Aşko ben akne geçiriyorum yüzüm çene gıdım 16/18 yaşındaki erge gibi sönüp gelmeli aknedolu çarşamba doktora koşturucam cildim mahvoldu. Onada hormonel dediler ama kaşınıyor krem merhem nevarsa versinDelircem artık ya yüzüm bi sivilceleniyor bi sönüyor ama böyle günlük değişkenlik gösteriyor ona ben şok geçirirdim saç dökülmesine falan ama bu gerçekten aşırı şov oldu hajsjsk sinirlerim bozulduantibiyotikli krem de sürmek lazım ya
Yazdığım görülmüyor mu ya da kimsenin bir yorumu yok mu?Kızlar bir şey sorucam.
Sarılık sebepli olan beslenmeyi biliyorsunuz,emzir,sağdığın sütü ver,günde 1-2 defa da mama. İlk zamanlar bu şekilde ilerlerken göğüslerimi sağdığımda ciddi süt geliyordu. Hatta doktor sarılık tehditi bitmeden 4-5 gün önce mamayı bıraktırmıştı süt çok diye.
Ama son 4-5 gündür sağdığım sütün miktarı çok azaldı. Sarılık geçti sayılır,bebitomun memede kalma süresi de arttı.
Sizce sütüm mü azaldı yoksa bebek güzel emdiği için mi sağımda sütüm daha az geliyor önceye göre?
Bir yandan çiş takip ediyorum hala düzenli olarak yapıyor sıkıntı yok bir de aç kalsa bu bebek bunu belli eder zaten değil mi?
Yada Evren diyor kiiii al sanaaa ahahahahahahshsHahahjsjss evet bunun bilimsel olarak açıklaması neymiş peki orta parmağın tövbe estağfurullah ya hahahajjs canım acırsa kaldırıp gezerim herkeseevde olabilir sanki bu krem bi bakcam tanıdık geldi nedense
Ebe bana aç benek bas bas bağırır susturamazsın diyor .. her geldiğinde . Bende hetiyoru sütüm diye çok endişe ediyorum mama takviyesi vermiyorum çünki ..Yazdığım görülmüyor mu ya da kimsenin bir yorumu yok mu?
Ben görmemiştim canım eğer bebeğin açsa emin ol uyumuyorlar aranıyorlar. Çiş ve kaka sayısında da azalma yoksa bu iyi beslendiğini gösteriyor. Emzirirken de yutkunuyor mu vs çene hareketlerini takip et. Memeden sen mi ayırıyorsun yoksa kendisi mi bırakıyor bu da önemli.Yazdığım görülmüyor mu ya da kimsenin bir yorumu yok mu?
Hahahahh gerçekten öyle ya zorluyor evrenYada Evren diyor kiiii al sanaaa ahahahahahahshs
Ben de öyle düşündüm,meme ucunu emmeye başlayınca tedirgin oldum bir de sağım dolayısıyla ama doymasa anlardım bence de yaEbe bana aç benek bas bas bağırır susturamazsın diyor .. her geldiğinde . Bende hetiyoru sütüm diye çok endişe ediyorum mama takviyesi vermiyorum çünki ..
O zaman her şey normal muhtemelen.Ben görmemiştim canım eğer bebeğin açsa emin ol uyumuyorlar aranıyorlar. Çiş ve kaka sayısında da azalma yoksa bu iyi beslendiğini gösteriyor. Emzirirken de yutkunuyor mu vs çene hareketlerini takip et. Memeden sen mi ayırıyorsun yoksa kendisi mi bırakıyor bu da önemli.
Sağıma gelince de emzirmeden yarım saat sonra falan sağıyorum ben sürekli vaoovv derecede çıkmıyor değişiyor. Uykusuzsam, su içememişsem vs sütte azalıyor benim. Ancak ve ancak pipiliye yetiyor sütüm sağımda çıkmıyor.
Sarılıktan halleri olmuyordu ki emmeyi bırak gözlerini açamıyorlardı. En doğrusu çiş kaka gerçekten o normalse bebek huzurluysa korkmamak lazım. Sütünü de bir kere sağ bakalım öyle ver ne kadar çıktığına bakarsın bence.O zaman her şey normal muhtemelen.
Sarılık zamanı uykudan muhtemelen çok verimli ememiyordu o yüzden de sağımda baya sütüm çıkıyordu.
Çiş iyi de kaka biraz gaz kaynaklı zorluyor oğluşumu,gündemimiz bu bu sıralar
Bana demir d b12 magnezyum allah ne verdiyse kullanmam söylendi ama asla kullanmıyorum. Benim de kollarım çok ağrıyor felaket yani.Kızlar magnezyum içiyor musunuz doktor bana kan hapı ve D vitamini verdi sadece magnezyum için bir şey demedi kaslarım ve kemiklerim çok ağrıyor şu anda kullanan var mı
Bebek buyudukce daha cok bitiriyor canim sutleri normal bence kilomaliminda sorun yoksaYazdığım görülmüyor mu ya da kimsenin bir yorumu yok mu?
Canım memenin üretimi bebeğine göre şekil almıştır. Ben de aynı durumdaydım sağmaya ihtiyaç duymuyorum artık.Yazdığım görülmüyor mu ya da kimsenin bir yorumu yok mu?
Bana devam et dedi canım kullanıyorumKızlar magnezyum içiyor musunuz doktor bana kan hapı ve D vitamini verdi sadece magnezyum için bir şey demedi kaslarım ve kemiklerim çok ağrıyor şu anda kullanan var mı
Kullan mutlaka tüm depolarımız tükeniyor kesin ben elenatal 3 içiyorum onda hepsi var hamileyken 2yi içmiştim memnunumBana demir d b12 magnezyum allah ne verdiyse kullanmam söylendi ama asla kullanmıyorum. Benim de kollarım çok ağrıyor felaket yani.
Ben de elenatal içmiştim hamileyken gerçekten memnundum 3 e geçmek lazım ayarlayacağım inşallah hepsini düzene oturtcamKullan mutlaka tüm depolarımız tükeniyor kesin ben elenatal 3 içiyorum onda hepsi var hamileyken 2yi içmiştim memnunum
Benim bir aylık oldu ben de başlarda sarılık için sağıp veriyordum ve mama veriyordum bir yandan da emziriyordum.doktor kilo alımı iyi deyince sağmayı da bıraktım geceleri uyuduğumda eşim bazen mama yapıp veriyor sadece bir öğünde.onu da bırakmayı tamamen meme vermeyi planlıyorum çünkü meme bebeğe göre süt üretiyor az ya da fazla gelsin istemiyorum ikisi de dert çünküKızlar bir şey sorucam.
Sarılık sebepli olan beslenmeyi biliyorsunuz,emzir,sağdığın sütü ver,günde 1-2 defa da mama. İlk zamanlar bu şekilde ilerlerken göğüslerimi sağdığımda ciddi süt geliyordu. Hatta doktor sarılık tehditi bitmeden 4-5 gün önce mamayı bıraktırmıştı süt çok diye.
Ama son 4-5 gündür sağdığım sütün miktarı çok azaldı. Sarılık geçti sayılır,bebitomun memede kalma süresi de arttı.
Sizce sütüm mü azaldı yoksa bebek güzel emdiği için mi sağımda sütüm daha az geliyor önceye göre?
Bir yandan çiş takip ediyorum hala düzenli olarak yapıyor sıkıntı yok bir de aç kalsa bu bebek bunu belli eder zaten değil mi?
Evet aç kalsa ağlar, çiş de güzel olduğuna göre bebek emiyor benceKızlar bir şey sorucam.
Ben de bugün zor bela evde saçımı boyattım anneme. Bir fazlasını yapmaya asla vaktim yok. Şöyle bi kuaföre tırnağa falan gidip ne zaman kendimize geliriz acabaAltının çok uzun süre sert olduğu da oluyo hatta.
Canım o anda çok tazyikli geliyordur. Sütü başka yere sağ o sırada. Bende de oluyordu emzirmeye korkuyordum, memeyi çeke çeke; tazyiği alarak hallettik.
Canım zonklar o. Dişini az sıksan biraz da parmağı sıksan kanasa aksa rahatlarbende de oldu bu kadar değil ama yoldum ben
Canım benim en ufak zorlanmamda iç daralmamda aklıma geliyorsun. Bugün evimizdeyiz haberlerini bekliyoruz.
L luckykus anacım o tırnakları ne ara yaptırdın içim açıldı he maşallah sana. İnstamom ol takip edelimkaşımı bi aldırabilsem çok rahatlayacağım da
T tazmanya canavari canım Of çok şükür yavaş yavaş üzerimdeki kasvet dağılıyor dün biraz toparladım. Bugün daha iyiyim. Kızlar biz silikon ucu bıraktık dün geceden beri hiç vermedim her teklifimde kabul ediyor sadece başta yakalamak için çok çaba sarf ediyoruz. Ama iyi gidiyoruz şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?