- 5 Şubat 2025
- 244
- 308
- 18
Evet canım bir önceki kontrolüm 5 hafta önceydi her kontrole gittiğimde kan ve idrar tahlili alıyorlar. Yine rutin istemişti batma tarzı ağrım var diyince sen öğleden sonra mutlaka bana gel dedi yoksa aile hekimine gidip ondan alıyordum ilaçları hem ona gidebilirsin diyordu.İdrar tahlilindemi cikti canim
Bana söylemedi ne yasak diye ben de dikkat edeyim bunlara teşekkür ederimAynısını bana da dediler canım hatta sezeryanında zor olur dedi doktorum. 20.haftada detaylıya gideceğim doçente, gideceğim doktora not yazdı haftan ilerledikçe yukarı çıkabilir ilişki ağır kaldırmak yasak dedi
Yok hayatım üromisin 3 gr vermişmonurol mu verdi? Geçer o canım herkeste oluyor canını sıkma
Mamojonun ki platiktide wee camdıCam olarak browns düşünüyorum onu kesin Alcagim ama bugün minik minik görünce hiç cammi degil mi dikkat etmedim
Bende öğrenmedimBi ben kaldım ya
Yok yapmadılar acil diye yatırdılar ama serklaj da çok riskli bir şey dedi enfeksiyon olduğu için önce onu tedavi edelim dediler. Bekliyorum öyle hastanede, yok canım aklıma hiç cinsiyeti sormak gelmediSerklaj yapmadılar mı? Hani acil diyorlardı. Cinsiyet öğrendin mi?
Geçti karın ağrım stresten karnıma mideme vurdu sanırım da ilk defa bu kadar sinir krizi gibi olunca korktum bir şey olmuş mudur diye. Teşekkür ederim canım benim çok sağ olHayır canım emin ol bebısın cok iyi o cok korunaklı stres senı hasta edıyor karın agrında oyüzdendır.
Çok şıddetli hapşırdıysan kasların kasılmış olabilir. Elinle biraz ovala nazikçe ağrıyan yeri. Bebeğin korkmuştur belki o ağrı dediğin bebegindir biraz konuş onunla sıkıntı yok de iyiyiz de bak nasıl iyi geliyor. Bebeklerimiz bizleri duyabiliyorlar ama ayrım yapamıyorlar henüz.Kızlar ya ben bugün öğlen 13 gibi felan bir hapşurdum ve karnımın altına ağrı girdi hep oluyor zaten otururken bacak bacak üstündeydi , Şimdi az az sızlama desem değil ağrı desem değil birşey var karnımın sağ alt tarafında ama çok rahatsız eden bir ağrıda değil ama bir şey var gibi çok hafif birşey ne olduğunu anlamadım. Kaşlarla alakalımı bebekle alakalımı korkmaya başladım . Geçmedi hala ama ( şiddetli birşey değil)
Ayy kıyamamış hapşurumxa korkarmı ? Birdaha hapşurmam yani cidden korkuyorsaÇok şıddetli hapşırdıysan kasların kasılmış olabilir. Elinle biraz ovala nazikçe ağrıyan yeri. Bebeğin korkmuştur belki o ağrı dediğin bebegindir biraz konuş onunla sıkıntı yok de iyiyiz de bak nasıl iyi geliyor. Bebeklerimiz bizleri duyabiliyorlar ama ayrım yapamıyorlar henüz.
Anladim kuzum gecmis olsunEvet canım bir önceki kontrolüm 5 hafta önceydi her kontrole gittiğimde kan ve idrar tahlili alıyorlar. Yine rutin istemişti batma tarzı ağrım var diyince sen öğleden sonra mutlaka bana gel dedi yoksa aile hekimine gidip ondan alıyordum ilaçları hem ona gidebilirsin diyordu.
Canım ben bir kere yedim bir şey olmadı. Umarım bir şey olmaz, sen bundan sonra yine de yememeye çalışCanım ben başlarda çok yedim. Yani yasak olduğunu bilmiyordum. Doktorum da sağ olsun hiiiç bilgilendirme yapmadı. Çok korktum şu anAllahım korusun
Sağlıkla gelsin ya çok heyecanlı oluyor cinsiyeti sürprizle öğrenmekKızlar bugün kontrole gittim. 15 haftalık oldu bebiş. Doktorum cinsiyeti zarfa yazdı, verdi ve sadece bir kişi biliyor o da kayinvalidemeşim yurtisinda kaldı ben Türkiye’ye geldim. Bir de o biliyor, dayanamadı annesinden öğrendi ve bana asla söylemiyor biliyor musunuz 13 haftalıkken kız demişti başka bir doktor. Bunda ben sanki bir pipi gördüm baya baya değişmez kesin kız diyordum ama galiba erkek geliyor, tabi kordon falan değilse yarın küçük bi cinsiyet partisi yapacak ailem benim için. Benim hiçbir şeyden haberim yok hepsini onlar düşünmüş ben catliyorum meraktan bir an önce yarın olsun, ilk işim sizinle paylaşmak olacak
Gerçekten çok heyecanlı ama ben kesin erkek diyorum bakalım beni yaniltacak mi yavrumSağlıkla gelsin ya çok heyecanlı oluyor cinsiyeti sürprizle öğrenmek
Korkma canım hapsurmak şiddetli olursa oluyor ve ayak ayak üstüne asla atma benim doktorum uyardı riskli dedi. Oturmaya bile dikkat et dediKızlar ya ben bugün öğlen 13 gibi felan bir hapşurdum ve karnımın altına ağrı girdi hep oluyor zaten otururken bacak bacak üstündeydi , Şimdi az az sızlama desem değil ağrı desem değil birşey var karnımın sağ alt tarafında ama çok rahatsız eden bir ağrıda değil ama bir şey var gibi çok hafif birşey ne olduğunu anlamadım. Kaşlarla alakalımı bebekle alakalımı korkmaya başladım . Geçmedi hala ama ( şiddetli birşey değil)
Bu pipiye benziyor ya haha çok tatlı durmuşKızlar işte bahsettiğim pipi bu, ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama bildiğin var gibiya cidden farketmez cinsiyeti ama o kadar heyecanlıyım ki duramıyorum yerimde bakınca her fotoda farklı gibi de sanki üç çizgi de var gibi offf deliricem ben nasıl uyuyacağım şimdi Allah aşkına uyumayan varsa bi baksın kız mı erkek mi bu bebe
Benimkinin pipide böyle duruyorduKızlar işte bahsettiğim pipi bu, ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama bildiğin var gibiya cidden farketmez cinsiyeti ama o kadar heyecanlıyım ki duramıyorum yerimde bakınca her fotoda farklı gibi de sanki üç çizgi de var gibi offf deliricem ben nasıl uyuyacağım şimdi Allah aşkına uyumayan varsa bi baksın kız mı erkek mi bu bebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?