Görüştüm canım malesef kum döküyormuşum bu ağrılarım ondanmış hamilelikte kum oluşmuş. Günde 4 litre su içmeme rağmen yeterli gelmemiş çünkü aşırı tuz tüketiyorum hep ödem tutmuşum tuzu doğuma kadar yasakladı. Bebeklerin durumu iyi çok şükür
İkiz gebeler de kum ve taş olayı çok oluyor zaten biliyordum ama malesef ben tuz çok seviyorum aşırı tükettim ve içtiğim su doğal olarak bana ödem oldu Buda kumu çoğalttı. Şimdi bol su içip tuzu bırakıcam canım
İkiz gebeler de kum ve taş olayı çok oluyor zaten biliyordum ama malesef ben tuz çok seviyorum aşırı tükettim ve içtiğim su doğal olarak bana ödem oldu Buda kumu çoğalttı. Şimdi bol su içip tuzu bırakıcam canım
Kızlar kedi dışkısıyla temas yüzünden 2 haftadır kan veriyorum bu hafta verdiğim kanda da toksoplazma negatif çıkmış, her ihtimale karşı 2 hafta sonra tekrar kan vericem sanırım yine de haber veriyim dedim
Kızlarrr çok şükür nipt sonucu temiz ( cinsiyet içinde zarfta aldım sonucu kardeşime verdim zamanımız olunca ️ patlatacağız inşallah) taşınma stresi girdi şuan araya