- 12 Ocak 2017
- 722
- 719
- 103
- 32
İnşallah çiçeğim, zor geçiyor ama buyuyecekler bugünler geçecek ben büyük oğlumda o kadar zorlandım ki arada zaman olduğu için sil baştan oldumSarılık zaten hepimizi mahvetti ne yapacağımızı şaşırdık. Artık korkma kes dediyse kesmen en doğrusu olmuş. Öyle ya da böyle bizler de kessek şu an mamayı bu süreçleri yaşayacağız alıştıkları şeyi kesince çok doğal böyle tepki görmek. Kilosu vs de iyiymiş maşallah anne sütünden devam edecek minnoş
Canım benim allahım şifa versin inşallah bir an önce iyileşsin de kavuş evladına.Kızlar tek tek cevap veremiyorum bebeğimi görmeye gittim oksijen veriyorlar antibiyotik vereceklermiş doğumda oksijensiz kalmış şoka girdim çok aşırı üzgünüm bebeğime dokunamadım bile yorgun bebek dediler 1 hafta-10 gün yoğun bakımda kalacak başına gelen var mı
3 kilo olunca 2 numaraya zaten geçmelisin canım bez yanlardan kapandı mı tamamdır bebek daha rahat ederKızlar 2 numara beze geçen varmı. 1 numara küçük gelmeye başladı galiba
Canım ben doğum yaptığım da bir kız vardı doğum da bebeği ağlamamış biraz oksijensiz kalmış yoğun bakıma almışlardı bir hafta kaldı çıktı bebeğiKızlar tek tek cevap veremiyorum bebeğimi görmeye gittim oksijen veriyorlar antibiyotik vereceklermiş doğumda oksijensiz kalmış şoka girdim çok aşırı üzgünüm bebeğime dokunamadım bile yorgun bebek dediler 1 hafta-10 gün yoğun bakımda kalacak başına gelen var mı
Beslenme ile. Çok şükür hastaneye yatışı gerekli görmediler. Ama beslemek çok zor oluyor. Geceleri uyanmıyor iyi emmiyor diye tedirginim sürekli. Stresli bi süreç oluyorbir de kilo alımı da çok yavaş ilerliyor. 2 günde 5 gram gibi.
Çok zor valla sarılık ile baş etmek aşırı yıpratıyor kaç günlük oldu bizimki 17 günlük beslenme biraz düzene girdi gibiBeslenme ile. Çok şükür hastaneye yatışı gerekli görmediler. Ama beslemek çok zor oluyor. Geceleri uyanmıyor iyi emmiyor diye tedirginim sürekli. Stresli bi süreç oluyorbir de kilo alımı da çok yavaş ilerliyor. 2 günde 5 gram gibi.
Bizim de 16 günlük şu anÇok zor valla sarılık ile baş etmek aşırı yıpratıyor kaç günlük oldu bizimki 17 günlük beslenme biraz düzene girdi gibi
Süt bulaşığı kaldığı için oluyormuş zararlı değilmiş canım. Islak pamukla silmek gerekiyormuş.Kızlar bebişimin yüzünde isilik benzeri sivilceler çıktı var mı benzer sorunu yaşayan ne yapmam gerekir
Ben mamayı kesip tamamen memeye döndüm sarılık için vermiştim onu da çişli bez sayısı yeterliyse gerek yok dedi doktorKızlar bir öğünde kaç ml mama veriyorsunuz. Bide kaç saatte bir besliyorsunuz.
Benimki istisnalar hariç 2 saate uzasa şükür ediyorum. Bazen yarım saatte bazen 1 saat sonra bile emmek istiyor. Boyle yapınca duzen oluşturamiyorum
Bizde de var canım. Çok yenidoğan gördüm en normal şeylerden.Kızlar bebişimin yüzünde isilik benzeri sivilceler çıktı var mı benzer sorunu yaşayan ne yapmam gerekir
Çok geçmiş olsun canım şifa olsun ona ilaçlar Bi an önce iyileşsinKızlar tek tek cevap veremiyorum bebeğimi görmeye gittim oksijen veriyorlar antibiyotik vereceklermiş doğumda oksijensiz kalmış şoka girdim çok aşırı üzgünüm bebeğime dokunamadım bile yorgun bebek dediler 1 hafta-10 gün yoğun bakımda kalacak başına gelen var mı
Biz de molfix ve prima dönüşümlü kullanıyoruz şu an ve ben ikisinden de memnunum çok şükür bebişe uyum da sağladı. Getir büyükde primalarda kampanya var şu an her yerden uyguna geliyor aklında olsunLioo mama vermiyorum. Tek memeden 70-80 cc çıkıyo. Gece 4 saat uyuduğu da oluyo ben uyandırmıyorum artık. Kilo alımı iyi olup sarılık mevzusunu atlattığımız için. Belirteyim de herkes yapmasın.Ama huzursuzluk varsa yarım saate bir kendi istiyor. Gündüz uykusu uzun sürerse 3 saatte emziriyorum.
2 noya da geçtim hatta bir de 3 beden aldım. 1 numara bel göbek her yerden kaçırdı. Ama 2 numarada yandan sızıntı yapmış. Molfix premium ve normal paket dönüşümlü kullanılıyorum da hiç sevmedim. Prima premium almayım diye uğraşıyordum onu alıcam
Benim bebeğim zaten 3 küsür doğdu ve hala 1 numara kullanıyoruz,bir sıkıntı da yaşamıyoruz3 kilo olunca 2 numaraya zaten geçmelisin canım bez yanlardan kapandı mı tamamdır bebek daha rahat eder
Gitsen bir türlü gitmesen bir türlü gibi olmuş ama açılman artar doğum başlar belki o yönden git benceBende haftada 2 pilatese gidiyorum 28. Haftadan beri. Dünde pilatesteydim topta da bol bol zıpladım. Yarında var aslında ama çok üşeniyorum gidip gitmemek arasındayım
canim cok cok gecmis olsun, allah’im tez zamanda sifa versin, kucagina kavustursunKızlar tek tek cevap veremiyorum bebeğimi görmeye gittim oksijen veriyorlar antibiyotik vereceklermiş doğumda oksijensiz kalmış şoka girdim çok aşırı üzgünüm bebeğime dokunamadım bile yorgun bebek dediler 1 hafta-10 gün yoğun bakımda kalacak başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?