Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Hahah sığmazdık evlere bir yer kesin kapatırdık dediğin gibi hahahha ne sohbetler muhabbetler dönerdi hakikaten ya
Of evet mükemmel olurdu Ben tek tek göbek kıyaslaması yapardım hepinizle Ne zaman olcak bu hamile göbeği yaa.Yani var da burda böyle dendiği gibi arada bi tarafa falan toplanmıyo benim normal bildiğin göbek gibi

Yaaa ciddi mi ben de Antalya’da yaşıyorum kesin ben de bulamam da bi bakacağım artık haftaya bana ne diyecekler bakalım. 2000 tl de muayene ücreti vardır muhtemelen. Tüh keşke denk getirseydik benim de tahminen haziranın ilk haftası olur. Şu an 15+3

Of evet mükemmel olurdu Ben tek tek göbek kıyaslaması yapardım hepinizle Ne zaman olcak bu hamile göbeği yaa.Yani var da burda böyle dendiği gibi arada bi tarafa falan toplanmıyo benim normal bildiğin göbek gibi
Ya benim de öyle sanki biracı göbeği var eşim öyle diyor tam hamile göbeği olmadı hahah 20. haftayı geçseydik bi tamamen toplanır sanırım. Arkadaşlarımın hep öyle oldu

Ya benim de öyle sanki biracı göbeği var eşim öyle diyor tam hamile göbeği olmadı hahah 20. haftayı geçseydik bi tamamen toplanır sanırım. Arkadaşlarımın hep öyle oldu
Ay kahkaha attım evde bu kadar doğru bi benzetme olamaz Allahım gelsin şu 20. Haftalar göbeğimiz hamile göbeği olsun, şu bebişler hissedilsin.Tam arafta kaldık şu haftalarda

Dolu olacağını düşünemedim aslında dr bana 12. haftada git demişti kontrole sonra randevunu al dedi ben bekledim çok var diye inşallah bulursunuz siz de

Kızlar günaydın ️ İstanbul Avrupa’da detaylı usg için devlet hastanesi önerecek var mı Çam ve Sakura dışında?
Merhaba canım sultangazi de haseki araştırma hastanesi var orda Ali Çetin diye bi doktor vardı hala duruyor mu bilmiyorum ama ikinci gebeliğim de oraya gitmiştim gayette güzel ilgileniyor inceliyor

Çevreyi boş er canım iyi güzel şeyler düşün kendini strese sokma hamilelikte baş dönmesi olabilir progestan da yapar içiyorsan eger
yok canım icmiyorum ama vertigom var oyüzden heralde. Saol cnm

ay saol canım moral oldu valla. İnsan bu dönemde ufacık seylerle sevinip ufacık seylerle strese girebiliyo

:)) gerçekten ya bende öyleyim sürekli alınganım normalde hıc degılımdır eşimde şok. Bide dediğim gibi kötü günler yasıyorum istemsiz üzülüyorum. Allah bebişlerimizi korusun

Bugün bende detaylı için 5 6 yeri aradım istanbul için. Fiyatlar ortalama 5.500 burdan aldığım öneri ve çok yorumlu doktorları aradım. Başka arayan araştıran var mı acaba kızlar

Sende ağırlaştın mı? gece yatarken falan zorlanıyormusun? bacak krampları bel agrıları oluyormu? Ya normalde erken bunlar ıcın ama doktorum sen suan 28haftalık gebe gibisin normal gebelıge göre ikiz oldugu ıcın dedi

Ağırlaştım nefes nefese kalıyorum. Çarpıntılarım oluyor. Kramplarım şiddetli oluyor bel ağrılarım başladı. Ayak ağrısı için magnezyum ve kalsiyum başladım. Uykuda hiç rahat değilim zorlanıyorum. Çok ayakta kalamıyorum. Baş ağrılarım fazla. Yani normal bunlar çünkü biz ikizlerin diğer gebelerin ileri haftası gibi oluyor. Benim doktorum da suan 16. Haftadasın ama 25 gibi düşğn kendini dedi. Normal canım ama inşallah doğumdan sonra rahatlayacaz

Size maşallah be kızlar (İçimden geldi böyle 25. 28. haftada gibi olduğunuzu okuyunca)

Ben 7 nisanda bilkent Şehir Hastanesinden aldım canım belki yer vardır haziranın 16sına verdi ama sanırım perinatoloji sevki kabul ediyo sadece

Allah razı olsun canım. İnşallah hepimiz o haftaları görür sağlıkla bebişlerimizi zamanında dünyaya getiririz. Herseyi onlar için yapıyoruz
Amin inşallah canım, aynen öyle İlk öğrendiğimden beri yok kalp atışı duyim rahatlicam, aman fetal dna yapalım rahatlicam.Şimdi de detaylıya girim çıkim rahatlicam diyorum.Ama biliyorum ki asla rahatlamicam Gerçek bir delilik hali ama onlar iyi olsunlar da dediğin gibi her şeye razıyız

O stres hiç bitmiyor dimi ya sürekli bu bitsin rahatlarız diyoruz ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…