Kızlar catlamamak için bi şey sürüyor musunuz? Ben banyo sonrası bio oil sürüyorum. lierac i öneriyorlar alsam mı henüz erken mi minnak bir göbüşüm var şuan
Ben ilk hamileliğimde 78le hamile kaldım 87yle doğuma girdim iki ayda 68e düşmüştüm şimdi de 68 le hamile kaldım amaaan canları sağ olsun dediğin gibi hemen gidiyo kilolar
Kızlar catlamamak için bi şey sürüyor musunuz? Ben banyo sonrası bio oil sürüyorum. lierac i öneriyorlar alsam mı henüz erken mi minnak bir göbüşüm var şuan
Ben ilk hamileliğimde 78le hamile kaldım 87yle doğuma girdim iki ayda 68e düşmüştüm şimdi de 68 le hamile kaldım amaaan canları sağ olsun dediğin gibi hemen gidiyo kilolar
Şu bel ağrısını iki gebeliğimde de o kadar şiddetli yaşadım ki zaten bel sorunum vardı, ilk aylarda olması beni delirtiyor daha gram kilo almadım, insanlara da inandırıcı gelmiyor o da sinirimi bozuyor, sebebi hormonların kalça kısmına toplanıyor olması demişti burda birisi var mı öyle bir şey gerçekten? Tekrar sorayım
Kızlar bugün 13.haftadayım. Az önce tramvayda ayaktayken göbek deliğimden rahim ağzına uzanan sert bi sancı girdi. 5-6 saniye sürdü resmen iki büklüm oldum ama. Böyle bişey yaşayan var mı çok endişelendim çok keskin bi acıydı çünkü