• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
El ayak titremesi falan da varsa şeker baktırın bi. O değilse bir vitamin eksikliğidir. Ama ertelemeyin de görünün muhakkak. Geçmiş olsun 💐
ölçücem birazdan şekerimide ikiz diye vitaminlerimi sömüyorlar galiba. Belkıde aldıgım takviye yetersiz kalıyor bilemiyorum.

Aşkom hiç birşey olmaz ya korkma .. sabahki yoğurt la öğlen arasında zaman var sonuçta . Afiyet olsun 😋 back Fisch canım istedi bak 🤣 yarın bende yiyim
Verene kurban❤️ sağol baçım kaynanam olacak kadın oyle diyince valla cok korktum 5,6 saat bi zaman var arada bencede olmaz ama o oyle deyince icime korku girdi🫤

Masal111 Masal111 canım alanım oldugu ıcın yazmak istedim. Balık ve yogurt ikilisinin zehirleme olayı dogru değil. Balık cok taze değilse yogurtla yendiyse ozaman dokunur. Burda olay balık yani. Taze değilse kendi başınada dokunur malesef. Endişe etme
Oy Allah razi olsun rahatladım sayende cok sağol❤️ ben kendimi iyi hissediyorum yani şukur bi sorun yok

Gözümü bereltmiştim günlerdir yattığım yerde. Bugün yakaladım hanfendiyi ki, aslında bugün iyi mi diye dr a gitmiştim hep böyle kontrolden sonra yapıyor hamlesini. 😅
evet ya sanki muayeneden sonra benımde agrım oluyo bıraz ne alaka diyodum ama bak hareketlenmiş senınkıde muayeneden sonra ultrasonu hıssedıyolar demekki

evet ya sanki muayeneden sonra benımde agrım oluyo bıraz ne alaka diyodum ama bak hareketlenmiş senınkıde muayeneden sonra ultrasonu hıssedıyolar demekki
Aynen muaneden sonra hereketleniyir sanki bugün bende hissettim 😀

Ay sorma yavrum ya endokrin talipliyim ben şimdilik iyidi en son 10 haftalıkken kan vermiştim geçen hafta cuma tekrar kan günümdü tsh dişik çıltı 0,52 en son 10 cü haftalarda 2,52 di bakalım ilaç ismi dozaj felan soruyorlar . Galiba ilaç başlatacak . Tüp bebek Hocamada yazdım bakalım o nediyecek . Galiba benim kilo alamama bu yüzdendi . 🤣 sen nasılsın aşkom ?
Canım troid biraz yükseksin normale dönsün diye karnıbahar mor lahana beyaz lahana şalgam iyi geliyor. Geçmiş olsun ❤️‍🩹

Canım troid biraz yükseksin normale dönsün diye karnıbahar mor lahana beyaz lahana şalgam iyi geliyor. Geçmiş olsun ❤️‍🩹
Mor lahana alıyım salatasını yapıyım bari beyaz lahana bulamam galiba ama çok sağol aşkım şimdilik takipte kalacaklar . İki doktorda hemfikir alt sınırda değilmişim daha

Aynen canım doktorunu güzel seç memnun olmazsan yine değiştir. Ben çok şanslıyım bu konuda zaten 3 yıldır tek gittiğim doktor. Allah razı olsun her konuda açıklama yapar yardımcı olur
Doktor çok önemli çooook maşallah nazar değmesin böyle ilerleyin inşallah ❤️ Benim doktorum tüp bebek doktoru olunca işte hamilelik takibi yapmıyor o açıdan kötü sudan çıkmış balık gibi oldum. 1,5 senedir hep onunla iletişimdeydim. Bakalım çarşamba normal kadın doğum bir diğer haftada perinatoloji. İkisiyle de tanışacağım pozitif enerjilerle bekliyorum 🤩

Mutlaka git canım. Ama hemen kendimi suçlama belki o ana denk gelmiştir. Ve lütfen böyle işleri gebeyken yapmaktan vazgeçin bebişiniz için bırakın evi pislik götürsün. Ama şimdi doktora git bence
Cokta yorulmadim aslinda ama denk geldi belkide
Haklısın valla insan kendini biraz iyi hissedince hemen bi şeyler bi işler yapmak istiyor :)
Alişmişiz evi temiz gormeye duramiyorz eşim yardimci oluyor ama erkegin yaptigi işte yalapşap oluyor

Mutlaka git canım. Ama hemen kendimi suçlama belki o ana denk gelmiştir. Ve lütfen böyle işleri gebeyken yapmaktan vazgeçin bebişiniz için bırakın evi pislik götürsün. Ama şimdi doktora git bence
Cokta yorulmadim aslinda ama denk geldi belkide
Haklısın valla insan kendini biraz iyi hissedince hemen bi şeyler bi işler yapmak istiyor :)
Alişmişiz evi temiz gormeye duramiyorz eşim yardimci oluyor ama erkegin yaptigi işte yalapşap oluyor
ölçücem birazdan şekerimide ikiz diye vitaminlerimi sömüyorlar galiba. Belkıde aldıgım takviye yetersiz kalıyor bilemiyorum.
Şeker ölçeri kendinizmi aldiniz acaba eczaneden bende takip etmek istiyorum özellikle yemek yedikten sonra nedense bi anda halszlesiyorum sersemliyorum .

🤦Zaten cok pimpirikli eşim surekli tembihliyordu iş yapma diye 😐Agri kesildi şu an agri yada lekelenme yok ama duruma gore acile giderim eşimede soylemem artik iş yaptim diye napim🤦😐
eşlerimiz de stres oluyorlar ellerinden bir şey gelmeyince panik olabiliyorlar 😔 nasılsın gittin mi hastaneye?

Back
X