Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Belki pahalı bir iğne olduğu için annesinden destek almak için söylemiş olabilir ama keşke size sormadan soylemeseydi biraz ayıp etmiş size sonuçta önceden ortak bir karar almışsınız
Hayır iğne konusu daha bizde bile açılmadı ki hem yaptirsak bile daha 28 haftada yapılır. Bu iğne konusu kv den çıktı.
Ben eşimin gidip annesine söyleme dememe rağmen söylemiş. Gerçekten çok kırıldım sinirlendim. Bunu soylemesindeki amaç ne ki ya heyecandan yada sözde hayırlı evlat ya birşey gizlememek içindir. offff gelsede yolsam.

Kızlar bugün ultrasona gittim 5 hafta 6 günlükmüş kalp atımını zayıf da olsa gördü çok şükür kasık ağrıları gayet normalmiş bu haftalarsa olur endişe etmeyelim. hemen folik asit başlattılar bir de küçük bir kanama alanı varmış yerleşme kanaması alanı dedi ama önemli değil dedi. tecrübeli arkadaşlar sizde de böyle bir şey olmuş muydu olduysa kaçıncı haftada kayboldu bir sonraki ultrason 11 haftalıkken ikili tarama testi olacakmış ultrason görüntüsü vermedi devlet hastanesi üzüldüm biraz devlet hastaneleri vermiyor mu hiç ultrason fotoğrafımız olmayacak mı bizim

Baya ileri haftalarda yapılıyormuş ben bunu bilmiyordum canım çok ayıp etmiş bende sizin yerinizde olsam sinirlenirdim benim eşim de hiç kimseye söylemek istemiyor çok abartıyor 5 ay geçmesini istiyor fazla abartıyor bu erkekler neden böyle bana kalsa kalp atışını duyduğumda sadece anne ve babalarımiza söyleriz

İlk heyecan olunca herkese söylemek istiyorsun demi bende öyleydim.

İlk heyecan olunca herkese söylemek istiyorsun demi bende öyleydim.
Benim annem çok istiyordu en azından ona söylemek istiyorum mutlu olsun biraz herhalde cinsiyet belli olunca soyleyecegiz ona bile yanaşmıyor eşime kalsa doğuma bir ay kala herkese söyler

Benim annem çok istiyordu en azından ona söylemek istiyorum mutlu olsun biraz herhalde cinsiyet belli olunca soyleyecegiz ona bile yanaşmıyor eşime kalsa doğuma bir ay kala herkese söyler
Ahhaha buda kötüymüş

yerleşme kanaması oldugunu söylediyse bence rahatla. Düşük riskin olsa söylerdi. İlk randevunmuydu.

Bende kızıma söylemek istiyorum ama kalp atısını duymam lazım önce tabi üzülür cunku. Ama dün kese boştu ptesi bidaha gidicem inş görürürüm. 7mm de görünmez dedi doktor ama bilmiyorum. Kalp atısını duyan var aynı haftada

Bizimkine kalsa eline mikrofon alıp bağıracak mahallede sevinçten
Ay işte her erkek farklı benim eşim kpss puanıni ve atanacagini bile arkadaşlarına çok sonradan söylemiş nasıl içinde tutuyor şaşkınım

yerleşme kanaması oldugunu söylediyse bence rahatla. Düşük riskin olsa söylerdi. İlk randevunmuydu.
Evet ilkti yerleşme kanaması dediler ama anne yüreği işte içim bir pır etti çok şükür bir kalbi olduğunu ve attığını bilmek çok duygulandırdı beni bu hormonlar çok fena şeyler

Maşallah canim saglicakla ilerlersin inşallah

Dün b uzanirken sanki tik tik tik ses geldi sol tarafimdan cok garipti ama şasirdim kalp star ya oyle biseydi sizde oluyomu
Bende de daha hamile olduğumu öğrenmeden önce kasık seyirmesi oldu şimdi öyle seyirme yok ama ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…