Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Oyyyy az kalmış amin canımmmm önce sağlıklı gelsin de
İnşallah kuzum sağlıklı olması tabiki en önemlisi sağlıklı haberlerini alsam rahatlayacağım benimki ense kalınlığıda ölçtürmedi .

bence gayet yuksek, doktor uygun pozisyon olursa bebiste tahminini soyler. ben cok erken ogrendim ama fetal dna ile ogrendigim icin oyle.

ayy saglikla gelsin minnos
Ay inşallah yaaa görücez bakalım Umarım gösterir o zaman ne diyeyim Tatlı şeyler ye diyorlar onu da deniycem

Hepimizin bebişi sağlıkla afiyetle kolayca gelsin inşallah Dua ediyorum hepinize

12 haftada erkek bebeğe benziyo demisti 15 haftada evet erkek dedi hatta gostermişti bize doktor bakın diye sizde oğrenirsiniz inşallah
İnşallah Arkadaşıma 16 da bi erkek bi kız dediler 18 de kız dediler 22 de detaylıda kız olduğu kesinleşti Doktor da muallakta kalınca insan geriliyor. Çok önemli olduğundan değil de işte insan merak ediyor, alışveriş yapmak istiyor

Ben zaman zaman hissetmiştim 1 gebelik geçirdiğimden biliyorum nasıl olduğunu o yüzden erken hissediyor genelde daha önce anne olanlar
Ama ona rağmen bi ara hissettim sonra durdu
Kızımda da böyle olmuştu 20 - 21 de net hissediliyor canım

Pusetliler agir olmuyormu kuzum
Bide onlarda cift yönlü ozellik varmi
Var canım çift yön kızıma aldığımda vardı. Pusetli çok hafif iki parçalı zaten. Sadece puseti takıyorsun bebiş büyüyüne kadar
İki parça olarak kullanmıyorsun
Büyük parçası puset kullanımı bittikten sonra takılıyor. Şöyle örnek olarak gösterim. İlk görseldeki pusetli. Sadece puseti takıyorsun
Onlar tak çıkar yapılıyor puseti çıkartıp eve alıyorsun bebişi yada arabaya. sadece demiri kalıyor hafif çok pratik. Büyüncede diğer parçayı kullanıyorsun

Eklentiler

• 1000036886.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 1000036887.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 51
Çok şükür canım ahh ahh nerdeeee daha hissedemiyorum merakla bekliyorum hissetmeyi sen hissediyorsun değil mi?
Evet evet benimkiler genelde erken başlarlar belkide bebeklerdendir belkide annenin iç karnı vs ile alakalı. Ama çoğu arkadaşım 22 de hissettiler. Nerdeyse 3 haftadır kıpır kıpır. Ama daha hiç babası denk gelmedi. bazen yanına gidiyorum elini koyuyorum. Çocuk bir anda kıpırdamadan duruyor. valla daha önceki 2 çocukta öyleydiler çoğu zaman. Yalnızken halay çeken çocuk babası elini koyunca "müsait değilim, defolun lütfen" diyor sanki hani şu Recep ivedikin böyle bir sözü var ya. Oyle

Hoşgeldin canım kontrolün ne zamandı senin her şey yolunda mi
Ben daha geçen cuma ultrasona girdim. Yolundaymış her şey. Bir daha detayliya gidicem. Mayıs sonu gibi 21 22 de. Sen nasılsın sen ne zaman gideceksin

Neyse tek rahatsızlığımız bu olsun inşallah biraz başımız ağrıyacak napalım

Günaydın, ne kadar sıkıcı bir gün gibi uyandım ben bugün ya, bir de bir hıçkırık tuttu geçmiyo

Ben daha geçen cuma ultrasona girdim. Yolundaymış her şey. Bir daha detayliya gidicem. Mayıs sonu gibi 21 22 de. Sen nasılsın sen ne zaman gideceksin
Plesanta sorun vardi demiştin düzelmiş demekki canım ondan. Merak ettim bende perşembe arastırmaya gidecem perinatoloji bölümüne ordan detaylı için randovi verirler artık kendi doktorum özel muanede baktığı için detaylı yok orda güzel haberler alalım. İnşallah

Ya benim geçen günkü gittiğim Dr yerinde başkası varmış. Ona pek güvenmedim. Diğer Dr iyidi. Buda uzun uzun inceledi plasenta ve bebek aşağıda dedi ama kanama alanı ben görmüyorum dedi. Kese rahimden kopmuş gibi bisey de demedi. Ben pek beğenmedim bunu. Mayis sonunda diğer Dr gelecek dedi. Hadi sende iyi haberlerle gel inşallah

Yaaaa ciddi misin oyyyyyyy ne güzeldir hissetmek hahah içerde dans var desene

Hahahahah babasına gelince mirket gibi böyle bekliyor yani hareketsiz ay çok komik

Eklentiler

• IMG_5149.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 39
Ksjsjsj ya ben sadece bende oldu sanmıştım göğüslerim sütyenden dışarı çıkıyor resmen hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…