Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Güneş kremi ve çatlak için yağ arayan arkadaşlarım mustelanın bu ürünlerini tercih ettim şu an fiyatları da oldukça makul, indirimde. Stick olan güneş kremini yüzüm için, diğer güneş kremini de vücudum için aldım. 200 ml olanı aile boyu kullanabilirsiniz oldukça büyük uzun bir süre gider. Bakmak isterseniz ekledim fotoğraf.

Eklentiler

• IMG_5346.webp
    IMG_5346.webp
    37 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_5347.webp
    IMG_5347.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 51
Mutlaka git canım. Ama hemen kendimi suçlama belki o ana denk gelmiştir. Ve lütfen böyle işleri gebeyken yapmaktan vazgeçin bebişiniz için bırakın evi pislik götürsün. Ama şimdi doktora git bence
Cokta yorulmadim aslinda ama denk geldi belkide
Haklısın valla insan kendini biraz iyi hissedince hemen bi şeyler bi işler yapmak istiyor :)
Alişmişiz evi temiz gormeye duramiyorz eşim yardimci oluyor ama erkegin yaptigi işte yalapşap oluyor
ölçücem birazdan şekerimide ikiz diye vitaminlerimi sömüyorlar galiba. Belkıde aldıgım takviye yetersiz kalıyor bilemiyorum.
Şeker ölçeri kendinizmi aldiniz acaba eczaneden bende takip etmek istiyorum özellikle yemek yedikten sonra nedense bi anda halszlesiyorum sersemliyorum .
Öyle ama hiçbir şey senden ve karnındakinden kıymetli değil canım 🌸 Bak ben bugün kurutma makinesinden 3 gün önce çıkarttığım çamaşırları ancak katlayacak enerjiyi buldum. 3 gündür koltukta duruyordu ve umrumda değil 😜 Sana da tavsiye ederim zaten doğumdan sonra evi bol bol dağınık göreceğiz, alıştırma olur 😂
Cok mantikli 😄

Benim de çift yumurta ikizi doktor hafif karıncalanma hissedersin demişti geçen bi hissettim sonra hissetmedim bende bi tedirginim ama erken olduğunu da biliyorum. Hastanede konuştuğum da hafif olanı bile 24. Haftada hisseden olmuştu
Bende kılomdan dolayı heralde pek hıssedemıyorum dıye dusunuyorum. Ama bende böyle bı anlık kasılma gibi bişey oluyo sankı o hareketmıs gibi geliyo. ıkız zormus ya daha sımdıden zorlanıyorım ben kızımda bu haftalarda hıc hıssetmıyodum hamıle gibi. Suan kızımın 8aylık halı gibiyim abartmıyorum😀 annemde öyle diyo😀 hergun biyerım agrıyo😀 sağ kasıgım sımdıde mesela. gercekten Allah bize yardım ekstra yardım etsın😀

Güneş kremi ve çatlak için yağ arayan arkadaşlarım mustelanın bu ürünlerini tercih ettim şu an fiyatları da oldukça makul, indirimde. Stick olan güneş kremini yüzüm için, diğer güneş kremini de vücudum için aldım. 200 ml olanı aile boyu kullanabilirsiniz oldukça büyük uzun bir süre gider. Bakmak isterseniz ekledim fotoğraf.
İçeriğine baktın mı canım güneş kreminin. Kimyasal değil mineralli güneş kremi kullanmamız gerekiyor

Bende kılomdan dolayı heralde pek hıssedemıyorum dıye dusunuyorum. Ama bende böyle bı anlık kasılma gibi bişey oluyo sankı o hareketmıs gibi geliyo. ıkız zormus ya daha sımdıden zorlanıyorım ben kızımda bu haftalarda hıc hıssetmıyodum hamıle gibi. Suan kızımın 8aylık halı gibiyim abartmıyorum😀 annemde öyle diyo😀 hergun biyerım agrıyo😀 sağ kasıgım sımdıde mesela. gercekten Allah bize yardım ekstra yardım etsın😀
Kesinlikle ikiz çok zor güzel birgünğm yok çok zor geçiyor 😂 özellikle geceleri çok kötüyüm. Allah gerçekten yardımcımız olsun bakalım ilerleyen haftalarda ne olacaz 😂

Tabii ki baktım aile boyu kullanabilir buna bebekler de dahil. İçeriği mineral filtreli.
Ooo çok iyi ben solante prega kullanıyorum ama gün sonu kalıp gibi oluyor bide ruh gibi yapıyor 😂 bende mustela isteyeyim babam alsın göndersin hemen sağol yavru ♥️

Ooo çok iyi ben solante prega kullanıyorum ama gün sonu kalıp gibi oluyor bide ruh gibi yapıyor 😂 bende mustela isteyeyim babam alsın göndersin hemen sağol yavru ♥️
Rica ederim canım bu hiç öyle kalıp gibi yapmıyor umarım beğenirsin de kullanırsın ne demek ❤️❤️

Kızlar selam ben lohusalığımda da şimdiki gebeliğimde de bu gyno fero sanol ilacın adı sanırım tam doğru yazdığıma emin değilim her içtiğimde mide krampından günümün yarısını berbat geçiyorum sizde kullanıyor musunuz?
Selam canım ben de çok uzun zamandır kullanıyorum ama bir sıkıntı yaşamadım. Aç karnına içiyorsun değil mi? Bir de demir ilaçları için içtikten sonra 1-2 saat kahve tüketmeyin diyorlar.

Selam canım ben de çok uzun zamandır kullanıyorum ama bir sıkıntı yaşamadım. Aç karnına içiyorsun değil mi? Bir de demir ilaçları için içtikten sonra 1-2 saat kahve tüketmeyin diyorlar.
Canım ben kahve içmiyorum 😀 hamileyken genelde hiç içmem, aç denedim tok dedi tok denedim yine olmadı, buu ilaç bana komple dokunuyor farkettim ki eskiden de bu ilaçlardan içip bırakmıştım. Önceki gebeliğimde, lohusalıkta falan sonradan kafam dank etti 😀

Doğumdan sonra 2 sene çalışmayı düşünmüyorum kendim ilgilenmek istiyorum oğlumla tabi hayat bu ne getirir götürür bilemiyorum şimdilik planım bu yönde.

Her sektörün stresi farklı iş ne olursa olsun fark etmeksizin o yüzden hamilelikte iş temposunu geçiyorum insanlarla muhatap olmak çok zor. Umarım minimum stresle geçer güzel ilerler 🥰
İnşallah canım, ilk üç ayda yerlerde sürünürken çubuk krakerle hayatta kalırken performansın düştü kendine gel konuşması yapıldı bana. Girlll performansım niye düşmüş olabilir sence??? Bunu diyen de 2 tane riskli gebelik geçirmiş bir kadın. Gerçekten insan hamileliğinde yapılanları unutmuyor kin futan biri değilim ama bu olayı aklıma kazıdım yani. Allah kendinden korkanlarla karşılaştırsın hepimizi ☺️

İnşallah canım, ilk üç ayda yerlerde sürünürken çubuk krakerle hayatta kalırken performansın düştü kendine gel konuşması yapıldı bana. Girlll performansım niye düşmüş olabilir sence??? Bunu diyen de 2 tane riskli gebelik geçirmiş bir kadın. Gerçekten insan hamileliğinde yapılanları unutmuyor kin futan biri değilim ama bu olayı aklıma kazıdım yani. Allah kendinden korkanlarla karşılaştırsın hepimizi ☺️
Yazık valla ya kötü insan her yerde kötü işte gıcık oldum 😡 Amin canımmm gerçekten her yerde iyi insanlarla karşılaşalım. Hassas dönemdeyiz sadece saygı ve anlayış bekliyoruz bu da çok normal de karşımızdakiler kötü.

Yazık valla ya kötü insan her yerde kötü işte gıcık oldum 😡 Amin canımmm gerçekten her yerde iyi insanlarla karşılaşalım. Hassas dönemdeyiz sadece saygı ve anlayış bekliyoruz bu da çok normal de karşımızdakiler kötü.
Aynen öyle canım ayrıcalık değil kesinlikle ama anlayış bekliyoruz 🥲 Neyse o kadar güzel bir dönemdeyim ki kızımı düşününce her şey uçuyor iyi ki varlar 😍🩷

Back
X