- 12 Ocak 2017
- 795
- 756
- 103
- 32
Çok geçmiş olsun canimmmmm,annesi stres çok etkiler sütünü sağ bol bol dinlen bak çok şükür hayatı tehlikesi yokmuş tedbir amaçlıSağolun kızlar,Eskisehire sevkettiler benide gitmek istiyorum dedim doktorum izin vermedi,hem sezeryan hem apandis alındığı icin kanama riskim varmis.öyle zormuş ki bebeğimin kokusu var kendi yok.Solunum sikintisindan morarmış bı de yavrum,enfeksiyon varmis.Doktor hayatı tehlikesi yok dedi ama onlem amacli.3. basamak yoğun bakıma götürdüler inş çok incinmez.İns sütüm bitmez ,sagiyorum daha cogalmadi ki 1 damla anca.Dua edin
Oğlum kadar sevebilirmiyim derken kizımda bambaskaymis gül bahçem ,mis kokuların.
İlk günlerde sütün o şekilde gelmedi çok normal canım benim. Sen dinlen, uyu, yemeğini ye, moralini yavrun için yüksek tutmaya çalış, suyunu iç bak nasıl artacak merak etme. Allahım en kısa sürede kavuştursun ve bir daha hiç böyle ayrı kalmayın. İyi olsun da tek emin ellerde dursun canım benim. Dualarım seninle kızınlaSağolun kızlar,Eskisehire sevkettiler benide gitmek istiyorum dedim doktorum izin vermedi,hem sezeryan hem apandis alındığı icin kanama riskim varmis.öyle zormuş ki bebeğimin kokusu var kendi yok.Solunum sikintisindan morarmış bı de yavrum,enfeksiyon varmis.Doktor hayatı tehlikesi yok dedi ama onlem amacli.3. basamak yoğun bakıma götürdüler inş çok incinmez.İns sütüm bitmez ,sagiyorum daha cogalmadi ki 1 damla anca.Dua edin
Oğlum kadar sevebilirmiyim derken kizımda bambaskaymis gül bahçem ,mis kokuların.
Umarim güzel haberler alirsin cok kalmaz canim enfeksiyon gecirdin mi omu sebebi yaniKızlar iyi olan çocuk birden aglamalara basladi,çok güzel emiyordu sonra buyuk tuvaletini çok sert şekilde yaptı azar azar zorlandı.Hemsire geldi baya masaj yaptı sonra biraz daha yaptı .Solunumu hızlı dedi yogunbakima götürdü miss kokulumuEnfeksiyon gecirdinmi dediler .Tahlil yapacaklarmış boyna kana bakıyorlar zaten.Bosluga düştüm .Dua edin kızlar kalmasın orada bı sorun cikmasin
Ay kiyamam canim tez vakit kavuşursunuz inşallahSağolun kızlar,Eskisehire sevkettiler benide gitmek istiyorum dedim doktorum izin vermedi,hem sezeryan hem apandis alındığı icin kanama riskim varmis.öyle zormuş ki bebeğimin kokusu var kendi yok.Solunum sikintisindan morarmış bı de yavrum,enfeksiyon varmis.Doktor hayatı tehlikesi yok dedi ama onlem amacli.3. basamak yoğun bakıma götürdüler inş çok incinmez.İns sütüm bitmez ,sagiyorum daha cogalmadi ki 1 damla anca.Dua edin
İnşallah anlatırım ama olmayınca mecbur aç kalmasın diye biberona dönüyorum bu şekilde zor olacak sanırımÜzülme canım brn de yaşadım aynısını, çok ağladım 2 gün boyunca ama her seferinde memeyi teklif ettim almayınca silikonı koydum. İnek gibi bebeğin üstüne yatarak memeyi verdiğimde biraz uğraşıyor memeyi tutuyor. Artık silikon kullanmıyorum. Küçük oldukları için alışkanlık edinmiyorlar hızlı unutuyorlar. 2 günlük şey için kendimi üzmüşüm hiç geçmeyecek sanmıştım.
Ben de aynı durumu yaşıyorum. Dün itibariyle tekrar mamaya başladık güç bela ilk mamayı yedirdim yatış o yatış yani dün akşamdan beri her 3 saatte bir ben cinnet geçiriyorum kaşık biberonla döke saça, gözleri kapalı, boğazına kaçıyor, ağzından akıtıyor vs vs deli olduk. Uyku uyuyamadım napıcam bi sonraki beslenme saatinde diye. Ona da kıyamıyorum çok derin uyuyor yani hiç aç gibi durmuyor. Bitsin artık şu 2 saatte 3 saatte bir mevzuları vallahi bezdimGaliba delircem ben bana yardım edin lütfen bebeği her 2 saatte bir emzirmem lazım sarılık değeri biraz düştü ama yinede temkinli davranıyorum gece asla uyanmıyor uyku da 30 cc süt anca içiyor en son gece 2.30 da doydu yattı 5.30 da kaldırayım dedim yok asla kalkmıyor biraz önce zor bela 30 cc süt içirdim ayağını sıkıyorum biraz ağlıyor geri uyuyor deli olucam ne yapayım ben tokmu acaba yatıyor bilmiyorum uyanmıyor rengi felanda iyi ama akşamda götürdük doktora doktor uyandırın beslyin diyor uyanmıyor bu çocuk gündüz iyi biraz 2 gündür bunu yaşıyoruz şimdide
Evette bede emzirme gözükmüyorE devlette şahıs ödemeleri gibi bi kısımdaydı yanlış bilmiyorsam emzirme yardımı canım ordan bi bak
Canım oraya çok kuvvet uygulanıyor. Morarmıştı benimki ama geçti 1 hafta 10 güne. Arada dikişte hassasiyet oluyor benim başka şikayetim kalmadı sen doktorunla görüş muhakkakKızlar benim sezaryen ağrılarım geçmiyor.. 1 ay oldu toparlanmıştım 15 gün sonrasında ama şuan sağ sol kenarlar özellikle gerçekten çok zorluyor beni. Ve bakıyorum dikişime dokunabiliyorum sorun orda değil dikişin üst kısmındaki bölge canımı yakıyor Allah aşkına bir ben mi böyleyim ya gerçekten canım çok sıkkın artık. Görünürde bir şey yok enfeksiyon sarı akıntı vs gibi acaba içerde bir problem mi var diye düşünmeye başladım artık iç dikişlerde
Öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım. Evlat bambaşka bir şey gerçekten de. En ufak bi rahatsızlıklarında içimiz yanıyor . Ama Rabbim dermansız dert vermesin canım. Yeni doğanların bi çoğunda bu tarz sıkıntılar oluyor ama çabuk atlatıyorlar. O yüzden içini ferah tut. Süt konusuna gelince benim ilk iki gün hiç gelmedi. Artık göğsüme masaj yapmaktan hamur gibi etmiştim. Banyo yapınca ve uyuyunca sütüm geldi çok şükür . Kesinlikle uyku çok önemli. Beslenmene de dikkat et. Tavuk , tavuk suyuyla yapılan çorba , pilav, dere otu, hoşaf, malt içeceği ve en önemlisi de su.. bunlar sütü müthiş arttırıyor ve enerji veriyor. Sen kendine bak ki bebişine süt olsun annesi. Gönlünü ferah tut dua et. Bugünleriniz de geçecek inşallah.Sağolun kızlar,Eskisehire sevkettiler benide gitmek istiyorum dedim doktorum izin vermedi,hem sezeryan hem apandis alındığı icin kanama riskim varmis.öyle zormuş ki bebeğimin kokusu var kendi yok.Solunum sikintisindan morarmış bı de yavrum,enfeksiyon varmis.Doktor hayatı tehlikesi yok dedi ama onlem amacli.3. basamak yoğun bakıma götürdüler inş çok incinmez.İns sütüm bitmez ,sagiyorum daha cogalmadi ki 1 damla anca.Dua edin
Doktorum doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde de şimdiye kadar hafiflemesi lazımdı ağrıların tarzı konuştu çok gıcık olmuştum ben 1 ay desem bana g*tüyle güler heralde. Sanki naz yapıyorum yalan söylüyorum. Çevremdekilerin şaşırması da ayrı bir konu. Oturup ağlayacağım resmenCanım oraya çok kuvvet uygulanıyor. Morarmıştı benimki ama geçti 1 hafta 10 güne. Arada dikişte hassasiyet oluyor benim başka şikayetim kalmadı sen doktorunla görüş muhakkak
Benimde 14 gün oldu biraz hafiflemişti ama dünle bugün gene acımaya basladi köşeler özellikle dün doktora gittim hatta dikişlerin iyi görünüyor dedi normal dedi ama gene acımaya başladı resmenDoktorum doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde de şimdiye kadar hafiflemesi lazımdı ağrıların tarzı konuştu çok gıcık olmuştum ben 1 ay desem bana g*tüyle güler heralde. Sanki naz yapıyorum yalan söylüyorum. Çevremdekilerin şaşırması da ayrı bir konu. Oturup ağlayacağım resmen
Ay ne derse desin enfeksiyon olur bir şey olur git sen. Ne bilem hocam siz kestiniz bilirsiniz de hattaDoktorum doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde de şimdiye kadar hafiflemesi lazımdı ağrıların tarzı konuştu çok gıcık olmuştum ben 1 ay desem bana g*tüyle güler heralde. Sanki naz yapıyorum yalan söylüyorum. Çevremdekilerin şaşırması da ayrı bir konu. Oturup ağlayacağım resmen
Çok ama çok geçmiş olsun ikinize de. Allah’ım bir an önce şifa versin minnoş kızına,başka da bir şeyle sınamasın inşallah. Dualarım sizinle
Oyyy annesi biliyorum çok zorama geçecek vallahi geçecek. Ayrı ayrı elbet zor olur ama bak neler atlatıldı burda. Ekim sabileri çok güçlü biliyorum bu da zor ama uyu lütfen uyu. Nasıl geliyor o süt.
Çok geçmiş olsun canım, sen o süreçte bol bol dinlen uyu su iç sütün artsın ilk gün az olması çok normal. Tedbir amaçlı götürmüşlerdir tekrar kavuşacaksın inşallah, dualarım seninle
Çok geçmiş olsun canimmmmm,annesi stres çok etkiler sütünü sağ bol bol dinlen bak çok şükür hayatı tehlikesi yokmuş tedbir amaçlıuyudukca bol su içtikçe sütun iner sezeryanlisin hemen inmez sabırla yavaş yavaş iner sen sagdikca gelir birde incir dur.kkurusu hurma temin edebilirsen ye canım
İlk günlerde sütün o şekilde gelmedi çok normal canım benim. Sen dinlen, uyu, yemeğini ye, moralini yavrun için yüksek tutmaya çalış, suyunu iç bak nasıl artacak merak etme. Allahım en kısa sürede kavuştursun ve bir daha hiç böyle ayrı kalmayın. İyi olsun da tek emin ellerde dursun canım benim. Dualarım seninle kızınla
Umarim güzel haberler alirsin cok kalmaz canim enfeksiyon gecirdin mi omu sebebi yani
Sağolun kızlar Allah razı olsun.Sebebi bilmiyorum ki anne karnındayken apandisim şişmiş ondan mı doğduktan sonra mi oldu.Bugunde baya ağrılarım var.Sekerde yükseldi.Uzulmemek elde değilAy kiyamam canim tez vakit kavuşursunuz inşallahilk gunler zaten cok gelmez canim cogalacak inşallah
İlk ve son ayrı kalışınız olsun canım çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak ki bebeğine iyi gelesinSağolun kızlar,Eskisehire sevkettiler benide gitmek istiyorum dedim doktorum izin vermedi,hem sezeryan hem apandis alındığı icin kanama riskim varmis.öyle zormuş ki bebeğimin kokusu var kendi yok.Solunum sikintisindan morarmış bı de yavrum,enfeksiyon varmis.Doktor hayatı tehlikesi yok dedi ama onlem amacli.3. basamak yoğun bakıma götürdüler inş çok incinmez.İns sütüm bitmez ,sagiyorum daha cogalmadi ki 1 damla anca.Dua edin
Benim doktorum o yanma hissi 15 gün sonra azalır demişti öyle oldu tabi zorlayınca ağrı oluyorDoktorum doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde de şimdiye kadar hafiflemesi lazımdı ağrıların tarzı konuştu çok gıcık olmuştum ben 1 ay desem bana g*tüyle güler heralde. Sanki naz yapıyorum yalan söylüyorum. Çevremdekilerin şaşırması da ayrı bir konu. Oturup ağlayacağım resmen
Bende aynı şekilde neden Böyle oluyor asla uyanmıyor doktora götürdüm dün akşam doktor uyandırın diyor e uyanmıyor hocam diyorum ayağını sıkın diyor sıkıyorum bi ağlıyor geri uyuyor bende sıkıldım bu durumdanBen de aynı durumu yaşıyorum. Dün itibariyle tekrar mamaya başladık güç bela ilk mamayı yedirdim yatış o yatış yani dün akşamdan beri her 3 saatte bir ben cinnet geçiriyorum kaşık biberonla döke saça, gözleri kapalı, boğazına kaçıyor, ağzından akıtıyor vs vs deli olduk. Uyku uyuyamadım napıcam bi sonraki beslenme saatinde diye. Ona da kıyamıyorum çok derin uyuyor yani hiç aç gibi durmuyor. Bitsin artık şu 2 saatte 3 saatte bir mevzuları vallahi bezdim
Yarın 14 gün oluyor yani 2 haftalık. Zarar verecek bir seviyede değil bence korkulacak bir şey yok gayet iyi değeriEki Görüntüle 3663339 sarilik değerlerimiz bu 13 günlük bebeğim doktora ulaşamadım bugün sonuçlar için bir bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?