Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kizlar 18.haftamdayim bugun buzdolabini sileyim dedim karnima agri girdi bir anda hafif leke geldi önce beyaz bi akinti geldi sonra hafif kırmızıya yakin bi leke geldi öncedende bir kez böyle olmuştu doktor progstrn yazmisti 10gun kullan agrin olmzsa birak demişti. Eşime haber verip hstaneye gitmelimiyim şimdi eşim kizcak bana muhtemelen iş yaptim diye napcam bilmiyorum.Gitmelimiyim sizce karin ağrisi hala devam ediyor.
Mutlaka git canım. Ama hemen kendimi suçlama belki o ana denk gelmiştir. Ve lütfen böyle işleri gebeyken yapmaktan vazgeçin bebişiniz için bırakın evi pislik götürsün. Ama şimdi doktora git bence

Benim o kadar gelmedi hafif geldi zaten kirmizmsi degl pempemsi biseydi yarin randevu gunum bugun tekrarlamazsa yarin giderim diye dusundum vallahi elim dursa kolum durmuyor Yatmakta skıcı geliyor ama anladim yorulunca boyle lekelenme oluyor 🤦
Haklısın valla insan kendini biraz iyi hissedince hemen bi şeyler bi işler yapmak istiyor :)

Kızlarr ben istemeden bisey yaptim🥹 sabah saat 8:30/9 gibi yoğurt yemiştim sabahları yoğurt yerim disarı çıktık eşimle.oğlen gibi balık ekmek çok guzel koktu aldı eşim biraz yedim cok değil sonra aklıma geldiii sabah yoğurt yedigim cok korkuyorum ya bebeğime bişey olmaz demi zehirlenirsin dedi kayinvalidem yoğurtla ekmek ayni gun yenmeZ dedi🥹🥹

Kızlarr ben istemeden bisey yaptim🥹 sabah saat 8:30/9 gibi yoğurt yemiştim sabahları yoğurt yerim disarı çıktık eşimle.oğlen gibi balık ekmek çok guzel koktu aldı eşim biraz yedim cok değil sonra aklıma geldiii sabah yoğurt yedigim cok korkuyorum ya bebeğime bişey olmaz demi zehirlenirsin dedi kayinvalidem yoğurtla ekmek ayni gun yenmeZ dedi🥹🥹
Taze ise bişi olmaz canım. Bizim burda balığımız güvenilir mesajı vermek için masaya yoğurt bile kıyuyorlar ☺️

Arkadaşlar bugün dr a gittim kanama alanı hala devam, plasenta iyice aşağı inmiş. Yavrum iyiydi çok şükür büyümüş 🥰 sadede geleyim dr um içimiz rahat etsin dedi Ankara da bir doktora yönlendirdi. Perinatalog Nihal Şahin Uysal hakkında bir bilgisi olan var mı? Ankarada olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim 🙏

Kızlar bilac gundur hıc ıyı hıssetmıyorum ya bayılma hissi var sureklı böyle tam bir bas dönmesı degıl ama sankı fecı dönüyomus gibi:( cok mutsuzum😔 hıc yoktu bas dönmem ne guzeldı ya neden böyle oldu bılmem. Aklıma hep kötu seyler gelıyo acaba bebeklerım iyimi diye dusunup duruyorum. kontrolume daha var ama belkı erken giderim bı ıc dokesım geldı iyi aksamlar kızlar

Kızlar bilac gundur hıc ıyı hıssetmıyorum ya bayılma hissi var sureklı böyle tam bir bas dönmesı degıl ama sankı fecı dönüyomus gibi:( cok mutsuzum😔 hıc yoktu bas dönmem ne guzeldı ya neden böyle oldu bılmem. Aklıma hep kötu seyler gelıyo acaba bebeklerım iyimi diye dusunup duruyorum. kontrolume daha var ama belkı erken giderim bı ıc dokesım geldı iyi aksamlar kızlar
El ayak titremesi falan da varsa şeker baktırın bi. O değilse bir vitamin eksikliğidir. Ama ertelemeyin de görünün muhakkak. Geçmiş olsun 💐

Turkiyede değilim işte sorun orda🥹 Almanyadayim balığı satan turk tü ama ne bileim 🥹
Aşkom hiç birşey olmaz ya korkma .. sabahki yoğurt la öğlen arasında zaman var sonuçta . Afiyet olsun 😋 back Fisch canım istedi bak 🤣 yarın bende yiyim

Aşkom hiç birşey olmaz ya korkma .. sabahki yoğurt la öğlen arasında zaman var sonuçta . Afiyet olsun 😋 back Fisch canım istedi bak 🤣
Masal111 Masal111 canım alanım oldugu ıcın yazmak istedim. Balık ve yogurt ikilisinin zehirleme olayı dogru değil. Balık cok taze değilse yogurtla yendiyse ozaman dokunur. Burda olay balık yani. Taze değilse kendi başınada dokunur malesef. Endişe etme

El ayak titremesi falan da varsa şeker baktırın bi. O değilse bir vitamin eksikliğidir. Ama ertelemeyin de görünün muhakkak. Geçmiş olsun 💐
ölçücem birazdan şekerimide ikiz diye vitaminlerimi sömüyorlar galiba. Belkıde aldıgım takviye yetersiz kalıyor bilemiyorum.

Aşkom hiç birşey olmaz ya korkma .. sabahki yoğurt la öğlen arasında zaman var sonuçta . Afiyet olsun 😋 back Fisch canım istedi bak 🤣 yarın bende yiyim
Verene kurban❤️ sağol baçım kaynanam olacak kadın oyle diyince valla cok korktum 5,6 saat bi zaman var arada bencede olmaz ama o oyle deyince icime korku girdi🫤

Masal111 Masal111 canım alanım oldugu ıcın yazmak istedim. Balık ve yogurt ikilisinin zehirleme olayı dogru değil. Balık cok taze değilse yogurtla yendiyse ozaman dokunur. Burda olay balık yani. Taze değilse kendi başınada dokunur malesef. Endişe etme
Oy Allah razi olsun rahatladım sayende cok sağol❤️ ben kendimi iyi hissediyorum yani şukur bi sorun yok

Back
X