Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftada bir iki gün balık yiyorsanız beslenmenizde sorun yok kan değerleriniz iyiyse takviye kullanmaya gerek yok dedi benim doktorum. İlk gebeliğimde kahverengi ımom kullanıyordum bu gebeliğimde başka bir şehirde olduğum için başka doktora gidiyorum kullanmıyorum.Kızlar ben şu an 16 haftalığım doktorum bana sadece d vit ve demir takviyesi önerdi ama çoğu arkadaşım 12.haftadan sonra OMEGA 3 bazıları magnezyum kalsiyum vs kullanmaya başlamış, kimler hangi hafta ve hangi takviyeleri alıyor merak ettim ?
21+4de almistim ben randevu gecmi aldim ki canimKuşum 19 ile 21. Haftalarda en iyi sonuç verirmiş normal 19 yani
Anladim kuzum hadi hayirli haberlerle dön inşallah nerde yaptircksin sen detayliyi bu arada bahçelievleri biraktinmi senCanım ben şuan 20+3 deyim. Burdaki yazsn benim ilk gittiğim zamaanki bebeğin keseye göreydi:) ama şuan 20+3 son adet tarihimlede uyumlu
Canim özel mi soruyosun devlet hastnesimiKızlar İstanbul avrupa yakasında detaylı ultrason randevusu alan var mı ? Nerelerde yaptırıyorsunuz ?
Ha ha bu konuda bende çok şaskinimEveet geldik yine ayların, haftaların birbirine girdiği günlerene dicez şimdi dört ay bitti mi dicez?
bir de 36-40 arası ne böyle on gün mü
![]()
Dört buçuk de benceHa ha bu konuda bende çok şaskiniminternette heryerde baska bisey yaziyor 18+3 Bugün 4aylikmi diyim 4 buçuk aylikmi bilemedim
![]()
18-24 arası yapılabilir geç kalınmış gibi düşünmeyin. Ben kızımda 22 de gittim. Bu kez de 22 de gideceğim perinatoloji doktoru ile bu şekilde planladık.21+4de almistim ben randevu gecmi aldim ki canim
İnşallah guzel sonuçlar aliriz18-24 arası yapılabilir geç kalınmış gibi düşünmeyin. Ben kızımda 22 de gittim. Bu kez de 22 de gideceğim perinatoloji doktoru ile bu şekilde planladık.![]()
Ya işte bende böyle bişey alıcam![]()
Kesinlikle öyleya acısı dinmiş bile olsa yorgun olcaz bebegimizle babasıyla ailecek vakit geçirmek istiycez afedersiniz sezeryan olursak gaz cıkarmadan taburcu bile etmiyolar, ben misafir mii agırlıyım bebek emzirmeyi mi ögreneyim kendime mi bakayım
Ne kadar dedilerYa benim doktorum bahçelievler betatom görüntüleme merkezini tavsiye ediyorum dedi doktor ismi vermedi. Ben de internetten Bakırköy Dr.Ahsen Bakan’ı buldum. Fiyat olarak ikisi de hemen hemen aynı ama sanki Bakırköydeki daha çok içime sindi gibi.
Evet aslında bunu ordaki Dr lara hemsirelere söylesen de olur. Bebek ve anne sağlığı açısından. 1 derece akraba dışında kimseyi almıyoruz dese. Evet zaten her iki dogumda zorlu süreç. Kendini toparlamadan birilerine iyi görünmeye çalışmak zorlu olacaktır. Bide saatlerce ya hiç mi insan düşünmez. Bence çok yakın dışındakilere 15 dakika bile çok. Bizim burda en fazla 5 dakika yani ayakta fazla duramazsın da.aslında keşke gerçekten yardımı dokunabilecek insanlar dısında kimse gelmese çok güzel olmaz mı ben ameliyat olan hastayı ziyaret etmeyi de aynı gözle görüyorum. ben apandisit oldum uyandım başımda eşimin bütün ailesi üstüm başım kanlı önlük popom çıplak bi türlü gitmediler acı içindeyim saatlerce başımda durdular şimdi bu iyilik mi kötülük mü. gel 15 dk gör git
Benim perinatoloji doktorum da 22+4 olarak karar verdi merak etme21+4de almistim ben randevu gecmi aldim ki canim
valla cok mantıklı gercekten. burada bebek odasında catering hizmeti verip gün tabagı bile dagıtıyolar kimse ne anneyi ne bebegi düşünüyorEvet aslında bunu ordaki Dr lara hemsirelere söylesen de olur. Bebek ve anne sağlığı açısından. 1 derece akraba dışında kimseyi almıyoruz dese. Evet zaten her iki dogumda zorlu süreç. Kendini toparlamadan birilerine iyi görünmeye çalışmak zorlu olacaktır. Bide saatlerce ya hiç mi insan düşünmez. Bence çok yakın dışındakilere 15 dakika bile çok. Bizim burda en fazla 5 dakika yani ayakta fazla duramazsın da.
Ben de bugün 18+3 üm önümüzdeki 2 hafta soranlara 4 dicem. 20 hafta civarı 4,5 dicem. Ondan 2 hafta sonra 5 dicem:)) 2 haftada bir buçuklu arttırıp gidicem yoksa başedememHa ha bu konuda bende çok şaskiniminternette heryerde baska bisey yaziyor 18+3 Bugün 4aylikmi diyim 4 buçuk aylikmi bilemedim
![]()
Canım benim doktorum bunu verdiKızlarrr rahimde ağrı hissediyorum..idrara sıkışıkken ağrı artıyor. Yürürken zorlanıyorum. Enfeksiyon için kan idrar verdim temiz dedi doktor. Yine de tek kullanımlık toz verdi içtim onu da ağrım devam ediyor. Magnezyum kullanmak istiyorm ama hangisini almalıyım sülfat mı glisinat mı özel almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz.![]()
Ha ha en iyisi haftasini soylemekBen de bugün 18+3 üm önümüzdeki 2 hafta soranlara 4 dicem. 20 hafta civarı 4,5 dicem. Ondan 2 hafta sonra 5 dicem:)) 2 haftada bir buçuklu arttırıp gidicem yoksa başedemem![]()