Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Aşkım bizim aile şirketi ben üniversiteden sonra hemen babamla çalışmaya başladım. Yaz dönemi de çok yoğun geçiyor bizim babacığımı bırakmak istemiyorum 🥹 doğuma kadar allah izin verdikçe çalışcam 32 den sonra dinlenirim artık
Ya evet babaşinse ozaman yapacak birşeybyok yormadan kendini az az prenses prenses takıl 🌸🌸

Kızlar midem çok fena yanıyor ya 🙄 kızarmış balık ekmek yedim alman usulü Masal111 Masal111 deyince canım çekti aldksllsldl Beni maffetti Napacam ben

Hoşuma da gidiyor işte baskı yapıp beni bu hale getirmesi gerçekten annelik delilikmiş 😂😍
Hahaha ay az önce sandalyede dik oturamadım sonra iki büklüm bi acayip oturabildim çok gariban bir pozisyondu ve hoşuma gitti göbeğim de çok tatlı göründü gözüme video çektim 🥲 Cidden delirmişiz 😂

Cokta yorulmadim aslinda ama denk geldi belkide

Alişmişiz evi temiz gormeye duramiyorz eşim yardimci oluyor ama erkegin yaptigi işte yalapşap oluyor
Öyle ama hiçbir şey senden ve karnındakinden kıymetli değil canım 🌸 Bak ben bugün kurutma makinesinden 3 gün önce çıkarttığım çamaşırları ancak katlayacak enerjiyi buldum. 3 gündür koltukta duruyordu ve umrumda değil 😜 Sana da tavsiye ederim zaten doğumdan sonra evi bol bol dağınık göreceğiz, alıştırma olur 😂

Merhaba Hacettepe ve medical parka gidiyorum
Mp keçiören mi ? Hangi doktor acaba ? Benm 1 ay sonra ayrıntılı ultrason için randevum var ferda akkıyal. Kd için de özge özer hanım. Paket için karar veremedim. Etlik şehir has. hiç beğenmedim. Normal kontrollerim pursaklar dev has. 16. Haftadayım kusmalarım devam ediyor. Tahriş oldu yemek borusu. Çok yorgunum. 😓😓😓

Hahaha ay az önce sandalyede dik oturamadım sonra iki büklüm bi acayip oturabildim çok gariban bir pozisyondu ve hoşuma gitti göbeğim de çok tatlı göründü gözüme video çektim 🥲 Cidden delirmişiz 😂
Hahahha çok güzeldir o duruş aşırı eminimmmm 😍😍😍😍🥹
Nasıl çalışıyorsun canım saatlerin belli mi? Ben de kurumsal bir şirkette çalışıyorum en erken 32’de ayrılmak istiyorum nasip olursa senin gibi
Canım aile şirketi bizim sabah 9 akşam 5-6 çalışıyorum. İş yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebiliyor tamamen yoğunluğa ve işe bağlı.

Esmoss60 Esmoss60 bnm eşime de msj atmışlar doğum paketi için. Psikolog görüşmesi 1 kez ve 9 ay içinde ne zaman isterseniz yazıyor. Hangi doktoru seçtiniz acaba hanımlar ?

Özge Yücel Çelik'ten paket aldım ben 1 kere muayene oldum uzun bakıyor, sevdim kendisini. Hastaneden verilen broşürde psikolog görüşmesi 12. haftaya geçerli yazıyordu hastaneye soruyum 😊

Kizlar ben 18+3 um. Hala bulantilarm hat safhada gunde bir kere sadece aksam yiyorm o da kalirsa. Beslenme yok yani. Bu arada hala bagrsak hareketleri bile hissetmiyorm sanki bombos karnim. Diger gebeliklrmde vu haftalarda kipirdama oluyordu. Hic tik yok. Korkmaya basladm daha randevuma var

Canım aile şirketi bizim sabah 9 akşam 5-6 çalışıyorum. İş yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebiliyor tamamen yoğunluğa ve işe bağlı.
Bizimde aile şirketi hamile kalmadan önce baya harıl harıl çalışıyordum ama şimdi tolerans gösteriyorlar 10da gidiyorum 3-4 gibi çıkıyorum işten ve bilgisayar başı kendimi yormayacak şekilde. Aslında sizede tolerans gösterirler yormayın kendinizi

Bizimde aile şirketi hamile kalmadan önce baya harıl harıl çalışıyordum ama şimdi tolerans gösteriyorlar 10da gidiyorum 3-4 gibi çıkıyorum işten ve bilgisayar başı kendimi yormayacak şekilde. Aslında sizede tolerans gösterirler yormayın kendinizi
Tabii ki öyle öz babam sonuçta el değil ama bizim yazın zaten önemli oluyor kış aylarında çok daha sakin geçiyor işlerimiz o yüzden gittiği yere kadar bu şekilde devam ettireceğim.

Kızlar selam, bebekleri hissediyor musunuz? Bana anlatabilir misiniz nasıl ayırt ediyorsunuz diğer şeylerden. Ben hep üst karında bir şeyler hissediyorum ama doktor ultrason ile bakarken hep alt karından bakıyor benim hissettiğim bölgede bebek hareketliliği olmaz gibi geliyor emin de değilim tabi. Şu anda bile biraz sol tarafa doğru bir sertlik var ara ara orda kasılma gibi gerilme gibi bir hissiyat alıyorum.

Kızlar selam, bebekleri hissediyor musunuz? Bana anlatabilir misiniz nasıl ayırt ediyorsunuz diğer şeylerden. Ben hep üst karında bir şeyler hissediyorum ama doktor ultrason ile bakarken hep alt karından bakıyor benim hissettiğim bölgede bebek hareketliliği olmaz gibi geliyor emin de değilim tabi. Şu anda bile biraz sol tarafa doğru bir sertlik var ara ara orda kasılma gibi gerilme gibi bir hissiyat alıyorum.
vuruyo bildigin artık bu sabah vuruşuna uyandım sıpamın
. ama ilk hareketi baya içimde kelebek uçuyo gibiydi, balık kayıyo gibi böyle hafif bi gıdıklanma

İnşallah çok zorlanmayız ya gittiği yere kadar gitsin istiyorum ben çünkü asıl önemli olan doğumdan sonra bebişle ne kadar fazla vakit kalırsa o. Sen aile şirketi olduğu için daha rahatsındır o konuda ne güzel 🫠

Kızlar selam ben lohusalığımda da şimdiki gebeliğimde de bu gyno fero sanol ilacın adı sanırım tam doğru yazdığıma emin değilim her içtiğimde mide krampından günümün yarısını berbat geçiyorum sizde kullanıyor musunuz?

İnşallah çok zorlanmayız ya gittiği yere kadar gitsin istiyorum ben çünkü asıl önemli olan doğumdan sonra bebişle ne kadar fazla vakit kalırsa o. Sen aile şirketi olduğu için daha rahatsındır o konuda ne güzel 🫠
Doğumdan sonra 2 sene çalışmayı düşünmüyorum kendim ilgilenmek istiyorum oğlumla tabi hayat bu ne getirir götürür bilemiyorum şimdilik planım bu yönde.

Her sektörün stresi farklı iş ne olursa olsun fark etmeksizin o yüzden hamilelikte iş temposunu geçiyorum insanlarla muhatap olmak çok zor. Umarım minimum stresle geçer güzel ilerler 🥰

Back
X