Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Aslında ben biraz fazla kafama taktım ev sahibimiz kirayı %150 yaptı ve taşınmak zorunda kalıyoruz böyle bı süreçte taşınmada eklenince bı hayli zorlandim
Kuzum inan anlıyorum seni bir taşınma belası da bende var. Kafası her attığında çıkın evimden diyen bir ev sahibim var. Ama deprem bölgesi olunca ince eleyip sık dokumak lazım hâlâ uygun ev bulamadık. Bebeklerimizin kısmetine inşallah kolayca atlatırız bu süreci. Bizi hormonlar bozuyor ne kadar stres olmayacaz desekte oluyoruz yapacak bir şey yok ama elimizden geldiğince minimum seviyeyede tutmaya çalışmak lazım stresi

Aşkom hepimiz şaştık doktor 10 cü haftadan berri erkek dedi için ama çok sevindik
Aaaaaa doktorun gördüğü pipi kordonmuymus büyük bir şok yaşamışsınızdir hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza prensesi söylemesi bile çok güzel Allahım

aynı sureclerden gecıyorum bende bu bıkacgundur cok agladım üzüldüm. Benımkıde evı satıcam dedı ama derdı kırayı artırmak bence bılmıyorum davalık oluruz heralde bızde bu gıdısle. Allah herkese vıcdan merhamet versın. Durumuda okadar iyi birsürü evi var ama derdı benı cıkarmak. bakalım ıns surec bızım ıcınde ıyı olur.

oyyyy nasıl şaşırmışsınızdır ve nasıl mutlu olmuşsunuzduuuuur kızlarımız prenseslerimiz de çoğaldı grupta
Aşkım hemde ne şaşırma annem ultrasonu gören arkadaşlarım hala bu işte bir yanlışlık var o pipiydi diyorlar doktorum da baya deneyimli bir doktor yılların başhekim yardımcısı oda 10 cü haftadan berri erkek diyor şaşırdık

Aaaaaa doktorun gördüğü pipi kordonmuymus büyük bir şok yaşamışsınızdir hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza prensesi söylemesi bile çok güzel Allahım
Aşkım anlamadık bir arkadaşım var o pipi diyor kordon değil hala şokta atlatamadı annemde aynı annem kan sonucuna inanmıyor babası tüp bebek denerken hep kız olsun istiyordu ama doktor bizi erkek e okadar endekslediki dün herkesin şoku şaştı

Çok sevindim canım

Ne pipisi annd kordonum o benim ben kızım demiş size

Teste bile inanamamışlar baksana o derece inanmışsınız erkek olacağına ben her doktora gittiğim de sorarım cinsiyet aynı mı duye takinti oldu resmen bugün de cinsiyeti öğrenmeye gidiyoruz iki oğlan dan sonra prens mi prenses mi gelecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…