Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bu tedirginlik doğana kadar devam edecek bebeğinde küçükmüş maşallah beraber büyürler inşallah 17 şubatta gideceğim bende görürüm inşallah

Hadi inşallah. Evet daha 2 gün sonra 11 aylık olacak.

Kızlar beta hcg sonucum çıktı şimdi 28 çıkmış değer çok hoşuma gitmedi nedense ilk gebeliğimi 123 ile öğrenmiştim bir sıkıntı mı var endişe ettim

Kızlar beta hcg sonucum çıktı şimdi 28 çıkmış değer çok hoşuma gitmedi nedense ilk gebeliğimi 123 ile öğrenmiştim bir sıkıntı mı var endişe ettim
Adetin kaç gün gecikti belki geç döllenmedir canım

Adetin kaç gün gecikti belki geç döllenmedir canım
Canım adetim 11 ocaktı 26 ocakta ovulasyon oldu 13 gün geçti üzerinden daha adet tarihim gelmedi. Aşılama tedavisi aldım gonal-f kullanarak yumurta geliştirdik kendiliğinden çatlayınca aşılama yapılmadı normal denedik. 5 şubatta pozitif görmüştüm testte

2 gün sonra tekrar bi ver artışa bakalım
Erkenden yakalamışsın maşallah kafaya takma
Folik varsa başla hemen
Valla endişe ettim ya çok daha yüksek bekliyordum nedense folik asit 1 senedir kullanıyorum canım ilk kaybımdan önce başlamıştık devam ediyorum ona da inşallah iyi ilerler ya

Canım sana progestan verildi mi? Doktorunla iletişime geçebiliyorsan eğer geç için rahatlasın. Ben yerleşme kanaması olarak düşündüm korkma stres olma
Hayır canım ya zaten kadar öğrendik sadece doktor kontrolüm salı günü sanırım öyle sakin olmaya çalışıyorum veb aşırı anormal ağrılı adet olduğum için az ağrım olunca da korkuyorum

Lioo tebrikler canım görmüşsün en azından hemde tedavisinide almış olacaksın
Karın dan mı bakıldı canım
Evet gördüm çok şükür. Evett iyiki gitmiştim bu gün. İlk önce karından bakıldı bebek var yolunda ama yinede alttan bakalım dedi. Ve kanama alanı var dedi. Kanaman mi var dedi. Hayir deyince rahimde görünüyor dedi. Hemen gerkli şeyleri yazdırdım.

Kızlar bu kesenin yanındaki sm fan yazıyor ya onların hangisi kese mm si. Bana Dr söylemedi filanca santi falan diye

Eklentiler

• Screenshot_20250207-124016_Gallery.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 43
O zaman gayet normal üzerinden. 13 gün geçmiş lekelenmen falan yok dimj

Lioo kese 1,7 cm görülüyor maşallah ben de dün gittim keseler zat zor görüldü ya haftamız aynı seninle. Tüp bebek sanki bi tık geriden geliyo diye bişi hatırlıyorum inşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…