Hayır iğne konusu daha bizde bile açılmadı ki hem yaptirsak bile daha 28 haftada yapılır. Bu iğne konusu kv den çıktı.Belki pahalı bir iğne olduğu için annesinden destek almak için söylemiş olabilir ama keşke size sormadan soylemeseydi biraz ayıp etmiş size sonuçta önceden ortak bir karar almışsınız
Baya ileri haftalarda yapılıyormuş ben bunu bilmiyordum canım çok ayıp etmiş bende sizin yerinizde olsam sinirlenirdim benim eşim de hiç kimseye söylemek istemiyor çok abartıyor 5 ay geçmesini istiyor fazla abartıyor bu erkekler neden böyle bana kalsa kalp atışını duyduğumda sadece anne ve babalarımiza söylerizHayır iğne konusu daha bizde bile açılmadı ki hem yaptirsak bile daha 28 haftada yapılır. Bu iğne konusu kv den çıktı.
Ben eşimin gidip annesine söyleme dememe rağmen söylemiş. Gerçekten çok kırıldım sinirlendim. Bunu soylemesindeki amaç ne ki ya heyecandan yada sözde hayırlı evlat ya birşey gizlememek içindir.offff gelsede yolsam.
İlk heyecan olunca herkese söylemek istiyorsun demi bende öyleydim.Baya ileri haftalarda yapılıyormuş ben bunu bilmiyordum canım çok ayıp etmiş bende sizin yerinizde olsam sinirlenirdim benim eşim de hiç kimseye söylemek istemiyor çok abartıyor 5 ay geçmesini istiyor fazla abartıyor bu erkekler neden böyle bana kalsa kalp atışını duyduğumda sadece anne ve babalarımiza söyleriz
Benim annem çok istiyordu en azından ona söylemek istiyorum mutlu olsun biraz herhalde cinsiyet belli olunca soyleyecegiz ona bile yanaşmıyor eşime kalsa doğuma bir ay kala herkese söylerİlk heyecan olunca herkese söylemek istiyorsun demi bende öyleydim.
Ahhaha buda kötüymüşBenim annem çok istiyordu en azından ona söylemek istiyorum mutlu olsun biraz herhalde cinsiyet belli olunca soyleyecegiz ona bile yanaşmıyor eşime kalsa doğuma bir ay kala herkese söyler
yerleşme kanaması oldugunu söylediyse bence rahatla. Düşük riskin olsa söylerdi. İlk randevunmuydu.Kızlar bugün ultrasona gittim 5 hafta 6 günlükmüş kalp atımını zayıf da olsa gördü çok şükürkasık ağrıları gayet normalmiş bu haftalarsa olur endişe etmeyelim. hemen folik asit başlattılar bir de küçük bir kanama alanı varmış yerleşme kanaması alanı dedi ama önemli değil dedi. tecrübeli arkadaşlar sizde de böyle bir şey olmuş muydu olduysa kaçıncı haftada kayboldu bir sonraki ultrason 11 haftalıkken ikili tarama testi olacakmış ultrason görüntüsü vermedi devlet hastanesi üzüldüm biraz devlet hastaneleri vermiyor mu hiç ultrason fotoğrafımız olmayacak mı bizim
Bizimkine kalsa eline mikrofon alıp bağıracak mahallede sevinçtenEvet nazara çok inanıyorkorkuyor
Ay işte her erkek farklı benim eşim kpss puanıni ve atanacagini bile arkadaşlarına çok sonradan söylemişBizimkine kalsa eline mikrofon alıp bağıracak mahallede sevinçten
Allah bagişlasin canimBurayı görünce duygulandımgeçen senenin ekim annesiyim çok şükür şimdi oğlum yanımda 4 kayıp sonrası kavuştum Allaha şükürler olsun… hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum eğer sorularınız olursa herzaman yazabilirsiniz
Evet ilkti yerleşme kanaması dediler ama anne yüreği işte içim bir pır ettiyerleşme kanaması oldugunu söylediyse bence rahatla. Düşük riskin olsa söylerdi. İlk randevunmuydu.
Dün b uzanirken sanki tik tik tik ses geldi sol tarafimdan cok garipti ama şasirdim kalp star ya oyle biseydi sizde oluyomuAy benimde sağ kasığım ağrıyor sanki sağ tarafa tutunmuş
Maşallah canim saglicakla ilerlersin inşallahKızlar bugün ultrasona gittim 5 hafta 6 günlükmüş kalp atımını zayıf da olsa gördü çok şükürkasık ağrıları gayet normalmiş bu haftalarsa olur endişe etmeyelim. hemen folik asit başlattılar bir de küçük bir kanama alanı varmış yerleşme kanaması alanı dedi ama önemli değil dedi. tecrübeli arkadaşlar sizde de böyle bir şey olmuş muydu olduysa kaçıncı haftada kayboldu bir sonraki ultrason 11 haftalıkken ikili tarama testi olacakmış ultrason görüntüsü vermedi devlet hastanesi üzüldüm biraz devlet hastaneleri vermiyor mu hiç ultrason fotoğrafımız olmayacak mı bizim
Bende de daha hamile olduğumu öğrenmeden önce kasık seyirmesi olduDün b uzanirken sanki tik tik tik ses geldi sol tarafimdan cok garipti ama şasirdim kalp star ya oyle biseydi sizde oluyomu
Benimde 29 Aralık ama doktor karindan baktı 7 mm dedi baktığında 5+1 dim
Bende cok korkuyorum inşallah korktugumuz başimiza gelmez.Benim sağ kasığım ağrıyor benim bu ilk gebeligim normalmi bilmiyorum daha doktora gitmedim dış gebelikten çok korkuyorum
İnşallah canım yaaBende cok korkuyorum inşallah korktugumuz başimiza gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?