• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Selam kızlar dün oğlumuz doğdu şükür sağlıkla kavuştuk ikimizde iyiyiz.
Fakat ben 24 saat doğum sancısı çektim bayagi zorluydu suni sancı üzerine kendi sancim geldi ve 2 sanci + birde agri oldu o yüzden çok zorlandım maalesef 24 saatin sonunda bebeğim kanala çapraz girdiği için ve başı 37 cm olduğu için manevra yapamadı 10 cm acikliga rağmen sezeryana alindim bazen nasipten öteye yol yok çok da iyi hazırlanmıştım normal doğuma ama olmayacaksa olmuyor hepinizin bebeğine ve size sağlıklı günler diliyorum

Selam kızlar dün oğlumuz doğdu şükür sağlıkla kavuştuk ikimizde iyiyiz.
Fakat ben 24 saat doğum sancısı çektim bayagi zorluydu suni sancı üzerine kendi sancim geldi ve 2 sanci + birde agri oldu o yüzden çok zorlandım maalesef 24 saatin sonunda bebeğim kanala çapraz girdiği için ve başı 37 cm olduğu için manevra yapamadı 10 cm acikliga rağmen sezeryana alindim bazen nasipten öteye yol yok çok da iyi hazırlanmıştım normal doğuma ama olmayacaksa olmuyor hepinizin bebeğine ve size sağlıklı günler diliyorum
Ya baya zorlu geçmiş canim önmeli olan ikinizde sağlıklısıniz saglikla büyüsün gözün aydın canim

Canım anneler size bir sorum daha olacak, şimdi ben kaşık biberonla veriyorum mamayı siz nasıl vermiştiniz biberonla veren var mı ben kaşıktan mı devam edeyim mamaya, bazen zorlanıyor kaşıkla dışarı tükürüyor da
İlk günler iyiydi sonra çok tükürmeye başladı sürekli üstü kirleniyor diye üstünü değiştirmekten bıktırdık resmen çocuğu 15. gün artık memeye alışınca biberona geçtik memeyi yine reddetti ama yine alıştırdım tekrar tutturdum memeyiçok zor bir süreçti

Back
X