Seninde öyle uzun sürdümümü canım ? Aman insan herşeyden korkar oluyor bu hamilelikte ciddenKaslarla alakalı canm dün sabah aynısını bende yaşadım çok şükür geçti
Yaaa ne güzel bir rüya görmüşsün nasıl gerçekçidir bir de oyyyBende geçen de emzirdigimi gördüm tekrardan o hissi yaşamış gibiydi Rabbim. O günleri de görünce inşallah
Doktorun gelmesini bekliyorum. Ölçüm yapacak bugün stresliyimNasılsın canım bugün var mı başka bir gelişmeMehlika
3-4 gün oldu dimiDoktorun gelmesini bekliyorum. Ölçüm yapacak bugün stresliyimsanıyorum ki ben Doğurana kadar burdayım
Evet salı günü yattım tabii ki sıkıldım bir de pazartesi eşim işe gidicek bir haftadır izinli e doğal olarak işe gitmesi lazım bilmiyorum nolcak ondan gerginim3-4 gün oldu dimiyat yat eminim ki çok sıkıldın, darlandın ama ben nedense mutluyum senin için emin ellerde olmak allah korusun bir şey olsa anında müdahale edilecek düşüncesi bile insanı stresten uzaklaştırıyor. Hadiiii güzel sonuçlarla ölçümlerle gel inşallah
Bence taburcu ederler ya o kadar uzun tutarlar mı hiç bilemiyorum. Kontrol amaçlı çağırırlar belki ölçüm yapmak için vs. Dur bakalım bi stres olmadan doktor gelsin de konuş sor ne yapacağız vs diyeEvet salı günü yattım tabii ki sıkıldım bir de pazartesi eşim işe gidicek bir haftadır izinli e doğal olarak işe gitmesi lazım bilmiyorum nolcak ondan gerginim
Soruyorum da bırakamıyoruz diyolar. Dikiş atmalarını istiyorum açıkçası ben her gün açıldı açılacak stresiyle yaşayamam yaBence taburcu ederler ya o kadar uzun tutarlar mı hiç bilemiyorum. Kontrol amaçlı çağırırlar belki ölçüm yapmak için vs. Dur bakalım bi stres olmadan doktor gelsin de konuş sor ne yapacağız vs diye
Evet ya bende şok oldum. Gerçekten doktor bulamıyorum şimdi tekrardan doktor bulmam gerekiyor… sonuçlara hiç bişey demedi ya bi daha kötü.. teşekkür ederim canımBiraz tuhaf bir cevap vermiş öyle olur mu hiç. Senin içine sinmiyorsa, ilgisiz hissettiriyorsa tabii ki değiştirmen gerekir. İçine sinen olsun canım benim. İdrar yolu enfeksiyonuna gelince de ben de çok üzülmüştüm ilaç içmek istemiyordum vs diye sonra doktorumla görüşünce hiç korkma önemsiz bunlar ilaçları iç, bitir su tüketimine de devam et geçer. (Benim sonuçlara önemsiz demişti) Hamilelikte çok sık oluyor herkeste her hastada hemen hemen demişti. Canını sıkma. İlaç verirse kullan bitir bi bakalım
Çok haklısın valla ben de olsam atın da kurtulayım böyle stres oluyorum derdim.Soruyorum da bırakamıyoruz diyolar. Dikiş atmalarını istiyorum açıkçası ben her gün açıldı açılacak stresiyle yaşayamam ya
İnşallah geçer bu enfeksiyon zıkkımları hepimizin. İnşallah çok tatlış bir doktor da bulursun canım içine sinen. Vardır öneri verecek olan kızlardanEvet ya bende şok oldum. Gerçekten doktor bulamıyorum şimdi tekrardan doktor bulmam gerekiyor… sonuçlara hiç bişey demedi ya bi daha kötü.. teşekkür ederim canımBir yandan doktor bakıyorum. İstanbul Anadolu yakası özel hastane doktor önerisi alabilirim kızlar.
Aynen öyle kurtulayım valla. Ne bu böyle sürüm sürüm süründüm. Hadi enfeksiyon var diye bekliyorum çok iyi bir şey bu en azından tedavi oluyorum da, rica etsem beni bi diker misinizÇok haklısın valla ben de olsam atın da kurtulayım böyle stres oluyorum derdim.
Hahahha de de beni bi dikin de rahat edeyim sonra evime yollayın deAynen öyle kurtulayım valla. Ne bu böyle sürüm sürüm süründüm. Hadi enfeksiyon var diye bekliyorum çok iyi bir şey bu en azından tedavi oluyorum da, rica etsem beni bi diker misinizsonra da salın evime gidem
Ya canım valla asistan olsalar azcık yüzsüz olcam da koca koca doçentler profesörler geliyo arkasında yirmi kişi sen benden iyi mi biliyorsun dese otururum kıçımın üstüneHahahha de de beni bi dikin de rahat edeyim sonra evime yollayın de
Hayırlısı olsun inşallah kolayca geçsin hamileliğinDoktorun gelmesini bekliyorum. Ölçüm yapacak bugün stresliyimsanıyorum ki ben Doğurana kadar burdayım
Benim de temennim o yönde canım, kızımda da zorluklar çektim ama hiç böyle hastanelerde yatmadım. Ah yaşasaydı da yatsaydım dedim eşime. Bilemedim hiç, hepimizin çoook güzel geçsin istiyorumHayırlısı olsun inşallah kolayca geçsin hamileliğin
Her hamilelik farklı oluyor kolayca sıkıntısız sağ salim kucağımıza alalım inşallahBenim de temennim o yönde canım, kızımda da zorluklar çektim ama hiç böyle hastanelerde yatmadım. Ah yaşasaydı da yatsaydım dedim eşime. Bilemedim hiç, hepimizin çoook güzel geçsin istiyorum
Aynen öyle bu gabeliğinde mi perinatoljiye gittin canımHer hamilelik farklı oluyor kolayca sıkıntısız sağ salim kucağımıza alalım inşallahbenim ikili test riskli çıkmıştı iyi bir peritonoloğa gittik eşimle , eşim oğlumuzda hiç böyle olmadı dedi doktor hepsi farklı olur hamileliklerin aradan 3 yıl geçmiş neredeyse anne 3 yıl daha yaşlı aynı anne ama aynı zamanda vücudu farklı bir anne onu unutun o geçti bitti bu yeni bir hikaye demişti
İnşallah canım hepimizin bir an önce geçer inşallahİnşallah geçer bu enfeksiyon zıkkımları hepimizin. İnşallah çok tatlış bir doktor da bulursun canım içine sinen. Vardır öneri verecek olan kızlardan
Hahah o da doğru zaten hızlı hızlı konuşurlar araya da giremezsinYa canım valla asistan olsalar azcık yüzsüz olcam da koca koca doçentler profesörler geliyo arkasında yirmi kişi sen benden iyi mi biliyorsun dese otururum kıçımın üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?