2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Canım ben de aynı şekildeyim canım acayip tatlı istiyor ve başım ağırıyor emzirme sonrası. Eşim bana kuru dut, hurma, kuru incir, kuru üzüm hoşafı yaptı şeker eklemeden, emzirme sonrası onun suyunu ve içindeki meyveleri yiyorum Okadar iyi geliyor ki anlatamam tavsiye ederim

Bebeğim geceden beri emmiyor beni şırınga ile veriyorum sütümu sanırım biberona geçeceğim ama hepten unutcak memeyi de biliyorum 1 gun önce uyumuyor napcan diyordum şimdi ise uyanmiyor gene aç aç uyumak istiyor hep çok yoruldum gerçekten psikolojik olarak da fiziksel olarakda sarilik beni çok yordu

Merhaba arkadaşlar 8 günlük bebeğim var. İlk 1 hafta her şey çok iyiydi. 5 gün annem yanımda kaldı. Bebeğim emmek için uyanıyor akıllı bir bebek sezeryan oldum ama çabucak toparlandım sütüm geliyor yani kısaca hiçbir problem yok. Ama dün birden hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi. Sanki anneliğe hazır değil gibi hissediyorum. Çok isteyerek hamile kaldım. Fakat neden böyle oluyor anlamıyorum. Durduk yere sürekli ağlayasım geliyor. Bugün tüm gün ağladım saatlerce. İştahım kapandı 2 lokma anca yiyorum. Eşimle bir daha hiç baş başa kalamıcakmışım eski hayatım asla olmayacakmış her şeyim, düzenim değişecekmiş gibi hissediyorum, ki öyle bence. Daha ağır bir şekilde depresyona girmeden nasıl düzelebilirm. Aynı durumu yaşamış anneler nasıl atlattınız ?

Bende öyle yapıyorum memeden memeye geçerken gazını alıyorum, çıkmazsa bile dik tutuyorum. Ama dün akşam çok kötü oldu kuzum, hiç susmadı bütün gece. Yediklerime dikkat ediyorum kimyon içiyorum.. damlaya dün başladım . Şuan senin bebişin nasıl canım

Aynı pozisyonları yapıyoruz canım ama masaja başlamadım henüz..

Benimki az üşütmüş gibi memeyi emdirdikten sonra gazını alıp göğsümde biraz uyutuyorum dik bir şekilde çünkü direkt yatağa koyunca kusuyor yedikleri sindirilsin diye bekliyorum ama bu seferde kucağımda çok ısınıyor sanırım terliyor ve sonrasında üşütüyor ten tene temas eşin diyorlar ama bi sıcak bi soguk çocuk üşütmeye başladı ev sıcaklığını 24 ayarladım daha soğuk olsa üşüyorum anlamadım nerde yanlış yapıyorum

Ben 15günün sonunda memenin yanına biberon verdim ama şimdi yanlı tutmaya başladı meme uclarım çok acıyor ilk başlarda böyle acımazdı biberonu sert geciktiği için mememi aynı sertlıkte çekmesi mi yara etti ya da artık sadece ucunu mu emiyor anlayamadım meme uçlarım zonkluyor resmen

Benim de göğüslerim kocaman ama daha sütüm dengelenmedi bir gün çok kocaman oluyor süt taşıyor ertesi gün bomboş içinden bir şey çıkmıyor çocuk doymuyor ağlıyor mama vermek zorunda kalıyorum zaten sarılık da geçirdiğimiz için sadece anne sütü ile beslenmiyor mama destekli hep

Hemen yazmak istedim. Yaşadıklarından geliyorum daha rahat daha ferahım. Geçecek inşallah buradaki arkadaşların modunu düşürmeyim diye çok yazmsdım ama hissettiklerin çok normal sürece bırak kendini ve ağla gerçekten.

Son düzenleme:
Sana böyle sımsıkı sarılasım var gerçekten Geçecek bu süreçler allahın izniyle sağlıklı şekilde kucağına alıp çıkacaksın. Allahım bir daha ayırmasın Kal canım benim çok iyi gelir hem sana hem kızına

Bende az önce biberon denedim biberonla sutumu emdi biraz memeyi hiç almıyor ama artık çok üzgünüm çok

Çok geçmiş olsun canım bizimde en son buraya yazdıktan sonra doktora gittik sarılığı geri 22.5 olmuş fototerapi aldı 6.8 e düştü inş yükselmez geri de taburcu oluruz

Bende az önce biberon denedim biberonla sutumu emdi biraz memeyi hiç almıyor ama artık çok üzgünüm çok
Sakın pes etme ben 15 gün boyunca hep denedim sabah memeyi tutup aksam unutuyorlar bir ayda anca düzene giriyor hala girmiş sayılmaz benimki çok zor biliyorum ama defalarca dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…