- 19 Mart 2023
- 391
- 745
- 33
- 37
Seni de sonunda şu moda getirdiler yaaAman sallamıyorum artk ne bileyim kimsenin dediği tutmuyo
Of evet mükemmel olurduHahah sığmazdık evlere bir yer kesin kapatırdık dediğin gibi hahahha ne sohbetler muhabbetler dönerdi hakikaten ya
Hahaha valla yapacak bir şey yok yeter ki açılma olmasın. Dümdüz yatıyorumSeni de sonunda şu moda getirdiler yaaAman canım sen iyi ol da yeter ki çok kısalmasın, ölçsünler artık değişik değişik bişeyler napalım
Yaaa ciddi mi ben de Antalya’da yaşıyorum kesin ben de bulamam da bi bakacağım artık haftaya bana ne diyecekler bakalım. 2000 tl de muayene ücreti vardır muhtemelen. Tüh keşke denk getirseydikMerhaba, ben de bugün gittim ankara etlik şh. Radyoloji Geç kalmışsın temmuza kadar dolu dedi.15+1 haftam. Özele randevu bakıyorm. 5600 ücret istedi birde dr randevusu var onun muayene ücreti ayrıymış. muhtemelen gideceğim. Randevuyu da 20+1 olarak hesapladı 3 haziran.
Ya benim de öyle sanki biracı göbeği var eşim öyle diyor tam hamile göbeği olmadı hahah 20. haftayı geçseydik bi tamamen toplanır sanırım. Arkadaşlarımın hep öyle olduOf evet mükemmel olurduBen tek tek göbek kıyaslaması yapardım hepinizle Ne zaman olcak bu hamile göbeği yaa.Yani var da burda böyle dendiği gibi arada bi tarafa falan toplanmıyo benim normal bildiğin göbek gibi
Ay kahkaha attım evde bu kadar doğru bi benzetme olamazYa benim de öyle sanki biracı göbeği var eşim öyle diyor tam hamile göbeği olmadı hahah 20. haftayı geçseydik bi tamamen toplanır sanırım. Arkadaşlarımın hep öyle oldu
Dolu olacağını düşünemedimYaaa ciddi mi ben de Antalya’da yaşıyorum kesin ben de bulamam da bi bakacağım artık haftaya bana ne diyecekler bakalım. 2000 tl de muayene ücreti vardır muhtemelen. Tüh keşke denk getirseydikbenim de tahminen haziranın ilk haftası olur. Şu an 15+3
Benim de tecrübesizliğime denk geldi aynıyız aslında hahah olsun neyse vardır bir hayırDolu olacağını düşünemedimaslında dr bana 12. haftada git demişti kontrole sonra randevunu al dedi ben bekledim çok var diye inşallah bulursunuz siz de
Merhaba canım sultangazi de haseki araştırma hastanesi var orda Ali Çetin diye bi doktor vardı hala duruyor mu bilmiyorum ama ikinci gebeliğim de oraya gitmiştim gayette güzel ilgileniyor inceliyorKızlar günaydın️ İstanbul Avrupa’da detaylı usg için devlet hastanesi önerecek var mı Çam ve Sakura dışında?
yok canım icmiyorum ama vertigom var oyüzden heralde. Saol cnmÇevreyi boş er canım iyi güzel şeyler düşün kendini strese sokma hamilelikte baş dönmesi olabilir progestan da yapar içiyorsan eger
ay saol canım moral oldu valla. İnsan bu dönemde ufacık seylerle sevinip ufacık seylerle strese girebiliyoMehlika çok sevindim sağlıkla gelsin çürüteceğiz erkek yılı tezini az kaldı
T tirsemavisi hiiiç düşünme o olumsuzlukları her şey olacağına varacak. Şunu da düşün sağlıkla doğan ikizlerin çoğu da tek plasenta ile doğuyor. Sağlıkla kavuşacaksın inşallah
:)) gerçekten ya bende öyleyim sürekli alınganım normalde hıc degılımdır eşimde şok. Bide dediğim gibi kötü günler yasıyorum istemsiz üzülüyorum. Allah bebişlerimizi korusunkız korkma al sen de anın tadını çıkar biraz bu anların,ben de korkuyodum ama artık yapıyorum. prenses gebelik bence kimsede yok biraz hayal ya, agrılar bi yandan , bende baya aglama krizleri oluyo ofke nöbetleri oluyo melek gibiydim eşimle 6 senedir tanısıyoruz ilk kez bu kadar bagırarark kavga ettim yavrum alıştı artık direk tamam haklısın eşşeklik ettim diyip dikkatimi dagıtmaya calsıyo :) ilk 3 ay zaten bulantısı kusması düşecek mi korkusu, her doktor kontrolü bi stres ya kötü bişi derse.. prenses gebeler nası yapıyosunuz ya bize de söyleyin ya da yalan söylediginizi itiraf edin :)
Sende ağırlaştın mı? gece yatarken falan zorlanıyormusun? bacak krampları bel agrıları oluyormu? Ya normalde erken bunlar ıcın ama doktorum sen suan 28haftalık gebe gibisin normal gebelıge göre ikiz oldugu ıcın dediİkizlerde farklar hep oluyor. Zaten birinde olumlu bişey anlatsa şaşırırım çevremizde. Ben o yüzden annem babam kaynanam hariç hala kimseye söylemedim. Boş konuşuyorlar. Kötü düşünme benim sülalem ikizlerle dolu genetik ve hiç birine şuana kadar bişey olmadı. İçini ferah tut. Alışveriş yapmak benimde içimden geliyor bugunlerde ama bende yapmıyorum korkuyorum. Hatta dün ilk defa biraz ağladım hiç bişey yetişmeyecek dedim. Eşimde paramız var birgünde hallederiz üzülme dedi. Bugün de içimde kalmasın diye bi iki kıyafet istedim Allah nasip ederse 20. Haftadan sonra yapıcam sende rahat ol bi iki şey al görünce motive olursun. Ayrıca prenses gebelik yaşayan varsa getir kutlayayım. Benimde ikiz ve o kadar zor ki kramplar değerlerim düştü idrar yolu enfeksiyonum var ama yine de şükğr
Ağırlaştım nefes nefese kalıyorum. Çarpıntılarım oluyor. Kramplarım şiddetli oluyor bel ağrılarım başladı. Ayak ağrısı için magnezyum ve kalsiyum başladım. Uykuda hiç rahat değilim zorlanıyorum. Çok ayakta kalamıyorum. Baş ağrılarım fazla. Yani normal bunlar çünkü biz ikizlerin diğer gebelerin ileri haftası gibi oluyor. Benim doktorum da suan 16. Haftadasın ama 25 gibi düşğn kendini dedi. Normal canım ama inşallah doğumdan sonra rahatlayacazSende ağırlaştın mı? gece yatarken falan zorlanıyormusun? bacak krampları bel agrıları oluyormu? Ya normalde erken bunlar ıcın ama doktorum sen suan 28haftalık gebe gibisin normal gebelıge göre ikiz oldugu ıcın dedi
Sende ağırlaştın mı? gece yatarken falan zorlanıyormusun? bacak krampları bel agrıları oluyormu? Ya normalde erken bunlar ıcın ama doktorum sen suan 28haftalık gebe gibisin normal gebelıge göre ikiz oldugu ıcın dedi
Size maşallah be kızlarAğırlaştım nefes nefese kalıyorum. Çarpıntılarım oluyor. Kramplarım şiddetli oluyor bel ağrılarım başladı. Ayak ağrısı için magnezyum ve kalsiyum başladım. Uykuda hiç rahat değilim zorlanıyorum. Çok ayakta kalamıyorum. Baş ağrılarım fazla. Yani normal bunlar çünkü biz ikizlerin diğer gebelerin ileri haftası gibi oluyor. Benim doktorum da suan 16. Haftadasın ama 25 gibi düşğn kendini dedi. Normal canım ama inşallah doğumdan sonra rahatlayacaz
Allah razı olsun canım. İnşallah hepimiz o haftaları görür sağlıkla bebişlerimizi zamanında dünyaya getiririz. Herseyi onlar için yapıyoruzSize maşallah be kızlar(İçimden geldi böyle 25. 28. haftada gibi olduğunuzu okuyunca )
Ben 7 nisanda bilkent Şehir Hastanesinden aldım canım belki yer vardır haziranın 16sına verdi ama sanırım perinatoloji sevki kabul ediyo sadeceMerhaba, ben de bugün gittim ankara etlik şh. Radyoloji Geç kalmışsın temmuza kadar dolu dedi.15+1 haftam. Özele randevu bakıyorm. 5600 ücret istedi birde dr randevusu var onun muayene ücreti ayrıymış. muhtemelen gideceğim. Randevuyu da 20+1 olarak hesapladı 3 haziran.
Amin inşallah canım, aynen öyleAllah razı olsun canım. İnşallah hepimiz o haftaları görür sağlıkla bebişlerimizi zamanında dünyaya getiririz. Herseyi onlar için yapıyoruz
O stres hiç bitmiyor dimi ya sürekli bu bitsin rahatlarız diyoruz ama yokAmin inşallah canım, aynen öyleİlk öğrendiğimden beri yok kalp atışı duyim rahatlicam, aman fetal dna yapalım rahatlicam.Şimdi de detaylıya girim çıkim rahatlicam diyorum.Ama biliyorum ki asla rahatlamicam Gerçek bir delilik hali ama onlar iyi olsunlar da dediğin gibi her şeye razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?