Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
merhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?

Kızlar ben şu an 16 haftalığım doktorum bana sadece d vit ve demir takviyesi önerdi ama çoğu arkadaşım 12.haftadan sonra OMEGA 3 bazıları magnezyum kalsiyum vs kullanmaya başlamış, kimler hangi hafta ve hangi takviyeleri alıyor merak ettim ?
Haftada bir iki gün balık yiyorsanız beslenmenizde sorun yok kan değerleriniz iyiyse takviye kullanmaya gerek yok dedi benim doktorum. İlk gebeliğimde kahverengi ımom kullanıyordum bu gebeliğimde başka bir şehirde olduğum için başka doktora gidiyorum kullanmıyorum.

Kızlarrr rahimde ağrı hissediyorum..idrara sıkışıkken ağrı artıyor. Yürürken zorlanıyorum. Enfeksiyon için kan idrar verdim temiz dedi doktor. Yine de tek kullanımlık toz verdi içtim onu da ağrım devam ediyor. Magnezyum kullanmak istiyorm ama hangisini almalıyım sülfat mı glisinat mı özel almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz. 😅😅

Ya benim doktorum bahçelievler betatom görüntüleme merkezini tavsiye ediyorum dedi doktor ismi vermedi. Ben de internetten Bakırköy Dr.Ahsen Bakan’ı buldum. Fiyat olarak ikisi de hemen hemen aynı ama sanki Bakırköydeki daha çok içime sindi gibi.
Ne kadar dediler

aslında keşke gerçekten yardımı dokunabilecek insanlar dısında kimse gelmese çok güzel olmaz mı ben ameliyat olan hastayı ziyaret etmeyi de aynı gözle görüyorum. ben apandisit oldum uyandım başımda eşimin bütün ailesi üstüm başım kanlı önlük popom çıplak bi türlü gitmediler acı içindeyim saatlerce başımda durdular şimdi bu iyilik mi kötülük mü. gel 15 dk gör git
Evet aslında bunu ordaki Dr lara hemsirelere söylesen de olur. Bebek ve anne sağlığı açısından. 1 derece akraba dışında kimseyi almıyoruz dese. Evet zaten her iki dogumda zorlu süreç. Kendini toparlamadan birilerine iyi görünmeye çalışmak zorlu olacaktır. Bide saatlerce ya hiç mi insan düşünmez. Bence çok yakın dışındakilere 15 dakika bile çok. Bizim burda en fazla 5 dakika yani ayakta fazla duramazsın da.

Evet aslında bunu ordaki Dr lara hemsirelere söylesen de olur. Bebek ve anne sağlığı açısından. 1 derece akraba dışında kimseyi almıyoruz dese. Evet zaten her iki dogumda zorlu süreç. Kendini toparlamadan birilerine iyi görünmeye çalışmak zorlu olacaktır. Bide saatlerce ya hiç mi insan düşünmez. Bence çok yakın dışındakilere 15 dakika bile çok. Bizim burda en fazla 5 dakika yani ayakta fazla duramazsın da.
valla cok mantıklı gercekten. burada bebek odasında catering hizmeti verip gün tabagı bile dagıtıyolar kimse ne anneyi ne bebegi düşünüyor

Ha ha bu konuda bende çok şaskinim😂internette heryerde baska bisey yaziyor 18+3 Bugün 4aylikmi diyim 4 buçuk aylikmi bilemedim😂🤦
Ben de bugün 18+3 üm önümüzdeki 2 hafta soranlara 4 dicem. 20 hafta civarı 4,5 dicem. Ondan 2 hafta sonra 5 dicem:)) 2 haftada bir buçuklu arttırıp gidicem yoksa başedemem🤣🤣🤣

Kızlarrr rahimde ağrı hissediyorum..idrara sıkışıkken ağrı artıyor. Yürürken zorlanıyorum. Enfeksiyon için kan idrar verdim temiz dedi doktor. Yine de tek kullanımlık toz verdi içtim onu da ağrım devam ediyor. Magnezyum kullanmak istiyorm ama hangisini almalıyım sülfat mı glisinat mı özel almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz. 😅😅
Canım benim doktorum bunu verdi

Eklentiler

• IMG_1354.webp
    IMG_1354.webp
    69,6 KB · Görüntüleme: 25
Back
X