Görünür kuzum 2800 de karindan ultrasonla gördü doktorumKızlar herkese selamsalı günü kontrolüm var tahmini beta 4500-5000 arası gelir usg’den kese görünür mü sizce???
Anladim kuzumŞimdilik 4+3 randevu tarihim 5+2 canım
bnim eşim surekli bsyler tikiştriyo agzmaAhha 51 kiloyum ben yağ oranım düşük aslında ama umarım görürüz artık kendileriniayy hayır daha çok erken çok dikkat ediyorum yediklerime vs çay kahve bile içmiyorum çok nadir yani
Norml kuzum bnmde var agrilarim norml dedi doktorum.Kızlar 3+6 haftadayım. sancım var 3 gündür regl e çok benzer(2 gün sonra adet günüm)
bazen çok çok hafif bazen bir tık daha güçlü özellikle geceleri yattığımda biraz daha fazla ağrıyor çok endişe etmiyorum yerleşme ağrısına benzetiyorum ama ilk gebeliğim sizinde böyle olmuş muydu ? Bir dönüş yaparsanız çok sevinirim ya
Cümlemizden canimAllah razı olsun senden. Bir yada 2 türk olması yeter zaten. Kafana göre iyi niyetli hayırlı.
Malesef ki çok haklısın sen niye iyi bak müsluman komşukarın varmış bende oda yok hepsi Alman yapayalnız sadece eşim,ben ve cocuklarım,tüm gün evde iki laf edecek kimsen yok yardım edecek kimsen yok Rabbim yardımcımız olsun Kölne yakınım ben canım sen nerdesin pekiKapını çalan yok. Kimse kimseyi sevmez. Etrafında sadece soğuk kanlı almanlar. 2 arap komşum var Müslüman Allah razı olsun razıyım onlardan. Özel değilse hangi şehir. Söylemeye bilirsin sorun değil.
Kizlar dil biliyormusunz peki dil bilmiyorsaniz zorluk çok oluyordurMalesef ki çok haklısın sen niye iyi bak müsluman komşukarın varmış bende oda yok hepsi Alman yapayalnız sadece eşim,ben ve cocuklarım,tüm gün evde iki laf edecek kimsen yok yardım edecek kimsen yok Rabbim yardımcımız olsun Kölne yakınım ben canım sen nerdesin peki
canım ben istanbuldayım benim de yokMalesef ki çok haklısın sen niye iyi bak müsluman komşukarın varmış bende oda yok hepsi Alman yapayalnız sadece eşim,ben ve cocuklarım,tüm gün evde iki laf edecek kimsen yok yardım edecek kimsen yok Rabbim yardımcımız olsun Kölne yakınım ben canım sen nerdesin peki
Benim 10 000 beta ile varla yok arası bisey demişti doktor6000 beta ile zor göründü ama ben kiloluyum
Oy Maşallah Allah bagışlasın canim bende de iki kız var buyuk kızım 11 kuçuk kızım 10 yaşında ama inanırmısın bende oyleyim ve niye olduğunu da biliyorum galiba hani biz yani sende bende kuçuk yaşlarda Anne olduk yaBende 2 bebe varkızım 12 oğlum 10 yaşında ama sanki anneliği gerçek anlamda bu bebekte tadiyorum gibi sizde de öyle mi
Biliyorum canim şukur Almanca kursuna gittim 2 yıl eşimde cocumlarımda biliyo ama yinede bi işe yaramıyoKizlar dil biliyormusunz peki dil bilmiyorsaniz zorluk çok oluyordur
Yaa çok güzel canım benimGörünür kuzum 2800 de karindan ultrasonla gördü doktorum
Merhaba sizinle aynıyız betanız kaç çıkmıştı ilk öğrendiğinizde benim regl günü 83 çıktı yarın tekrar vereceğim kan döngümün 19. Gününde yumurtlamıştım ben benim ki biraz geç sanırımŞimdilik 4+3 randevu tarihim 5+2 canım
Amin canim cümlemizin inşallahOy Maşallah Allah bagışlasın canim bende de iki kız var buyuk kızım 11 kuçuk kızım 10 yaşında ama inanırmısın bende oyleyim ve niye olduğunu da biliyorum galiba hani biz yani sende bende kuçuk yaşlarda Anne olduk yao duyguyu anlıyamadım be bacım biz çocukmuşuz daha o heycani anlıyamadık şimdi yaşımız ilerledikçe aklımız eriyo neyi nasıl yapıcağımızı biliyoruz ondan oyle bence Rabbim cocuklarımıza uzun sağlıklı ömurler versin iyi ki de dogurmuşum ama şimdi herşeyi daha iyi anlıyorum
Ahahah olsun veriliyormuş doğumdan sonra hemenbnim eşim surekli bsyler tikiştriyo agzmaoyy bu gidisle doguma 80kilo gircem
Devir değisti canim eskiden oylemiydicanım ben istanbuldayım benim de yokasansörde selam veren yok imkanım olsa Almanya da yaşamayı tercih ederdim bir kaç kere de bulundum bence şanslısınız havası temiz güvenli disiplinli okullar iyi
Doktor randevuma daha 2 hafta var canım ondan bir sorayım dedim sağolasınNorml kuzum bnmde var agrilarim norml dedi doktorum.
Aynen oyle bende kızım daha 6 ayliken hamile kaldım Amin ecmain inşallah şimdi herşey daha kolay olucak Rabbimin iznileAmin canim cümlemizin inşallah
Evet evet daha kendimiz çocukken çocuk sahibi olduk hemde üst üste kızım 9 aylikti oğluma gebe kalmıştım şimdi kafam rahat tadını çıkarıyorum rabbim tamamını erdirir inşallah
Aynen katiliyorum size istanblda yaşayip Az maaşla yetinmeye çalişmktnsa bende orda olmayi en azindan cocuklarima iyi bi gelecek vermeyi isterdim burdada komşuluk yok.canım ben istanbuldayım benim de yokasansörde selam veren yok imkanım olsa Almanya da yaşamayı tercih ederdim bir kaç kere de bulundum bence şanslısınız havası temiz güvenli disiplinli okullar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?