Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Doktorun gelmesini bekliyorum. Ölçüm yapacak bugün stresliyim sanıyorum ki ben Doğurana kadar burdayım
3-4 gün oldu dimi yat yat eminim ki çok sıkıldın, darlandın ama ben nedense mutluyum senin için emin ellerde olmak allah korusun bir şey olsa anında müdahale edilecek düşüncesi bile insanı stresten uzaklaştırıyor. Hadiiii güzel sonuçlarla ölçümlerle gel inşallah

Evet salı günü yattım tabii ki sıkıldım bir de pazartesi eşim işe gidicek bir haftadır izinli e doğal olarak işe gitmesi lazım bilmiyorum nolcak ondan gerginim

Evet salı günü yattım tabii ki sıkıldım bir de pazartesi eşim işe gidicek bir haftadır izinli e doğal olarak işe gitmesi lazım bilmiyorum nolcak ondan gerginim
Bence taburcu ederler ya o kadar uzun tutarlar mı hiç bilemiyorum. Kontrol amaçlı çağırırlar belki ölçüm yapmak için vs. Dur bakalım bi stres olmadan doktor gelsin de konuş sor ne yapacağız vs diye

Bence taburcu ederler ya o kadar uzun tutarlar mı hiç bilemiyorum. Kontrol amaçlı çağırırlar belki ölçüm yapmak için vs. Dur bakalım bi stres olmadan doktor gelsin de konuş sor ne yapacağız vs diye
Soruyorum da bırakamıyoruz diyolar. Dikiş atmalarını istiyorum açıkçası ben her gün açıldı açılacak stresiyle yaşayamam ya

Evet ya bende şok oldum. Gerçekten doktor bulamıyorum şimdi tekrardan doktor bulmam gerekiyor… sonuçlara hiç bişey demedi ya bi daha kötü.. teşekkür ederim canımBir yandan doktor bakıyorum. İstanbul Anadolu yakası özel hastane doktor önerisi alabilirim kızlar.

İnşallah geçer bu enfeksiyon zıkkımları hepimizin. İnşallah çok tatlış bir doktor da bulursun canım içine sinen. Vardır öneri verecek olan kızlardan

Çok haklısın valla ben de olsam atın da kurtulayım böyle stres oluyorum derdim.
Aynen öyle kurtulayım valla. Ne bu böyle sürüm sürüm süründüm. Hadi enfeksiyon var diye bekliyorum çok iyi bir şey bu en azından tedavi oluyorum da, rica etsem beni bi diker misiniz sonra da salın evime gidem

Hahahha de de beni bi dikin de rahat edeyim sonra evime yollayın de

Hahahha de de beni bi dikin de rahat edeyim sonra evime yollayın de
Ya canım valla asistan olsalar azcık yüzsüz olcam da koca koca doçentler profesörler geliyo arkasında yirmi kişi sen benden iyi mi biliyorsun dese otururum kıçımın üstüne

Hayırlısı olsun inşallah kolayca geçsin hamileliğin
Benim de temennim o yönde canım, kızımda da zorluklar çektim ama hiç böyle hastanelerde yatmadım. Ah yaşasaydı da yatsaydım dedim eşime. Bilemedim hiç, hepimizin çoook güzel geçsin istiyorum

Benim de temennim o yönde canım, kızımda da zorluklar çektim ama hiç böyle hastanelerde yatmadım. Ah yaşasaydı da yatsaydım dedim eşime. Bilemedim hiç, hepimizin çoook güzel geçsin istiyorum
Her hamilelik farklı oluyor kolayca sıkıntısız sağ salim kucağımıza alalım inşallah benim ikili test riskli çıkmıştı iyi bir peritonoloğa gittik eşimle , eşim oğlumuzda hiç böyle olmadı dedi doktor hepsi farklı olur hamileliklerin aradan 3 yıl geçmiş neredeyse anne 3 yıl daha yaşlı aynı anne ama aynı zamanda vücudu farklı bir anne onu unutun o geçti bitti bu yeni bir hikaye demişti

Aynen öyle bu gabeliğinde mi perinatoljiye gittin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…