2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Çok geçmiş olsun canimmmmm,annesi stres çok etkiler sütünü sağ bol bol dinlen bak çok şükür hayatı tehlikesi yokmuş tedbir amaçlı uyudukca bol su içtikçe sütun iner sezeryanlisin hemen inmez sabırla yavaş yavaş iner sen sagdikca gelir birde incir dur.kkurusu hurma temin edebilirsen ye canım

İlk günlerde sütün o şekilde gelmedi çok normal canım benim. Sen dinlen, uyu, yemeğini ye, moralini yavrun için yüksek tutmaya çalış, suyunu iç bak nasıl artacak merak etme. Allahım en kısa sürede kavuştursun ve bir daha hiç böyle ayrı kalmayın. İyi olsun da tek emin ellerde dursun canım benim. Dualarım seninle kızınla

Umarim güzel haberler alirsin cok kalmaz canim enfeksiyon gecirdin mi omu sebebi yani

Ay kiyamam canim tez vakit kavuşursunuz inşallah ilk gunler zaten cok gelmez canim cogalacak inşallah

İnşallah anlatırım ama olmayınca mecbur aç kalmasın diye biberona dönüyorum bu şekilde zor olacak sanırım
Teşekkür ederim mesajın için

Ben de aynı durumu yaşıyorum. Dün itibariyle tekrar mamaya başladık güç bela ilk mamayı yedirdim yatış o yatış yani dün akşamdan beri her 3 saatte bir ben cinnet geçiriyorum kaşık biberonla döke saça, gözleri kapalı, boğazına kaçıyor, ağzından akıtıyor vs vs deli olduk. Uyku uyuyamadım napıcam bi sonraki beslenme saatinde diye. Ona da kıyamıyorum çok derin uyuyor yani hiç aç gibi durmuyor. Bitsin artık şu 2 saatte 3 saatte bir mevzuları vallahi bezdim

Kızlar benim sezaryen ağrılarım geçmiyor.. 1 ay oldu toparlanmıştım 15 gün sonrasında ama şuan sağ sol kenarlar özellikle gerçekten çok zorluyor beni. Ve bakıyorum dikişime dokunabiliyorum sorun orda değil dikişin üst kısmındaki bölge canımı yakıyor Allah aşkına bir ben mi böyleyim ya gerçekten canım çok sıkkın artık. Görünürde bir şey yok enfeksiyon sarı akıntı vs gibi acaba içerde bir problem mi var diye düşünmeye başladım artık iç dikişlerde

Canım oraya çok kuvvet uygulanıyor. Morarmıştı benimki ama geçti 1 hafta 10 güne. Arada dikişte hassasiyet oluyor benim başka şikayetim kalmadı sen doktorunla görüş muhakkak

Öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım. Evlat bambaşka bir şey gerçekten de. En ufak bi rahatsızlıklarında içimiz yanıyor . Ama Rabbim dermansız dert vermesin canım. Yeni doğanların bi çoğunda bu tarz sıkıntılar oluyor ama çabuk atlatıyorlar. O yüzden içini ferah tut. Süt konusuna gelince benim ilk iki gün hiç gelmedi. Artık göğsüme masaj yapmaktan hamur gibi etmiştim. Banyo yapınca ve uyuyunca sütüm geldi çok şükür . Kesinlikle uyku çok önemli. Beslenmene de dikkat et. Tavuk , tavuk suyuyla yapılan çorba , pilav, dere otu, hoşaf, malt içeceği ve en önemlisi de su.. bunlar sütü müthiş arttırıyor ve enerji veriyor. Sen kendine bak ki bebişine süt olsun annesi. Gönlünü ferah tut dua et. Bugünleriniz de geçecek inşallah.

Canım oraya çok kuvvet uygulanıyor. Morarmıştı benimki ama geçti 1 hafta 10 güne. Arada dikişte hassasiyet oluyor benim başka şikayetim kalmadı sen doktorunla görüş muhakkak
Doktorum doğumdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde de şimdiye kadar hafiflemesi lazımdı ağrıların tarzı konuştu çok gıcık olmuştum ben 1 ay desem bana g*tüyle güler heralde. Sanki naz yapıyorum yalan söylüyorum. Çevremdekilerin şaşırması da ayrı bir konu. Oturup ağlayacağım resmen

Benimde 14 gün oldu biraz hafiflemişti ama dünle bugün gene acımaya basladi köşeler özellikle dün doktora gittim hatta dikişlerin iyi görünüyor dedi normal dedi ama gene acımaya başladı resmen

Ay ne derse desin enfeksiyon olur bir şey olur git sen. Ne bilem hocam siz kestiniz bilirsiniz de hatta

Çok ama çok geçmiş olsun ikinize de. Allah’ım bir an önce şifa versin minnoş kızına,başka da bir şeyle sınamasın inşallah. Dualarım sizinle

Oyyy annesi biliyorum çok zor ama geçecek vallahi geçecek. Ayrı ayrı elbet zor olur ama bak neler atlatıldı burda. Ekim sabileri çok güçlü biliyorum bu da zor ama uyu lütfen uyu. Nasıl geliyor o süt.

Çok geçmiş olsun canım, sen o süreçte bol bol dinlen uyu su iç sütün artsın ilk gün az olması çok normal. Tedbir amaçlı götürmüşlerdir tekrar kavuşacaksın inşallah, dualarım seninle

Umarim güzel haberler alirsin cok kalmaz canim enfeksiyon gecirdin mi omu sebebi yani

Ay kiyamam canim tez vakit kavuşursunuz inşallah ilk gunler zaten cok gelmez canim cogalacak inşallah
Sağolun kızlar Allah razı olsun.Sebebi bilmiyorum ki anne karnındayken apandisim şişmiş ondan mı doğduktan sonra mi oldu.Bugunde baya ağrılarım var.Sekerde yükseldi.Uzulmemek elde değilEsim hastaneyle görüşmüş cihetinde enfeksiyon var 7 günlük antibiyotik tedavi uygulayacagiz demislerŞimdi de kıyafetlerini getirdiler çok kötüyüm.
Merveturann senin bebeğininde cigerinde enfekiyon vardı değil mi kaç gün yatmıştı

Eklentiler

• 17612224068761915801157118237815.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 29
İlk ve son ayrı kalışınız olsun canım çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak ki bebeğine iyi gelesin

sarilik değerlerimiz bu 13 günlük bebeğim doktora ulaşamadım bugün sonuçlar için bir bakarmisiniz

Benim doktorum o yanma hissi 15 gün sonra azalır demişti öyle oldu tabi zorlayınca ağrı oluyor

Bende aynı şekilde neden Böyle oluyor asla uyanmıyor doktora götürdüm dün akşam doktor uyandırın diyor e uyanmıyor hocam diyorum ayağını sıkın diyor sıkıyorum bi ağlıyor geri uyuyor bende sıkıldım bu durumdan

Kızlar ben sezeryan oldum göbeğim kaldı aşağıya doğruda sarkıklık var korse taktım bugün ama tedirgin oldum dikiş yerine geliyor gibi siz ne yaptınız bu göbek olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…