Geçmiş olsun canım ilaç verdimi doktor tuzdan dolayımı olmuş kum dokmeGörüştüm canım malesef kum döküyormuşum bu ağrılarım ondanmış hamilelikte kum oluşmuş. Günde 4 litre su içmeme rağmen yeterli gelmemiş çünkü aşırı tuz tüketiyorum hep ödem tutmuşum tuzu doğuma kadar yasakladı. Bebeklerin durumu iyi çok şükür
Teşekkür ederim canımMaşallah canım sağlıkla gelsin kızlar çoğalıyor
Arada çok fark kalmadı yaTeşekkür ederim canımbi an hepimizin oğlan olacak sanmıştım ben başlarda hep erkekti ya cinsiyet
İkiz gebeler de kum ve taş olayı çok oluyor zaten biliyordum ama malesef ben tuz çok seviyorum aşırı tükettim ve içtiğim su doğal olarak bana ödem oldu Buda kumu çoğalttı. Şimdi bol su içip tuzu bırakıcam canımGeçmiş olsun canım ilaç verdimi doktor tuzdan dolayımı olmuş kum dokme
Ya çok sancı yapar birde çok geçmiş olsun canım hemencik iyileşirsin inşallahİkiz gebeler de kum ve taş olayı çok oluyor zaten biliyordum ama malesef ben tuz çok seviyorum aşırı tükettim ve içtiğim su doğal olarak bana ödem oldu Buda kumu çoğalttı. Şimdi bol su içip tuzu bırakıcam canım
Sonradan açıldık biz deArada çok fark kalmadı yakızlar da yetişti sayılır
Ahhhh ağzından bal damlıyor liocuuuumm amiiiinnn inşallah
Ayyy bu gün çok güzel haberler alıyorum. Saglikla gelsin oğluşun
Bi bırak dene bakalım umarım işe yarat bol suya da devam et inşallah gerek kalmaz tedaviye canım benimTeşekkür ederim canım bakalım su ve tuz bırakınca hafiflemezse doktor tedavi uygulayacaz dedi
Oyy sağlıkla gelsin oğluşuuuun
Hahah kızlar nazlı oluyor demek ki hahah yerim pnuKuşuuuummm çok çok teşekkür ederiimmhepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah nazlı bizim kız sonunda öğrendik
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızAyyy bu gün çok güzel haberler alıyorum. Saglikla gelsin oğluşun
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırızOyy sağlıkla gelsin oğluşuuuunhayırlı olsun canım benim
Evet ya bende diyorum idrar yolu niye böbrek ağrısı yapıyor hemde bayıltacak kadar meğer böbrekmiş. Allah razı olsun canımYa çok sancı yapar birde çok geçmiş olsun canım hemencik iyileşirsin inşallah
İnşallah kuzum aminBi bırak dene bakalım umarım işe yarat bol suya da devam et inşallah gerek kalmaz tedaviye canım benim
Bi doğsun popolarından popılarından yerizHahah kızlar nazlı oluyor demek ki hahah yerim pnu
Evetttty bizim cinsiyetimiz belli oldu KızlarrKızlarrr çok şükür nipt sonucu temiz( cinsiyet içinde zarfta aldım sonucu kardeşime verdim zamanımız olunca ️ patlatacağız inşallah) taşınma stresi girdi şuan araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?