2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kızlar artık bebeğime yalnız bakıyorum çok zorlanıyorum eşim işe gidiyor gelince ilgileniyor 5.hafta atağı beni mahvetti gün içinde sürekli emmek istiyor kahvaltımı zor bela yapıyorum her uyumak istediğinde beni istiyor meme için ağlıyor ben de her istediğinde veriyorum orda uyuyor yatağına götürünce yine aglıyor

memede uyutmamam gerek siz nasıl çözüm buldunuz gündüz beslenme aralıklarını nasıl düzenlerim. Sling denedim ama durmadı slingte

O boylarıyla bizi parmaklarında oynatıyorlar 😄 Bizde de gece boyu mama içerse sabah memeyi tutmak istemiyor ama zorluyorum. Evet canım 1 ay daha sabret sonra inşallah için rahat şekilde anne sütünden devam edersiniz tamamen
Hiç sorma gerçekten 😂😂

Kızlar artık bebeğime yalnız bakıyorum çok zorlanıyorum eşim işe gidiyor gelince ilgileniyor 5.hafta atağı beni mahvetti gün içinde sürekli emmek istiyor kahvaltımı zor bela yapıyorum her uyumak istediğinde beni istiyor meme için ağlıyor ben de her istediğinde veriyorum orda uyuyor yatağına götürünce yine aglıyor

memede uyutmamam gerek siz nasıl çözüm buldunuz gündüz beslenme aralıklarını nasıl düzenlerim. Sling denedim ama durmadı slingte
Seni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü ben de öyleyim. 1 haftadır atak haftasının geçmesini bekliyorum… 3 gündür 3-4 saatlik uykuyla duruyorum nasıl dayanıyorum hiç bilmiyorum. Yemek vs zaten mümkün değil. Sadece ağlıyor deli gibi ağlıyor bugün hata yanağına vurdum biraz minik minik, resmen katıldı nefes alamadı böyle morarmaya ramak kaldı yüzü şok geçirdim. Sling güzel olurdu aslında koysan dışarı çıksanız hava alsa falan. Ben kanguruya koyacağım günü iple çekiyorum biraz daha rahat ederim kanguruyla.

Doyduğundan emin olduktan sonra emzik. Memede uyuma isteğini onla kapadım ben. Ağladıkça tuttum ağzında o da el mahkum tuttu 😁

memede uyutmamam gerek siz nasıl çözüm buldunuz gündüz beslenme aralıklarını nasıl düzenlerim. Sling denedim ama durmadı slingte.
tamamen aynı şeyleri yaşıyorum. Dün gece ölecek gibiydim artık. Gündüz yine bir şekilde geçiyor ama gecelerdem nefret ediyorum ya. Eşimle birer saat dönüşümlü baktık dün gece. Kendi başına asla uyumuyor. Meme istiyor sürekli. Yoksa da kucak istiyor. Adam işe gidiyor ona da yazık. Ay delirecek gibiyim. Ne zaman bitecek bu atak?

Bir de atak falan problem değil nasılsa geçici. Ama ben çocuğu bu dönemde yanlış alıştırmaktan korkuyorum. Uyku düzeni kuramazsak ileride çok sıkıntı yaşarız bence. Kırılma noktası buralar yani. Memede mi uyuyacak sallanarak mı uyuyacak, emzik kullanacak mı kullanmayacak mı, gece gündüz dengesi falan filan. Yanlış alıştırmaktan korkuyorum. Şu an sadece memede uyuduğu için öyle uyuyor. Çıkarınca uyandığı için de uzun süre öyle duruyoruz yani. Aslında iyi bir şey değil ama başka türlü olmuyor. Beşiğine koyunca da uyumuyor. Kundak, emzik, pışpışlama ile hallediyoruz. Tüm gece brşiğinde pışpışlıyoruz dönüşümlü olarak. Böyle devam ederse yandık. Sürdürülebilir bir çare bulmam lazım acilen.

Sizler nasıl çözüm buluyorsunuz? Ne yapıcaz bilen anlatsın. Artık hiç mecalim kalmadı ya uyumak istiyorum 😞

Çıktık cnm çok şükür ❤️ Allah tüm yavrulara şifa versin.Hep kucağımda canım kızım .Dün gece 4 e kadar sakindi.Ama 4 ten sonra altını aldım emzirdim masaj yaptım uykuya dalamadi uzun süre.Baya emzirdim ama emzige alıştığı için aranıyor sanki surekli.Ruhumdaki tahribat devam ediyor.Ya hep geceleri böyle olduysa hep agladiysa diye içim içimi yiyor.Bir taraftan eşim ve annemin hiçbir neden yokken yattı herkesi zaten yatiriyorlarmis sohbeti içimdeki yarayı alevlendiriyor.
Herkes destek için değil sanki köstek olmak için elinden geleni yapıyor.Hemsire eve insan gelmesini bırak siz bile hep aynı ortamda bulunmayın tarzı konustu.Kaynanam elalem ne der kafasında annemi de bulmuşken (kendinin biseye becerisi yok)kendi evinde mevlüt yapma derdinde ..
Annem bugün oğlanın okul kapsonlusunu bulamadık diye dağınık yasiyosunuz diyor ,oğlanı dun gece 11 de sınava calistirdim diye programsız da yasiyomusum.E dedim siz evdeydiniz ben hep hastanedeydim..Ev dagiliyosa da dağılsın tek derdim ev değil.

Zaten oğlan ne zamandır hayal ettiği futbola seçilmemiş diye dün resmen kendine gelemedi.O kendine gelene kadar sınava çalıştıramadim.

Mental olarak çok yorgunum,fizikende iyi değilim sezeryan +apandisit ameliyatı oldum, daha yeni yeni toparliyorum, dün kaç kere sendeledimHastaneye sabah gidip gece dönüyordum ,aklım hem oglumdaydi hem de 5 kere yanında olsam da kızımda.Bazen gidiyordum gözleri yaşlı bazen bırakırken ağlıyordu.Cok zor hala ..

tamamen aynı şeyleri yaşıyorum. Dün gece ölecek gibiydim artık. Gündüz yine bir şekilde geçiyor ama gecelerdem nefret ediyorum ya. Eşimle birer saat dönüşümlü baktık dün gece. Kendi başına asla uyumuyor. Meme istiyor sürekli. Yoksa da kucak istiyor. Adam işe gidiyor ona da yazık. Ay delirecek gibiyim. Ne zaman bitecek bu atak?
Gece eşim beni uyutuyor artık Allah tan bi beslenmeyi es geçip yatıyorum o da sağdıgım sütü mamayı veriyor ben uyumazsam artık sütüm kesilecek çünkü direncim çok düştü kaslarım kemiklerim ağrıyor

Seni çok ama çok iyi anlıyorum çünkü ben de öyleyim. 1 haftadır atak haftasının geçmesini bekliyorum… 3 gündür 3-4 saatlik uykuyla duruyorum nasıl dayanıyorum hiç bilmiyorum. Yemek vs zaten mümkün değil. Sadece ağlıyor deli gibi ağlıyor bugün hata yanağına vurdum biraz minik minik, resmen katıldı nefes alamadı böyle morarmaya ramak kaldı yüzü şok geçirdim. Sling güzel olurdu aslında koysan dışarı çıksanız hava alsa falan. Ben kanguruya koyacağım günü iple çekiyorum biraz daha rahat ederim kanguruyla.
Slingten rahatsız oldu agladı durmadı kanguru ile hiç durmaz bizimki hep karnıma yatırıyorum beslendikten sonra çünkü yatakta kusuyor bi de reflü belası ile uğraşmak istemiyorum gazı da var aşırı doktor damla verdi emerken hava çok kaçırıyor bi çözemedim bu durumu mama sadece bir öğün veriyorum onu da bırakmak istiyorum bi memelerim düzene girsin ya çok doluyor ya çok boşalıyor ah annelik en zor ama en güzel şeysin 🥰

Bir de atak falan problem değil nasılsa geçici. Ama ben çocuğu bu dönemde yanlış alıştırmaktan korkuyorum. Uyku düzeni kuramazsak ileride çok sıkıntı yaşarız bence. Kırılma noktası buralar yani. Memede mi uyuyacak sallanarak mı uyuyacak, emzik kullanacak mı kullanmayacak mı, gece gündüz dengesi falan filan. Yanlış alıştırmaktan korkuyorum. Şu an sadece memede uyuduğu için öyle uyuyor. Çıkarınca uyandığı için de uzun süre öyle duruyoruz yani. Aslında iyi bir şey değil ama başka türlü olmuyor. Beşiğine koyunca da uyumuyor. Kundak, emzik, pışpışlama ile hallediyoruz. Tüm gece brşiğinde pışpışlıyoruz dönüşümlü olarak. Böyle devam ederse yandık. Sürdürülebilir bir çare bulmam lazım acilen.

Sizler nasıl çözüm buluyorsunuz? Ne yapıcaz bilen anlatsın. Artık hiç mecalim kalmadı ya uyumak istiyorum 😞
Gece bizimkini tam doyurunca uyuyor iki üç saat ama uyutana kadar çok zor cidden salıncak sallanma pış pış kucakta yatırma emzik hepsini yapıyoruz aslında memeyi emip gazını altını alıp yatağına yatırınca kendi yatması lazım ama onları yapasıya uyanıyor uykusu bir kere kaçınca bu sefer uykusuzluktan ağlıyor emziği de bi süre sonra atıyor bizimki ne iyi ne kötü ben de ikilemdeyim herkes ayrı bir şey diyor

Ama bu dönem kritik dediğin gibi neye alıştırırsak öyle yatacak bu da ilerde bizim için zor

İlk zamanlar en azından gündüz uyuyordu şu an gündüz daha beter oldu benim oğlan. Kaka yapmak için bile beni kullanıyor . Memeyi alıp tüm gücüyle sündürüyor öyle yapıyor 🫢 şu an uyudu gibi ama en fazla yarım saat o da 🥹

Doyduğundan emin olduktan sonra emzik. Memede uyuma isteğini onla kapadım ben. Ağladıkça tuttum ağzında o da el mahkum tuttu 😁
Ya benimki emziğe alışmadı bir türlü🤦🏻‍♀️ Philips soothie emzik verdim en fazla 5-10dk emiyor sonra bırakıyor normal damaklı emziği de aynı şekilde bırakıyor vermeye çalışırken öğürüyor 😵‍💫 siz nasıl alıştırdınız ya

Merhaba kızlar nasılsınız

İlk zamanlar en azından gündüz uyuyordu şu an gündüz daha beter oldu benim oğlan. Kaka yapmak için bile beni kullanıyor . Memeyi alıp tüm gücüyle sündürüyor öyle yapıyor 🫢 şu an uyudu gibi ama en fazla yarım saat o da 🥹
Gaz çıkartmak için memeyi kullansınlar anlarım anne sütü ve emmek en iyi gaz çıkartıcı ama kaka şov olmuş hahah 😂 benim pipili de aynı ne gündüz ne gece sıfır uyku hep çığlık çığlığa…

Mama yapmak için buraya yatırıp mutfağa gitmiştim uyumuş. Asla eller miyim? Ellemem… Üstünü dahi örtmem ev 24.5 derece yeterli. Korkudan oturamıyorum bile hahahaha psikolojimi bozdu pipili

Eklentiler

• 750FC769-57D6-4A4F-8A9E-DF0ABFD00B8D.webp
    750FC769-57D6-4A4F-8A9E-DF0ABFD00B8D.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 16
Gaz çıkartmak için memeyi kullansınlar anlarım anne sütü ve emmek en iyi gaz çıkartıcı ama kaka şov olmuş hahah 😂 benim pipili de aynı ne gündüz ne gece sıfır uyku hep çığlık çığlığa…
Evet bi de emerken homurdanıyor 😂 az önce kahvaltı hazırlayayım dedim. Tam ağzıma bi şeyler atacakken uyandı. Tam on dakika sürdü uyuması 😭

Kızlar yeni yeni yan yatmaya başladım ama kalkınca vajinal bölgem de aşırı ağrı hissediyorum sizde de oluyormu bu zonkluyor gibi oluyor düz yatınca olmuyor
Sezaryen mi oldun bende 20 gün sonra dün ilk defa yan yattim ama şimdi bacağım felan tutulmuş agrimda var

Back
X