2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ben hep yatağına yatırıyorum üstüne çıkarım korkusuyla bu seferde rüyamda kaçırıyorlar

Lohusalıktandır demi bu rüyalar yoksa kafayı yiyecem gün içinde korkular yaşıyorum çünkü
Yalnız olunca bana da afakanlar basıyor her sese irkiliyorum bence tamamen hormonlardan 40ı çıkınca rahat ederiz inşallah

Bende bu pompadan aldım çok acıtıyor yapamadım

Bende bu pompadan aldım çok acıtıyor yapamadım
Çok acayip bi makine bide 650 lira.

Pamuk kızımın yanindan geliyorum sutümü verdim.Goguslerim sert tam bosaltamiyorum.Yarin erken gidip oradaki makinede sagacagimbiraz boşalsin ,evdekilerle yapamadım.simdi kolostrum sarı süt geliyor.İnsallah şifa olsun.Bugun 3. Gün ,geçmiyor

Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla geldi ufaklık. Ben hiç mama vermedim zaten süt ilk 3 gün inmezmiş 3. Günden sonra tam geldi benim sütüm şu an Rabbim'e bin şükür herşey çok . İlk 3 gün yarım saatte 15 dk bir emzirdim ben zaten emme refleksleri tam değil bir iki somurup bırakıyorlar hemen yoruluyo çeneleri doymuyor diye düşünme sakın sık sık emzir ki hem onun emme refleksi gelişsin hem senin sütün artsın.

Kızlar Dr 10 tane oksapar vermiş nasıl yapıyorsunuz ,cesaret edemedim

Ayy sağol canım içimi rahatttın bugün baya bi emmeye başladı çok şükür geliyor mu gelmiyor mu bugün sağıp bakacağım akşama doğru inşallah

Sağol canım tavsiyelerin için mama takviyesi yapıyorum 1 buçuk iki saatte bir, ilk emziriyorum sonra mama veriyorum 30 cc nin hepsini içemiyor ama içebildiği kadar zorluyorum

Çok teşekkürler kızlar gerçekten korkmuştum hiç gelmez diye elimden geleni yapacağım artık ben de inşallah benim de gelir

Evet canım dün geceye kadar doğru düzgün tutamuyırdu memeyi korktum hiç tutmayacak sandım dün gece nolduysa bir anda iştahlı kuvvetli emmeye başladı hep emzirmeye çalışıyorum şimdi mamayla da destekliyorum ben

Canım anneler size bir sorum daha olacak, şimdi ben kaşık biberonla veriyorum mamayı siz nasıl vermiştiniz biberonla veren var mı ben kaşıktan mı devam edeyim mamaya, bazen zorlanıyor kaşıkla dışarı tükürüyor da

Süt kaşığı ile verdim ben meme reddi olmasın diye. Şimdi de emerken meme kenarından şırınga ile akıtıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…