Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kaslarla alakalı canm dün sabah aynısını bende yaşadım çok şükür geçti

Bir pipili daha geliyor bence

Yok yapmadılar acil diye yatırdılar ama serklaj da çok riskli bir şey dedi enfeksiyon olduğu için önce onu tedavi edelim dediler. Bekliyorum öyle hastanede, yok canım aklıma hiç cinsiyeti sormak gelmedi
Enfeksiyon geçer inşallah ne gerekiyorsa yapılır geçmiş olsun

Kızlar günaydın gece hastaneye gittik ağrıyla idrar tahlilim böyle çıktı. Enfeksiyon baya ciddi mi doktorum şehir dışında Salı günü gelcek onu beklesem mi yoksa başka bir doktora gitsem mi panik oldum..

Eklentiler

• IMG_4831.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_4830.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_4829.webp
    23 KB · Görüntüleme: 49
Çok geçmiş olsun canım. Grupta resmen idrar yolu enfeksiyonu geçirmeyen kalmadı. Doktoruna attın mı sonuçlarını?

Günaydın kızlar bomba bir rüya gördüm. Grupta herkes doğum yapmış, meme uçlarım çok yara olmuş ağlayarak gruba yazıyorum kremler işe yaramadı ne yapabilirim fikir verir misiniz diye. Bir yandan yazarken de oğluş kucağımdaydı saçlı bir beyefendiydi sapsarıydı hahah süper bir rüyaydı keşke biraz daha görseydim de köpkem açım ben ana diye kaldırdı

Görür görmez doktora ve buraya attım. Sağol canım panik oldum
Çok normal ilk ben de öyle oldum ay napcam ben diye. Ama olma canım geçen hafta da benim başıma geldi ilaç kullandım bugün tahlil vercem tekrardan.

Senin nasıldı değerlerin canım
Perperişan atayım hatta 1. sonuç 2. sonuç diye. İlk bakteri 1000lerde çıktı idrar tahlilini yenilediler 300 lerde çıktı. Yine çok yüksek dedi. Belirtim de karın ağrısıydı bir an da karın ağrısı başlamıştı çok şiddetli sanki regl olmuşum gibi öyle öğrendim

Eklentiler

• IMG_4771.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_4770.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_4772.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 38
Evet hatırlıyorum canım konuşmuştuk ya nasıl olur diye 2. Kez diye benim de kasık ağrısıyla gittik. Doktorum sadece gittiğin yer tedavi versin demiş. Doktorum da çok ilgisiz değiştirmem gerekiyor sanırım

Pipi ya sağlıkla gelsin supriz ne zamn olacak

Hayırlara gitsin canım ne güzel bir rüya

Değiş canım doktorunu araştır daha ilgili bir doktor bul sonucta bu enfeksiyon geri dönüş saglamasi lazim

Değiş canım doktorunu araştır daha ilgili bir doktor bul sonucta bu enfeksiyon geri dönüş saglamasi lazim
Ben mi abartıyorum dedim dediği tek şey panik olma gittiğin yer tedavi versin… gerçekten doğru doktoru bulmak çok önemli

Biraz tuhaf bir cevap vermiş öyle olur mu hiç. Senin içine sinmiyorsa, ilgisiz hissettiriyorsa tabii ki değiştirmen gerekir. İçine sinen olsun canım benim. İdrar yolu enfeksiyonuna gelince de ben de çok üzülmüştüm ilaç içmek istemiyordum vs diye sonra doktorumla görüşünce hiç korkma önemsiz bunlar ilaçları iç, bitir su tüketimine de devam et geçer. (Benim sonuçlara önemsiz demişti) Hamilelikte çok sık oluyor herkeste her hastada hemen hemen demişti. Canını sıkma. İlaç verirse kullan bitir bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…