Genellikle böyle topuğa kadar uzun elbise giyeriz. Evlendikten sonra başımızı böyle bağlarız. Mesela kp esimizin abilerinden erkek büyük akrabalardan o kulağın yanından çıkardığımız seyle ağzımızı kapatırız hiç konuşmayız. Saygı amaçlı.
Kızlar geçen hafta vermiştim doktor sonucuma bakmadı bile perinatoloji olmasına rağmen unuttumu da bakmadı anlamadım. Sizce enfeksiyon varmı? Kasıklarıma arada ağrı girer ama 5-10 dkkya geçiyo ama belim ara ara çok ağrıyor sizce enfeksiyon mu var?
Aaaa geçmiş olsun kuzum. Şimdi durdumu kanaman. İyi olsun bebeğin de kanama alanı da geçer inşallah. Bende tam emin değilim geçen gittiğim Dr görünmüyor dedi ama ben ona pek güvenmiyorum. Artık detaylida ogrenicez.
O plasenta yukarı çıkmadan geçmeyecek sanırım liocuğum. İnşallah seninki kapanmıştır. Nedenini bildiğimden biraz rahatım yoksa bu kanamayla kafayı yer insan. İlk başlarda bildiğin akıyordu ha
Bu arada Burda türkmen tanıdıklarım var, hele bi arkadaşımız var bazen yanımızda annesiyle konuşuyor, çok tatlı bir diliniz var bizimkinin hızlandırılmışı gibi geldi bana
Benim de karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi ama gazdan mı anlayamıyorum biraz zorlandım bugün gaz çıkartırken. Gözlemle canım kendini ona göre gidersin doktora.
Teşekkür ederimm. bilkent biraz uzak geldi değerlendirebilirm.
bu arada Benim bacak aramda ağrı oluyor sizde de böyle durum varmı ? Yürürken çok zorlanıyorm. Sürekli gece idarar uyanıyorum ağrıyla. Tahlil verdim sonuçlar temiz. Dr bugün feramat + decavit pronatal + devit 3 başladı. Bunlara ek zaten tiroid için ilaç alıyorum. analık ne zorsunn
Kızlar geçen hafta vermiştim doktor sonucuma bakmadı bile perinatoloji olmasına rağmen unuttumu da bakmadı anlamadım. Sizce enfeksiyon varmı? Kasıklarıma arada ağrı girer ama 5-10 dkkya geçiyo ama belim ara ara çok ağrıyor sizce enfeksiyon mu var? Eki Görüntüle 3584456
Kızlar iyi akşamlar. Şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı ? Böyle durumlarda ne içiyorsunuz ilaç şuan evde parol yok arveles var bişey olurmu ya
Benim sık sık ağrım oluyor
Kızlar iyi akşamlar. Şiddetli baş ağrısı yaşayan varmı ? Böyle durumlarda ne içiyorsunuz ilaç şuan evde parol yok arveles var bişey olurmu ya