Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bu tedirginlik doğana kadar devam edecekDinletmedi ama atıyor diye gösterdi. Haftasiyla uyumlu iyi gidiyor dedi. Hayır bende hiç bir kanama lekelenme vs yok. Dr dedi kanamanmi var dedi hayir deyince kanama alani görünüyor dedi. Ama benim önceki bebeğimde de kanama alanı vardı. Hastanede yattım duphaston ilaç içtim geçmişti. Bunda da duphaston yazdi şuan aldım içtim ilkini. Hastanede yatamam küçük bebeğim var benim o yuzden evde alabilirsin dedi. Ay inşallah düşmez bende defalarca kayıp yaşadım.
Bence görürsün geç döllenme değilse.
Maşallah miniğeKizlar ultrasona girdim. Bebek oluşmuş kalbi atıyor. Sat'a göre 6+1 ultrasona göre 6+3 dedi. Genel olarak iyi haftasiyla uyumlu dedi. Ama kanama alanı varmış kesenin yanında onuda evde serum iğne yazdı evde alırsın dedi
4gun once vermistm kan 508,diMaşallah çok güzel artmış önceki değeriniz neydi
Hadi inşallah. Evet daha 2 gün sonra 11 aylık olacak.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bu tedirginlik doğana kadar devam edecekbebeğinde küçükmüş maşallah beraber büyürler inşallah 17 şubatta gideceğim bende görürüm inşallah
Benimde 5 yaşında bir kızım varHadi inşallah. Evet daha 2 gün sonra 11 aylık olacak.
Bence bu değerle kese görünür canımBu degere göre 5haftalikmi oluyor kizlar 5+2oluyo hesabima gore kese gorunurmu bu degerle bugun gidicem nasipse
Adetin kaç gün gecikti belki geç döllenmedir canımKızlar beta hcg sonucum çıktı şimdi 28 çıkmış değer çok hoşuma gitmedi nedense ilk gebeliğimi 123 ile öğrenmiştim bir sıkıntı mı var endişe ettim
2 gün sonra tekrar bi ver artışa bakalımKızlar beta hcg sonucum çıktı şimdi 28 çıkmış değer çok hoşuma gitmedi nedense ilk gebeliğimi 123 ile öğrenmiştim bir sıkıntı mı var endişe ettim
Canım adetim 11 ocaktı 26 ocakta ovulasyon oldu 13 gün geçti üzerinden daha adet tarihim gelmedi. Aşılama tedavisi aldım gonal-f kullanarak yumurta geliştirdik kendiliğinden çatlayınca aşılama yapılmadı normal denedik. 5 şubatta pozitif görmüştüm testteAdetin kaç gün gecikti belki geç döllenmedir canım
Valla endişe ettim ya çok daha yüksek bekliyordum nedense folik asit 1 senedir kullanıyorum canım ilk kaybımdan önce başlamıştık devam ediyorum ona da inşallah iyi ilerler ya2 gün sonra tekrar bi ver artışa bakalım
Erkenden yakalamışsın maşallah kafaya takma
Folik varsa başla hemen
Hayır canım ya zaten kadar öğrendik sadece doktor kontrolüm salı günü sanırım öyle sakin olmaya çalışıyorum veb aşırı anormal ağrılı adet olduğum için az ağrım olunca da korkuyorumCanım sana progestan verildi mi? Doktorunla iletişime geçebiliyorsan eğer geç için rahatlasın. Ben yerleşme kanaması olarak düşündüm korkma stres olma
Evet gördüm çok şükür. Evett iyiki gitmiştim bu gün. İlk önce karından bakıldı bebek var yolunda ama yinede alttan bakalım dedi. Ve kanama alanı var dedi. Kanaman mi var dedi. Hayir deyince rahimde görünüyor dedi. Hemen gerkli şeyleri yazdırdım.Lioo tebrikler canım görmüşsün en azından hemde tedavisinide almış olacaksın
Karın dan mı bakıldı canım
O zaman gayet normal üzerinden. 13 gün geçmiş lekelenmen falan yok dimjCanım adetim 11 ocaktı 26 ocakta ovulasyon oldu 13 gün geçti üzerinden daha adet tarihim gelmedi. Aşılama tedavisi aldım gonal-f kullanarak yumurta geliştirdik kendiliğinden çatlayınca aşılama yapılmadı normal denedik. 5 şubatta pozitif görmüştüm testte
Yok canım hiç yerleşme vs gelmedi lekelenme de yok sadece memelerim büyüdü ağrı varO zaman gayet normal üzerinden. 13 gün geçmiş lekelenmen falan yok dimj
progestan veriyorlar genelde var mı evde fitil olarak kullanabilirsin canım yoksa aldırİnşAllahh ya korkudan lavaboya gidemiyorum dümdüz yatıyorum
O zaman yükselir iki gün sonra aynı yerde aynı saatte kan ver artış önemliYok canım hiç yerleşme vs gelmedi lekelenme de yok sadece memelerim büyüdü ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?