2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
rozatulip rozatulip FireflyDream FireflyDream biz de 4 kere 30 ml ek süt veriyoruz sağıp. Bence emse bile ek süt verme sebebimiz olası bir verimsiz emme durumunda en azından içtiğinden emin olduğumuz bir miktar süt vermiş olmak diye düşünüyorum ben 😁

Kızlar bebeğim burnu tıkalı gözleri kızarmş yaş dolu. Boğazında da birikinti oluo ağzı köpük oluo tükürükle. Kardeşimn evi soğktu sopk aldı sanırm. Ne önerirsinz

Benimde göğüs uçlarim çatladı emerken resmen dikişimi sıkıyorum zar zor emziriyorum
Lansinoh'un kremini sürdüğüm halde iyileşmiyor meme ucum emzik vermeyecektim artik takatim kalmadi ustunu değiştirirken altini açinca kiyameti koparıyor vermek zorunda kaldim.
Benim de meme uçları aynı şekilde 🥺 lansinoh biraz biraz iyi geliyor tamamen iyi olması için bu bebelerin uyuması bizim memişleri de dinlendirmeleri lazım ondan iyi olmuyorlar… Emzik keşke emse benimki ayda yılda emiyor. Emzik kullanabilen anneler biraz da olsa rahat ederler 🤩 darısı bana

Kızlar ben de sürekli bir arayış içindeyim bir türlü iyileşmiyor yaralar. Gümüş kapak denememiştim sadece. Gümüş kapak+Mustela kombinasyonu ile 2 gündür daha iyiyim gibi geliyor sizin de bilginiz olsun.

Kızlar ben de sürekli bir arayış içindeyim bir türlü iyileşmiyor yaralar. Gümüş kapak denememiştim sadece. Gümüş kapak+Mustela kombinasyonu ile 2 gündür daha iyiyim gibi geliyor sizin de bilginiz olsun.
Gümüş kapağı aldım daha 2 kere kullanmışımdır. İşe yaradı mı gümüş kapak? Meme ucuma lansinoh iyi geliyor ama bebe durmuyor sürekli memede durmak istedikçe gecikiyor iyileşmesi hep başa dönüyoruz. %60 iyileşti lansinohla gümüş kapakta iyi geliyorsa kullanayım o kadar aldım akıl edemedim kullanmayı düzenli şekilde

Gümüş kapağı aldım daha 2 kere kullanmışımdır. İşe yaradı mı gümüş kapak? Meme ucuma lansinoh iyi geliyor ama bebe durmuyor sürekli memede durmak istedikçe gecikiyor iyileşmesi hep başa dönüyoruz. %60 iyileşti lansinohla gümüş kapakta iyi geliyorsa kullanayım o kadar aldım akıl edemedim kullanmayı düzenli şekilde
Bizim de durum aynı. Hiç boş kalmıyor ki iyileşsin ☹️ önceden sürekli yıkayıp siliyordum o da yıpratıyor bence. Artık devamlı gümüş kapak takıyorum. Mustelayı da silmeyeceğim birkaç gün. En azından biraz düzelene kadar. Böyle emzirirken hassasiyet çok azaldı. Sadece bir yere değerse çok acıyor hala. Gümüş kapak o açıdan bayağı fayda etti bende. Sürtünmeyi de engelliyor. Kalkana göre de çok daha kullanışlı bence.

Benim de meme uçları aynı şekilde 🥺 lansinoh biraz biraz iyi geliyor tamamen iyi olması için bu bebelerin uyuması bizim memişleri de dinlendirmeleri lazım ondan iyi olmuyorlar… Emzik keşke emse benimki ayda yılda emiyor. Emzik kullanabilen anneler biraz da olsa rahat ederler 🤩 darısı bana
Emzik bizimkide cok tutuyo sayilmaz mak.5 dakika oyaliyor atiyor agzindan sonra ciğlik çığlığa sanki elinden sütünü almişim benimkide uyku saati bi türlü düzene girmedi

Emzik tutup tutmadığını anlayamıyorum burdan öneri ile avent emzik aldik biraz verirken yüzünü eksitiyor sonra az emiyor çıkarıyor tutmuş mu oluyor acaba sizinkiler nasıl emisleri

Sezeryan olalı 20 Gün olacak hala sağ ve sol köşeleri acıyor otururken kalkarken yatarken sizde de var mı böyle bisey

Kızlar bende aynıydım B Bluehappiness garmastan merhem önermişti ve gerçekten çok iyi geldi emzirirken ellerimi ısırıyordum o acıyı hissetmeyim diye

Ben geçen gün de yazmıştım çok tepki veren olmadı. Evet krem,merhem ve bunların yanında gümüş kapak gerçekten iyi geldi. Amaaa,bunlar maalesef geçici çözümler. Özellikle meme tutmayı unutan bebeler için. Tekrar memeyi doğru tutmayı nasıl öğreticez? Ben birkaç gündür uğraşıyorum ama yok,olmuyor

Back
X