- 14 Mart 2025
- 292
- 281
- 18
- 33
Kızlar artık bebeğime yalnız bakıyorum çok zorlanıyorum eşim işe gidiyor gelince ilgileniyor 5.hafta atağı beni mahvetti gün içinde sürekli emmek istiyor kahvaltımı zor bela yapıyorum her uyumak istediğinde beni istiyor meme için ağlıyor ben de her istediğinde veriyorum orda uyuyor yatağına götürünce yine aglıyor
memede uyutmamam gerek siz nasıl çözüm buldunuz gündüz beslenme aralıklarını nasıl düzenlerim. Sling denedim ama durmadı slingte

memede uyutmamam gerek siz nasıl çözüm buldunuz gündüz beslenme aralıklarını nasıl düzenlerim. Sling denedim ama durmadı slingte

Bizde de gece boyu mama içerse sabah memeyi tutmak istemiyor ama zorluyorum. Evet canım 1 ay daha sabret sonra inşallah için rahat şekilde anne sütünden devam edersiniz tamamen
 Bizde de gece boyu mama içerse sabah memeyi tutmak istemiyor ama zorluyorum. Evet canım 1 ay daha sabret sonra inşallah için rahat şekilde anne sütünden devam edersiniz tamamen

Allah tüm yavrulara şifa versin.Hep kucağımda canım kızım .Dün gece 4 e kadar sakindi.Ama 4 ten sonra altını aldım emzirdim masaj yaptım uykuya dalamadi uzun süre.Baya emzirdim ama emzige alıştığı için aranıyor sanki surekli.Ruhumdaki tahribat devam ediyor.Ya hep geceleri böyle olduysa hep agladiysa diye içim içimi yiyor.Bir taraftan eşim ve annemin hiçbir neden yokken yattı herkesi zaten yatiriyorlarmis sohbeti içimdeki yarayı  alevlendiriyor.
 Allah tüm yavrulara şifa versin.Hep kucağımda canım kızım .Dün gece 4 e kadar sakindi.Ama 4 ten sonra altını aldım emzirdim masaj yaptım uykuya dalamadi uzun süre.Baya emzirdim ama emzige alıştığı için aranıyor sanki surekli.Ruhumdaki tahribat devam ediyor.Ya hep geceleri böyle olduysa hep agladiysa diye içim içimi yiyor.Bir taraftan eşim ve annemin hiçbir neden yokken yattı herkesi zaten yatiriyorlarmis sohbeti içimdeki yarayı  alevlendiriyor.

şu an uyudu gibi ama en fazla yarım saat o da
 şu an uyudu gibi ama en fazla yarım saat o da 

Philips soothie emzik verdim en fazla 5-10dk emiyor sonra bırakıyor normal damaklı emziği de aynı şekilde bırakıyor vermeye çalışırken öğürüyor
 Philips soothie emzik verdim en fazla 5-10dk emiyor sonra bırakıyor normal damaklı emziği de aynı şekilde bırakıyor vermeye çalışırken öğürüyor  siz nasıl alıştırdınız ya
 siz nasıl alıştırdınız ya