Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Ben gebe kalinca genelde ilk haftalarda crp yukselio gebe deilken hic bu kadr enfeksoyon problemi yasamiyorm anlamadim dut kurusunu gecen gebeligimde denedim o da sekeri yukseltor die korktm biraktm.

Burayı görünce duygulandım geçen senenin ekim annesiyim çok şükür şimdi oğlum yanımda 4 kayıp sonrası kavuştum Allaha şükürler olsun… hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum eğer sorularınız olursa herzaman yazabilirsiniz

Kızlar daha onceki sağlıklı gebeliklerimde kasık ağrısı olurdu. Bunda hiç yok her şey yolundamıdır acaba. Siz kasık ağrısı çekiyormusunuz
cağnım merhaba, benim de ilkinde hiiiiç ağrım sızım olmamıştı, çok konforluydu, bunda kasık bel ağrısı olunca şüpheye düştüm, doktor ikisi de normal olabilir dedi, yani korkma inşallah

bulantı genelde 6 7 den sonra başlar, ama bazılarında hiiiiiiiiiç olmayabilir, inşallah siz de o şanslı kişilerdensinizdir:)

Lioo merhaha beni de ekler misiniz?

Sat 27 aralik
Yas 30
Beklenen tarih 3 ekim
Ilk gebeligim
5+4 keseyi gordum kalp atisini da gorduk ama dinlemedik henuz
Tabiki eklerim hoş geldin
Merhaba kızlar grubunuz varsa bende katılmak isterim yeni katıldım.buraya pek anlamadım ama 7+1 den selamlar
Merhaba yukardaki arkadaş gibi bilgileri yazarsan tabloya ekleme yapayım.

Merhaba iliskiden kaç gün sonra keseyi gördünüz
Merhaba ben henüz keseyi gormeye gitmedim. Pazartesi gidicem. Kalp atışını da duymak için bekledim

cağnım merhaba, benim de ilkinde hiiiiç ağrım sızım olmamıştı, çok konforluydu, bunda kasık bel ağrısı olunca şüpheye düştüm, doktor ikisi de normal olabilir dedi, yani korkma inşallah
Ay inşallah korkulacak bişey yoktur. Cevabın için teşekkür ederim.

kızlar benım karın agrım kasık agrım cok fazla ya ılk gebelıgımde böyle olmamıstı tedirgın oluyorum ya endıselerımi yönetemiyorum

kızlar benım karın agrım kasık agrım cok fazla ya ılk gebelıgımde böyle olmamıstı tedirgın oluyorum ya endıselerımi yönetemiyorum
Benim sağ kasığım ağrıyor benim bu ilk gebeligim normalmi bilmiyorum daha doktora gitmedim dış gebelikten çok korkuyorum

Kızlar daha önce de yazmıştım. Biliyorsunuz hamileligimi kimseye söylememe kararı aldık eşimle en azından kalp atışını duyana kadar. Kv birlikte yaşıyoruz. Eşim kv söylemiş. Kv geldi pazartesi dr gidicekmişsin ( oğlumda kan uyuşmazlığı icin iğne vurdurduk) yine vurdurmali derse al ben parasini bir yerden bulurum dedi. ( baya pahalı çünkü o igne o yuzden diyor.) şuan sinirden çatlıyorum. Ne var bekleyemedinmi be adam. Ben burda kendi anneme dahi söylemedim. Şuan sinirden ağlamak istiyorum. Eşimi aradım açmadı açsada saydırsam

Belki pahalı bir iğne olduğu için annesinden destek almak için söylemiş olabilir ama keşke size sormadan soylemeseydi biraz ayıp etmiş size sonuçta önceden ortak bir karar almışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…