Hoşuma da gidiyor işte baskı yapıp beni bu hale getirmesi gerçekten annelik delilikmişAhh şimdiden böyleyse son aylarda Allah yardımcımız olsunEvet evet hep o mesaneye baskıdan işte
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşuma da gidiyor işte baskı yapıp beni bu hale getirmesi gerçekten annelik delilikmişAhh şimdiden böyleyse son aylarda Allah yardımcımız olsunEvet evet hep o mesaneye baskıdan işte
![]()
Ya evet babaşinse ozaman yapacak birşeybyok yormadan kendini az az prenses prenses takılAşkım bizim aile şirketi ben üniversiteden sonra hemen babamla çalışmaya başladım. Yaz dönemi de çok yoğun geçiyor bizim babacığımı bırakmak istemiyorumdoğuma kadar allah izin verdikçe çalışcam 32 den sonra dinlenirim artık
Aynen öyle balımmmYa evet babaşinse ozaman yapacak birşeybyok yormadan kendini az az prenses prenses takıl![]()
Hahaha ay az önce sandalyede dik oturamadım sonra iki büklüm bi acayip oturabildim çok gariban bir pozisyondu ve hoşuma gitti göbeğim de çok tatlı göründü gözüme video çektimHoşuma da gidiyor işte baskı yapıp beni bu hale getirmesi gerçekten annelik delilikmiş![]()
Nasıl çalışıyorsun canım saatlerin belli mi? Ben de kurumsal bir şirkette çalışıyorum en erken 32’de ayrılmak istiyorum nasip olursa senin gibiAynen öyle balımmm![]()
Öyle ama hiçbir şey senden ve karnındakinden kıymetli değil canımCokta yorulmadim aslinda ama denk geldi belkide
Alişmişiz evi temiz gormeye duramiyorz eşim yardimci oluyor ama erkegin yaptigi işte yalapşap oluyor
Aa ben daha dün Medikal Park Keçiören'de doğum paketi satın aldım canım kime gidiyo
Mp keçiören mi ? Hangi doktor acaba ? Benm 1 ay sonra ayrıntılı ultrason için randevum var ferda akkıyal. Kd için de özge özer hanım. Paket için karar veremedim. Etlik şehir has. hiç beğenmedim. Normal kontrollerim pursaklar dev has. 16. Haftadayım kusmalarım devam ediyor. Tahriş oldu yemek borusu. Çok yorgunum.Merhaba Hacettepe ve medical parka gidiyorum
İnşallah canım sonuç bekliyorumAy inş yoktur canım benim de hem enfeksiyon çıkmıştı hem protein ama antibiyotik kullanınca tekrarladım idrar testini protein gorunmedi
Hahahha çok güzeldir o duruş aşırı eminimmmmHahaha ay az önce sandalyede dik oturamadım sonra iki büklüm bi acayip oturabildim çok gariban bir pozisyondu ve hoşuma gitti göbeğim de çok tatlı göründü gözüme video çektimCidden delirmişiz
![]()
Canım aile şirketi bizim sabah 9 akşam 5-6 çalışıyorum. İş yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebiliyor tamamen yoğunluğa ve işe bağlı.Nasıl çalışıyorsun canım saatlerin belli mi? Ben de kurumsal bir şirkette çalışıyorum en erken 32’de ayrılmak istiyorum nasip olursa senin gibi
Esmoss60 bnm eşime de msj atmışlar doğum paketi için. Psikolog görüşmesi 1 kez ve 9 ay içinde ne zaman isterseniz yazıyor. Hangi doktoru seçtiniz acaba hanımlar ?
Bizimde aile şirketi hamile kalmadan önce baya harıl harıl çalışıyordum ama şimdi tolerans gösteriyorlar 10da gidiyorum 3-4 gibi çıkıyorum işten ve bilgisayar başı kendimi yormayacak şekilde. Aslında sizede tolerans gösterirler yormayın kendiniziHahahha çok güzeldir o duruş aşırı eminimmmm
Canım aile şirketi bizim sabah 9 akşam 5-6 çalışıyorum. İş yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebiliyor tamamen yoğunluğa ve işe bağlı.
Tabii ki öyle öz babam sonuçta el değil ama bizim yazın zaten önemli oluyor kış aylarında çok daha sakin geçiyor işlerimiz o yüzden gittiği yere kadar bu şekilde devam ettireceğim.Bizimde aile şirketi hamile kalmadan önce baya harıl harıl çalışıyordum ama şimdi tolerans gösteriyorlar 10da gidiyorum 3-4 gibi çıkıyorum işten ve bilgisayar başı kendimi yormayacak şekilde. Aslında sizede tolerans gösterirler yormayın kendinizi
vuruyo bildigin artık bu sabah vuruşuna uyandım sıpamınKızlar selam, bebekleri hissediyor musunuz? Bana anlatabilir misiniz nasıl ayırt ediyorsunuz diğer şeylerden. Ben hep üst karında bir şeyler hissediyorum ama doktor ultrason ile bakarken hep alt karından bakıyor benim hissettiğim bölgede bebek hareketliliği olmaz gibi geliyor emin de değilim tabi. Şu anda bile biraz sol tarafa doğru bir sertlik var ara ara orda kasılma gibi gerilme gibi bir hissiyat alıyorum.
İnşallah çok zorlanmayız ya gittiği yere kadar gitsin istiyorum ben çünkü asıl önemli olan doğumdan sonra bebişle ne kadar fazla vakit kalırsa o. Sen aile şirketi olduğu için daha rahatsındır o konuda ne güzelHahahha çok güzeldir o duruş aşırı eminimmmm
Canım aile şirketi bizim sabah 9 akşam 5-6 çalışıyorum. İş yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebiliyor tamamen yoğunluğa ve işe bağlı.
Doğumdan sonra 2 sene çalışmayı düşünmüyorum kendim ilgilenmek istiyorum oğlumla tabi hayat bu ne getirir götürür bilemiyorum şimdilik planım bu yönde.İnşallah çok zorlanmayız ya gittiği yere kadar gitsin istiyorum ben çünkü asıl önemli olan doğumdan sonra bebişle ne kadar fazla vakit kalırsa o. Sen aile şirketi olduğu için daha rahatsındır o konuda ne güzel![]()