• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Canım ondan değildir. Uyumadı mı onunla da uyumuyor. Yorulmuştur canım benim fayda etmiştir inşallah damla. Ben de sabah akşam 10 veriyorum. Hatta bağışıklık oldu bence o da fayda etmiyor. Kolikler için olanı alasım var. Uyuyunca da şaşırıyor insan demi 😇
Benim psikolojimi sarılık mahvetti uyanmayınca panik atak geçiriyorum resmen cidden elim ayağım boşaldı çok kötü oldum uyanmayınca 🥺 sarılık olmasa belki korkmazdım uyanmamasından da etkiliyor işte tetiklendim resmen. İnşallah yorulmuştur çocuğu bi rahat bırakmadım.

Yaaa artık işe yaramıyor mu cidden?

Kizlarr nasılsınız. Bebişler nasıl

Uyuyor kuzum uyumayan bebe uyuyor ya yoruldu da uyuyor ya da işe yaradı ben anlamadım artık ne işe yarıyor çok bilemiyorum gerçekten
Valla kuzum bugün 13.30 da uyandı ara ara uyudu azıcık bütün gün memeydi, yeni uyudu mahvoldum. Bu akşam başladım bende etki eder inşallah canım. Onun dışında nasıl Barlas her şey yolundadır umarım ❤️

Kızlar hamile iken Tsh değeri yüksek olanlar doğumdan sonra bebeğin guatr değerlerine baktırdı mı? Bakılması gerekiyormuş galiba

Back
X