2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Aşko ben akne geçiriyorum yüzüm çene gıdım 16/18 yaşındaki erge gibi sönüp gelmeli aknedolu çarşamba doktora koşturucam cildim mahvoldu. Onada hormonel dediler ama kaşınıyor krem merhem nevarsa versin

Yazdığım görülmüyor mu ya da kimsenin bir yorumu yok mu?

Hahahjsjss evet bunun bilimsel olarak açıklaması neymiş peki orta parmağın tövbe estağfurullah ya hahahajjs canım acırsa kaldırıp gezerim herkese evde olabilir sanki bu krem bi bakcam tanıdık geldi nedense
Yada Evren diyor kiiii al sanaaa ahahahahahahshs

Ebe bana aç benek bas bas bağırır susturamazsın diyor .. her geldiğinde . Bende hetiyoru sütüm diye çok endişe ediyorum mama takviyesi vermiyorum çünki ..

Ben görmemiştim canım eğer bebeğin açsa emin ol uyumuyorlar aranıyorlar. Çiş ve kaka sayısında da azalma yoksa bu iyi beslendiğini gösteriyor. Emzirirken de yutkunuyor mu vs çene hareketlerini takip et. Memeden sen mi ayırıyorsun yoksa kendisi mi bırakıyor bu da önemli.

Sağıma gelince de emzirmeden yarım saat sonra falan sağıyorum ben sürekli vaoovv derecede çıkmıyor değişiyor. Uykusuzsam, su içememişsem vs sütte azalıyor benim. Ancak ve ancak pipiliye yetiyor sütüm sağımda çıkmıyor.

Ebe bana aç benek bas bas bağırır susturamazsın diyor .. her geldiğinde . Bende hetiyoru sütüm diye çok endişe ediyorum mama takviyesi vermiyorum çünki ..
Ben de öyle düşündüm,meme ucunu emmeye başlayınca tedirgin oldum bir de sağım dolayısıyla ama doymasa anlardım bence de ya

O zaman her şey normal muhtemelen.
Sarılık zamanı uykudan muhtemelen çok verimli ememiyordu o yüzden de sağımda baya sütüm çıkıyordu.
Çiş iyi de kaka biraz gaz kaynaklı zorluyor oğluşumu,gündemimiz bu bu sıralar

Sarılıktan halleri olmuyordu ki emmeyi bırak gözlerini açamıyorlardı. En doğrusu çiş kaka gerçekten o normalse bebek huzurluysa korkmamak lazım. Sütünü de bir kere sağ bakalım öyle ver ne kadar çıktığına bakarsın bence.

Kızlar magnezyum içiyor musunuz doktor bana kan hapı ve D vitamini verdi sadece magnezyum için bir şey demedi kaslarım ve kemiklerim çok ağrıyor şu anda kullanan var mı

Kızlar magnezyum içiyor musunuz doktor bana kan hapı ve D vitamini verdi sadece magnezyum için bir şey demedi kaslarım ve kemiklerim çok ağrıyor şu anda kullanan var mı
Bana demir d b12 magnezyum allah ne verdiyse kullanmam söylendi ama asla kullanmıyorum. Benim de kollarım çok ağrıyor felaket yani.

Canım memenin üretimi bebeğine göre şekil almıştır. Ben de aynı durumdaydım sağmaya ihtiyaç duymuyorum artık.
Bana devam et dedi canım kullanıyorum

Bana demir d b12 magnezyum allah ne verdiyse kullanmam söylendi ama asla kullanmıyorum. Benim de kollarım çok ağrıyor felaket yani.
Kullan mutlaka tüm depolarımız tükeniyor kesin ben elenatal 3 içiyorum onda hepsi var hamileyken 2yi içmiştim memnunum

Benim bir aylık oldu ben de başlarda sarılık için sağıp veriyordum ve mama veriyordum bir yandan da emziriyordum.doktor kilo alımı iyi deyince sağmayı da bıraktım geceleri uyuduğumda eşim bazen mama yapıp veriyor sadece bir öğünde.onu da bırakmayı tamamen meme vermeyi planlıyorum çünkü meme bebeğe göre süt üretiyor az ya da fazla gelsin istemiyorum ikisi de dert çünkü

Evet aç kalsa ağlar, çiş de güzel olduğuna göre bebek emiyor bence sonraki kontrolde yine de sorarsın bakalım doktora.

Ben de bugün zor bela evde saçımı boyattım anneme. Bir fazlasını yapmaya asla vaktim yok. Şöyle bi kuaföre tırnağa falan gidip ne zaman kendimize geliriz acaba

B Beybimlk sen de ses ver kuzum nasılsın?
T tazmanya canavari canım Of çok şükür yavaş yavaş üzerimdeki kasvet dağılıyor dün biraz toparladım. Bugün daha iyiyim. Kızlar biz silikon ucu bıraktık dün geceden beri hiç vermedim her teklifimde kabul ediyor sadece başta yakalamak için çok çaba sarf ediyoruz. Ama iyi gidiyoruz şimdilik.

Ve artık sadece anne süt ile besleniyor umarım kilo alıyordur. Ne kadar süt içtiğiini bilmiyorum böyle emzirince. Doyduğunu nasıl anlıyoruz? Tecrübeli anneler beni aydınlatsın.

Takip edemedim forumu bu ara kendimi toparlamaya çalışıyordum. Şuanda slingte kucağımda uyuyor tospiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…