Kapını çalan yok. Kimse kimseyi sevmez. Etrafında sadece soğuk kanlı almanlar. 2 arap komşum var Müslüman Allah razı olsun razıyım onlardan. Özel değilse hangi şehir. Söylemeye bilirsin sorun değil.
Kapını çalan yok. Kimse kimseyi sevmez. Etrafında sadece soğuk kanlı almanlar. 2 arap komşum var Müslüman Allah razı olsun razıyım onlardan. Özel değilse hangi şehir. Söylemeye bilirsin sorun değil.
Ayy annem gobuşum hafif buyudu ikizmi yoksa diyip duruyo ztn gobuşum vardi 1aylik bebişte gobuş hemen cikarmianne kendi gobusum o diyorum hala diyor yok yok ikiz diyor ikiz olsa kesede cikardi iki tane
Ya benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Ahha 51 kiloyum ben yağ oranım düşük aslında ama umarım görürüz artık kendilerini ayy hayır daha çok erken çok dikkat ediyorum yediklerime vs çay kahve bile içmiyorum çok nadir yani
Ahha 51 kiloyum ben yağ oranım düşük aslında ama umarım görürüz artık kendilerini ayy hayır daha çok erken çok dikkat ediyorum yediklerime vs çay kahve bile içmiyorum çok nadir yani