- 8 Ağustos 2024
- 967
- En iyi cevaplar
- 1
- 801
- 23
- 28
Ben bugün silikon uçtan uğraşa uğraşa kurtuldum. Bu seferde sütüm fazla gelmeye başladı. Bebeğim emerken nefes alamıyor gibi tıkanıyor gibi hık hık oluyor. Başta emerken yapıyordu. Şimdi emzik varken ve ua ağzında bir şey yokken düz yatarken yapıyor. Korkutuyor beni. Nefessiz kalacakmış gibi oluyor. Kızlar böyle bir durum yaşayan oldu mu?@rozatulipFireflyDream biz de 4 kere 30 ml ek süt veriyoruz sağıp. Bence emse bile ek süt verme sebebimiz olası bir verimsiz emme durumunda en azından içtiğinden emin olduğumuz bir miktar süt vermiş olmak diye düşünüyorum ben
Bizimki de öyle bence biraz da keyfi çıkarıyor o sesleriBen bugün silikon uçtan uğraşa uğraşa kurtuldum. Bu seferde sütüm fazla gelmeye başladı. Bebeğim emerken nefes alamıyor gibi tıkanıyor gibi hık hık oluyor. Başta emerken yapıyordu. Şimdi emzik varken ve ua ağzında bir şey yokken düz yatarken yapıyor. Korkutuyor beni. Nefessiz kalacakmış gibi oluyor. Kızlar böyle bir durum yaşayan oldu mu?
1 aydır 2 saat deliksiz uyuduğum olmadı. Hepimiz öyleyizdirOfff gece gündüz artık kalkamıyorumbi gözüm yatağa bakıyor
Aynıyız aynıııı… Bu gece ne zaman uyuycam diye düşündüm cevap bulamadım. Bulamadıkça da bi kötü oldum hfhhjg1 aydır 2 saat deliksiz uyuduğum olmadı. Hepimiz öyleyizdir
Ay niye olmasın Antalya dayız ikimizde bahar aylarında alırız bebek arabamızı gideriz Konyaaltı sahile içeriz kahvemizi azıcık sefasını süreriz oh hayali bile güzelHahahhh mükemmel olur keşkeeeee
Ayyy valla bana uyar çokta güzel olurAy niye olmasın Antalya dayız ikimizde bahar aylarında alırız bebek arabamızı gideriz Konyaaltı sahile içeriz kahvemizi azıcık sefasını süreriz oh hayali bile güzel
Off üzücü bi haberGündüz istediğin kadar uyu gece uykusunun yerini hiçbir şey tutmuyor
Ay yazın ben de geleyimAy niye olmasın Antalya dayız ikimizde bahar aylarında alırız bebek arabamızı gideriz Konyaaltı sahile içeriz kahvemizi azıcık sefasını süreriz oh hayali bile güzel
Evet kuzummm doktorlarin bazısı yıka bazısı yıkama diyor ama ben ılık suyla bı tür yıkıyorumAşkım yıkanıyor zaten ben önce tek kullanımlık yıkama havlusuyla sıcak sıyla silip sonra birde suyun altına tutuyordum bazı doktorlar yıkamasanızda olur diyormuş demişti B Bluehappiness
Kuzum çok etkili bı krem içeriğini atayım istersen bı bakEnzim eksikliği çıktı ya aşkım yıkasam da içinde yasaklı listede yer alan bir şey varsa diye bi bakacağım. Zor emziriyorum artık inşallah kullanabiliyorumdur da rahatlarım.
Amin Rabbim yaşatmasın canim bu son olsun ayri kalmayin bi daha inşallahGeçen hafta bugün hayatımın en kotu günüydü inş bugün bayram olur.Aglamaktan başka bişey yapamiyordum .Bulunduğum hastanede 3.basamak yoğun bakım olmadığı için farklı hastaneleri ariyorlar.En yakın şehir Eskişehir orada yer yok.Kutahya Afyon'a bakiliyor.Babam diyor istanbula gidelim.Sonra bı haber geliyor Eskişehir'de yer açıldı diye. Bebeğim ambulansla başka sehirde hastaneye gidiyor babası arabayla peşinden gidiyor .Ben gideyim diyorum Dr izin vermiyor.Hemsire süt sag bebeğin için diyor sagiyorum bir damla o da bardağa gidene kadar kuruyor.Sonra en son giydigi kiyafetleri posetin içinde elime verdiler,yok böyle bi caresizlik.
32 haftalık doğan ,solunum sıkıntısı olan,zatürre olan birçok bebek var .Erken doğum yapan bebeği kuvezde yatan anneler simdi anlıyorum sizi.Ama orda herkes sakın yeni gelenler bile.Ben harap olmuştum her girdiğimde ağlıyordum .Allah'ım bir daha yaşatmasın inş.
Bu son olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzGeçen hafta bugün hayatımın en kotu günüydü inş bugün bayram olur.Aglamaktan başka bişey yapamiyordum .Bulunduğum hastanede 3.basamak yoğun bakım olmadığı için farklı hastaneleri ariyorlar.En yakın şehir Eskişehir orada yer yok.Kutahya Afyon'a bakiliyor.Babam diyor istanbula gidelim.Sonra bı haber geliyor Eskişehir'de yer açıldı diye. Bebeğim ambulansla başka sehirde hastaneye gidiyor babası arabayla peşinden gidiyor .Ben gideyim diyorum Dr izin vermiyor.Hemsire süt sag bebeğin için diyor sagiyorum bir damla o da bardağa gidene kadar kuruyor.Sonra en son giydigi kiyafetleri posetin içinde elime verdiler,yok böyle bi caresizlik.
32 haftalık doğan ,solunum sıkıntısı olan,zatürre olan birçok bebek var .Erken doğum yapan bebeği kuvezde yatan anneler simdi anlıyorum sizi.Ama orda herkes sakın yeni gelenler bile.Ben harap olmuştum her girdiğimde ağlıyordum .Allah'ım bir daha yaşatmasın inş.
Yaa inşallah ozaman içeriği sana göredir çünki gerçekten çok rahatlattı beni .. meme ucu yarası lanet birey sörf bu yüzden emzirmeyi bırakan insanlar biliyorum .. mesela kayınvalidem hiç birini emzirmeiş çocuklarının çünki meme ucum yara oluyor diye .Enzim eksikliği çıktı ya aşkım yıkasam da içinde yasaklı listede yer alan bir şey varsa diye bi bakacağım. Zor emziriyorum artık inşallah kullanabiliyorumdur da rahatlarım.
Aaaa ciddimi yeminleiki elimde bir orta parmak sol yüzük parmak tırnak iltihabı oldu ve ben sandımki kendim yanlış kestim yada koparttım şua şok oldm .. ben birşeyde kullanmadım bir gün kendisi şişmişti bir yere değince patladı . Diğeride kurudu ama uzun sürdüBı kaç gündür aktif olamadım Vücudumu tanıyamaz oldumtırnak Eti iltihabı oldum ben tırnak keserken kopardim yada tırnak yaotiriyordum doğumdan önce ordan burdan bide kaptım sandım acile gittik antibiyotik yazınca dedim emzirdigimi bana demesin mi ha doğum yapan annelerde bazen oluyor diye . Nasıl yani derken adam dedi vücut enfeksiyon atıyor böyle bı acı yok böyle tarif edilemez mecbur antibiyotik basladikk
AaaaaAaaa ciddimi yeminleiki elimde bir orta parmak sol yüzük parmak tırnak iltihabı oldu ve ben sandımki kendim yanlış kestim yada koparttım şua şok oldm .. ben birşeyde kullanmadım bir gün kendisi şişmişti bir yere değince patladı . Diğeride kurudu ama uzun sürdü
Aşkım ben sabah sürmeye başladım 4 kez uyguladım akşama kadar . Sonra akşamki emzirmede batım o kuru yara kopmuş sonra rahatladım .. şimdi hafif diğer göğsümde başladı onada direk uyguladım beklemedim bile .. Lansinoh vs boşa uğraşmışım . Başım ucumda bola bekletmişim çünki aldırdım kullanmadım yıkanıyor diye salak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?