Çıktık cnm çok şükür 

Allah tüm yavrulara şifa versin.Hep kucağımda canım kızım .Dün gece 4 e kadar sakindi.Ama 4 ten sonra altını aldım emzirdim masaj yaptım uykuya dalamadi uzun süre.Baya emzirdim ama emzige alıştığı için aranıyor sanki surekli.Ruhumdaki tahribat devam ediyor.Ya hep geceleri böyle olduysa hep agladiysa diye içim içimi yiyor.Bir taraftan eşim ve annemin hiçbir neden yokken yattı herkesi zaten yatiriyorlarmis sohbeti içimdeki yarayı  alevlendiriyor.
Herkes destek için değil sanki köstek olmak için elinden geleni yapıyor.Hemsire eve insan gelmesini bırak siz bile hep aynı ortamda bulunmayın tarzı konustu.Kaynanam elalem ne der kafasında annemi de bulmuşken (kendinin biseye becerisi yok)kendi evinde  mevlüt yapma derdinde ..
Annem bugün oğlanın okul kapsonlusunu bulamadık diye dağınık yasiyosunuz diyor ,oğlanı dun gece  11 de sınava calistirdim diye programsız da yasiyomusum.E dedim siz evdeydiniz ben hep hastanedeydim..Ev dagiliyosa da dağılsın tek derdim ev değil.
Zaten oğlan ne zamandır hayal ettiği futbola seçilmemiş diye dün resmen kendine gelemedi.O kendine gelene kadar sınava çalıştıramadim.
Mental olarak çok yorgunum,fizikende  iyi değilim sezeryan +apandisit ameliyatı oldum, daha yeni yeni toparliyorum, dün kaç kere sendeledimHastaneye sabah gidip gece dönüyordum ,aklım hem oglumdaydi hem de 5 kere yanında olsam da kızımda.Bazen gidiyordum gözleri yaşlı bazen bırakırken ağlıyordu.Cok zor hala ..