Dinletmedi ama atıyor diye gösterdi. Haftasiyla uyumlu iyi gidiyor dedi. Hayır bende hiç bir kanama lekelenme vs yok. Dr dedi kanamanmi var dedi hayir deyince kanama alani görünüyor dedi. Ama benim önceki bebeğimde de kanama alanı vardı. Hastanede yattım duphaston ilaç içtim geçmişti. Bunda da duphaston yazdi şuan aldım içtim ilkini. Hastanede yatamam küçük bebeğim var benim o yuzden evde alabilirsin dedi. Ay inşallah düşmez bende defalarca kayıp yaşadım.
Bence görürsün geç döllenme değilse.
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bu tedirginlik doğana kadar devam edecek bebeğinde küçükmüş maşallah beraber büyürler inşallah 17 şubatta gideceğim bende görürüm inşallah
Kizlar ultrasona girdim. Bebek oluşmuş kalbi atıyor. Sat'a göre 6+1 ultrasona göre 6+3 dedi. Genel olarak iyi haftasiyla uyumlu dedi. Ama kanama alanı varmış kesenin yanında onuda evde serum iğne yazdı evde alırsın dedi
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bu tedirginlik doğana kadar devam edecek bebeğinde küçükmüş maşallah beraber büyürler inşallah 17 şubatta gideceğim bende görürüm inşallah
Canım adetim 11 ocaktı 26 ocakta ovulasyon oldu 13 gün geçti üzerinden daha adet tarihim gelmedi. Aşılama tedavisi aldım gonal-f kullanarak yumurta geliştirdik kendiliğinden çatlayınca aşılama yapılmadı normal denedik. 5 şubatta pozitif görmüştüm testte
Valla endişe ettim ya çok daha yüksek bekliyordum nedense folik asit 1 senedir kullanıyorum canım ilk kaybımdan önce başlamıştık devam ediyorum ona da inşallah iyi ilerler ya
Hayır canım ya zaten kadar öğrendik sadece doktor kontrolüm salı günü sanırım öyle sakin olmaya çalışıyorum veb aşırı anormal ağrılı adet olduğum için az ağrım olunca da korkuyorum
Evet gördüm çok şükür. Evett iyiki gitmiştim bu gün. İlk önce karından bakıldı bebek var yolunda ama yinede alttan bakalım dedi. Ve kanama alanı var dedi. Kanaman mi var dedi. Hayir deyince rahimde görünüyor dedi. Hemen gerkli şeyleri yazdırdım.
Canım adetim 11 ocaktı 26 ocakta ovulasyon oldu 13 gün geçti üzerinden daha adet tarihim gelmedi. Aşılama tedavisi aldım gonal-f kullanarak yumurta geliştirdik kendiliğinden çatlayınca aşılama yapılmadı normal denedik. 5 şubatta pozitif görmüştüm testte
Lioo
kese 1,7 cm görülüyor maşallah ben de dün gittim keseler zat zor görüldü ya haftamız aynı seninle. Tüp bebek sanki bi tık geriden geliyo diye bişi hatırlıyorum inşallah öyledir.