- 21 Mart 2018
- 6.319
- 16.479
- 248
Ortopedi anladı ben anladım canım .. ultrasonda çıktıSiz nasıl anladınız bana da bacaklar çarpık gibi geliyor ama doktor bir sorun görmedi anne karnında o şekli alıyor dedi 2. Ayın sonunda ultrason çekilecek dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortopedi anladı ben anladım canım .. ultrasonda çıktıSiz nasıl anladınız bana da bacaklar çarpık gibi geliyor ama doktor bir sorun görmedi anne karnında o şekli alıyor dedi 2. Ayın sonunda ultrason çekilecek dedi
Benim de meme uçları aynı şekildeBenimde göğüs uçlarim çatladı emerken resmen dikişimi sıkıyorum zar zor emziriyorum
Lansinoh'un kremini sürdüğüm halde iyileşmiyor meme ucum emzik vermeyecektim artik takatim kalmadi ustunu değiştirirken altini açinca kiyameti koparıyor vermek zorunda kaldim.
Gümüş kapağı aldım daha 2 kere kullanmışımdır. İşe yaradı mı gümüş kapak? Meme ucuma lansinoh iyi geliyor ama bebe durmuyor sürekli memede durmak istedikçe gecikiyor iyileşmesi hep başa dönüyoruz. %60 iyileşti lansinohla gümüş kapakta iyi geliyorsa kullanayım o kadar aldım akıl edemedim kullanmayı düzenli şekildeKızlar ben de sürekli bir arayış içindeyim bir türlü iyileşmiyor yaralar. Gümüş kapak denememiştim sadece. Gümüş kapak+Mustela kombinasyonu ile 2 gündür daha iyiyim gibi geliyor sizin de bilginiz olsun.
Bıngıldak bölgesi zaten biraz çukur görünür canım ve yumuşaktır. Çok daha büyük bir çöküklükten mi bahsediyorsun?
Bizim de durum aynı. Hiç boş kalmıyor ki iyileşsinGümüş kapağı aldım daha 2 kere kullanmışımdır. İşe yaradı mı gümüş kapak? Meme ucuma lansinoh iyi geliyor ama bebe durmuyor sürekli memede durmak istedikçe gecikiyor iyileşmesi hep başa dönüyoruz. %60 iyileşti lansinohla gümüş kapakta iyi geliyorsa kullanayım o kadar aldım akıl edemedim kullanmayı düzenli şekilde
Bende hergün krem kullanıyorum ama iyileşmedi bi türlü bir türlü dogru emzirmeyi bulamadımZeytinyağı tahinyagı göğüs kalkanı lansinoh krem garmastan krem her şeyi denedim tam düzeliyor sonra yine ağrımaya başlıyor doğru tutuşu bir türlü öğretemedim
Valla ya hepimizin ortak sorunu galiba bide gercekten cok yorgunum bi türlü dinlenemiyorum bebek bakmak cok zormuş gercekten heleki uyku duzeni de asla yokNasıl da aynı şeyleri yaşıyoruz. Mesajı ben yazdım sandım bir an![]()
Emzik bizimkide cok tutuyo sayilmaz mak.5 dakika oyaliyor atiyor agzindan sonra ciğlik çığlığa sanki elinden sütünü almişim benimkide uyku saati bi türlü düzene girmediBenim de meme uçları aynı şekildelansinoh biraz biraz iyi geliyor tamamen iyi olması için bu bebelerin uyuması bizim memişleri de dinlendirmeleri lazım ondan iyi olmuyorlar… Emzik keşke emse benimki ayda yılda emiyor. Emzik kullanabilen anneler biraz da olsa rahat ederler
darısı bana
Göğüs hizasından göbeğinde doğru yapıyorum ben birde benim pipilinin memeleri şişti zeytinyağı ile ovunca indi şişlik.Göğse hafif masaj mı? Nasıl oluyor canım videosu var mı