılırmısınız
Probiyotık damla olarak hangı marka kullanıyosunuz kızlar kullanan
Neo four kullanıyorum canım. Şükür daha iyi yapıyor gazını ve kakasınıProbiyotık damla olarak hangı marka kullanıyosunuz kızlar kullanan varsa yazabılırmısınız
Canım çok geçmiş olsun, dualarım seninle ve şifa bekleyenlerleSağolun kızlar,Eskisehire sevkettiler benide gitmek istiyorum dedim doktorum izin vermedi,hem sezeryan hem apandis alındığı icin kanama riskim varmis.öyle zormuş ki bebeğimin kokusu var kendi yok.Solunum sikintisindan morarmış bı de yavrum,enfeksiyon varmis.Doktor hayatı tehlikesi yok dedi ama onlem amacli.3. basamak yoğun bakıma götürdüler inş çok incinmez.İns sütüm bitmez ,sagiyorum daha cogalmadi ki 1 damla anca.Dua edin
Oğlum kadar sevebilirmiyim derken kizımda bambaskaymis gül bahçem ,mis kokuların.
Ayyy çok sevindim iyi gelir minnoşa, biberondan gaz falan olmaz en azından. Canım çok teşekkür ederimBugün lansinohun biberonunu aldık. Avent 2 numarayla mamayı çekememe sorunu yaşamıştık. Lansinohtan aşırı memnun kaldım hiç zorlanmadan, akıtmadan, boğazına falan da kaçmadan içti bitirdi hepsini çok şükür. Öyle bir sorunu olan varsa tavsiye ederim L luckykus canım sen de dün yazmıştın böyle bir şey sanki, aklında bulunsun bak
Hahaha evet ya napalım canları sağolsunAyyy çok sevindim iyi gelir minnoşa, biberondan gaz falan olmaz en azından. Canım çok teşekkür ederimBen 2 numara başlığın yerine 1 taktım içindeki kaşıkla birlikte şimdilik iyi geliyor gibi. Eğer farklı bir şey gözlemlersem biberon kaynaklı ben de alırım. Ev biberon doldu bir sürü biberon var doğrusunu bulana kadar böyle oluyormuş demek
Bol bol emzir ardınada mama ver canım ..Kızlar 10 günlük bebeğim sarılık oldu sarılık yaşayanlar varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız Şuan sarılık değerimiz 14 çokmu yüksek
İlk baş 17 di fototerapi aldık 11 e süştü geri 14 oldu ama fototerapi almaya gerek olmayınca taburcu olmak istedim eve gelincede korktum birşey olurmu acaba ?
Benim kızım kusuyor hep değil ama bazen ağzından burnundan çıkarıyor..Kızlar nasılsınız ? Bebeğinizin kusmaları var mı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?