• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kızlar meme ucum çok yara olduğu için eşimi göğüs kalkanı tarzı bir şey alması için eczaneye gönderdim. Silikon uç vermişler. Bende o acıyla taktım gece 3-4 kere kullanmışızdır ama bebeğim memeyi kabul etmez oldu hemen. Vazgeçiremiyorum. Ağlama krizine giriyor düz meme verince. Nasıl bırakacağım? Ya da çok kötü bir şey mi bu silikon uç? 🥲
Göğsüm yaraysa silikon uc iyileştirmez geçici süre iyileşir yine başlar. Büyğk göğüs kalkanları var ben lansinoh almıştım. Her emzirme yada sağım sonrası koy göğsüne. Hem elbise değmiyor hemde hava alıyor iyileşiyor canım. Bebeğin yesin de nasıl yerse yesin canım aşırı takıyorsun yeme şekline gerçekten. Anlıyorum emek veriyorsun ama bu bebek emeğinin karşılığını bekleme. Bırak nasıl yerse yesin ister memede ister silikon uç ister biberon. Dua edelim bebeklerimiz yiyor. İştahsız bebekler var. Onlar hiç bir şekilde yemiyor. Öyle düşün

Her yemek sonrası gazı vardır canım yoktur diye bişey olamıyor. Sadece bazen geç çıkarıyorlar. Pes etmeyin çıkarsınlar uyusalar bile hafif uyandırın ben bazen yarım saat ovuyorum ikisini de. Ben beslenmenin arasında bile mutlaka gazlarını çıkarıp devam ediyorum beslenmeye böylelikle az gazı oluyor koliklik azalıyor
Çok teşekkür ederim bide öyle deneyim

Yaa hergun zor olur ama gidip gelmesi de sen bakma Esin sıkıca tutsun göbeğini pek acımıyor öle sıkınca
O da zarar veririm diye korktu,ben de kendim vuramadim.. Zaten yavrumu görmeye gidiyorum gelirken vurduruyorum.
Rabbim sifa versin ona bi an once kavusun inşallah cok zor süreçler 🩷🩷🩷🩷
İns cnm zorunda zoru.Cok şükür durumu kötü değil ama şimdi ne yaptı ,ağladı mi ,ağzında hep emzik mi var bezini çok bekletiyorlar mi,kafam bı milyon.Kavusacagimiz günü bekliyorum özlemle❤️
Kal annesi kal sana da iyi gelir 🥹
Öyle dedim ,bu sefer oğlan gözümün içine bakıyor anne beni sınava kim calistiracak diyor😟Bakalım eşimin işi yakınlarda olursa öğlen götürüp akşam alacak ,yoksa kalmayı düşünüyorum.Ne kadar pişpişlesem yanında olsam o kadar iyi😞
Sana böyle sımsıkı sarılasım var gerçekten 💛 Geçecek bu süreçler allahın izniyle sağlıklı şekilde kucağına alıp çıkacaksın. Allahım bir daha ayırmasın 🩷 Kal canım benim çok iyi gelir hem sana hem kızına
😥😥😥 Sağol amin ins canım benim, geçiyor da delerek geçiyor.Gelsin inş kucagimdan indirmeyecegim güneş parçami..

Arkadaşlar merhaba .daha önce sormuştum burada ekran görüntüsüde almıştım ama telefon deıişikliği nedeniyle gitti kayıtların şuan geriye dönük mesaölarıda bulamadım.
Bebeğim 20 günlük gece iyirken 1 togluk uyku tulumu almayı düşünüyorum .Yarım kundak yapıyorum ama bir şekilde çözüyor onu boğulma riskinden korkuyorum

Önerebileceğiniz 1 toglu uyku tulumu var mı , kullandığınız veya

Çok yoruldum… eşimle mücadele etmekten anneme ablama laf anlatmaktan…

Eşim en büyük sorun. Doğunca sarılık geçirdiği için Mete konusunda çok hassasım. İster istemez söyleniyorum yorum yapıyorum durmadan (ona göre durdur) örneğin o evi çok sıcak bulduğu için fütursuzca cam açıyor tam emzirirken de yaptığı için ben bile üşüttüm bana da bebeği terletiyorsun hasta oluyor diyor ben de kızıyorum bi yeri açıyorsan diğerini kapa biz cereyanda kalıp hasta oluyoruz diyorum nihayetinde Mete de az üşütmüş gibi. Artık sabrımın sonuna geldim. Ve kavga edip barışmaktan da yorulduğum için sabah işe giderken artık hiç konuşmadım tepkisizce durdum önce özür diledi sarıldı ama biliyorum şimdi böyleyken akşam yine ufak bir şeyden tartışma çıkacak bana bağıracak ben de ona bağıracagım. Artık kaldıramıyorum. Ben de susmaya devam ettim en son yine cıldırıp bağırdı ve gitti. Yoruldum artık kimseyle savaş vermek istemiyorum cocugumu sakince büyütmek istiyorum neden bu kadar zor…

Üç yıllık evliyim hiç tartısmazken ikimiz de bambaşka biri olduk stresten birbirimize sarıyoruz. Ama benim artık sakin ve huzurlu olmam gerek sütüm kesilecek diye çok korkuyorum…çok ama çok yoruldum… sadece susup tavana bakasım var…

Çok yoruldum… eşimle mücadele etmekten anneme ablama laf anlatmaktan…

Eşim en büyük sorun. Doğunca sarılık geçirdiği için Mete konusunda çok hassasım. İster istemez söyleniyorum yorum yapıyorum durmadan (ona göre durdur) örneğin o evi çok sıcak bulduğu için fütursuzca cam açıyor tam emzirirken de yaptığı için ben bile üşüttüm bana da bebeği terletiyorsun hasta oluyor diyor ben de kızıyorum bi yeri açıyorsan diğerini kapa biz cereyanda kalıp hasta oluyoruz diyorum nihayetinde Mete de az üşütmüş gibi. Artık sabrımın sonuna geldim. Ve kavga edip barışmaktan da yorulduğum için sabah işe giderken artık hiç konuşmadım tepkisizce durdum önce özür diledi sarıldı ama biliyorum şimdi böyleyken akşam yine ufak bir şeyden tartışma çıkacak bana bağıracak ben de ona bağıracagım. Artık kaldıramıyorum. Ben de susmaya devam ettim en son yine cıldırıp bağırdı ve gitti. Yoruldum artık kimseyle savaş vermek istemiyorum cocugumu sakince büyütmek istiyorum neden bu kadar zor…

Üç yıllık evliyim hiç tartısmazken ikimiz de bambaşka biri olduk stresten birbirimize sarıyoruz. Ama benim artık sakin ve huzurlu olmam gerek sütüm kesilecek diye çok korkuyorum…çok ama çok yoruldum… sadece susup tavana bakasım var…
Evin düzeni değiştikçe benimde cinlerin tepemde dolaşıyorum sürekli ,bebeğimde yok extra huysuzum.Karni burnunda 9 aylık son zamanlarimda iş yapmaktan harap olmuştum bir de apandisitim varmış .Şimdi sağda solda esyalar var,diyorlar senin bizim degil.E ben herşeyi duzenlemistim.Esimde diyor sana yardımcı olmaya çalışıyorlar falan diye ama lohusalık işte..
Bizimde evliliğimiz de oğlumdan sonra yoğun tartışmalarimiz oldu ,eve yeni düzen geliyor normal.Ozur dilemesi de iyi bişey bence.Allah hepimize kolaylık versin❤️

Back
X