Döndukce degisirmi acaba yeriiah ah plasentayı kıskanıyorum şuan bebeğime çok yakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döndukce degisirmi acaba yeriiah ah plasentayı kıskanıyorum şuan bebeğime çok yakın
Kızlar instagram da söyle Bi video gördüm
Hata verdi ya eklenmiyo
Eveeet en rahat pozisyonu seçiyor aşkitolarımızSıkıldıkça dönüyor demekki afacanlar![]()
Ben de açmadıZiyaret et deyince açıyo. Güzelmiş![]()
He açıldı mıZiyaret et deyince açıyo. Güzelmiş![]()
Ben aksine üşüyorum ya eşim tsortle duruyor ben kalın hırkaKızlar son zamanlarda içi yanan var mı? Soğuk su içiyorum yetmiyor buzlu soğuk su içiyorum kola içtim bugün böyle hararetimi almıyor asla ne yapsamkapı baca açık evde kocam sıcak değil diyor bence de değil ama ben yanıyorum
![]()
ciddi misin haha keşke ben de üşüsem iki üç gecedir cam açık uyuyorum kocam terk ediyor odayı üşüdüm diyeBen aksine üşüyorum ya eşim tsortle duruyor ben kalın hırka![]()
Ya ne olduuuuuu ben mi atladım konuşmaları hiç bilgim yoktu problemlerden nasıl oldu iyi misin kesin mi sonlanacak? Çok üzgünüm inan kiKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
![]()
malesef canım 12. Haftadan beri kanamam var durmadı en son kesem patladı. Bugün su takviyesi yaptık içimizde kalmasın diye ama üsten suyu verdi doktor alttan direkt foş diye boşaldı… artık hiçbir umut kalmadıYa ne olduuuuuu ben mi atladım konuşmaları hiç bilgim yoktu problemlerden nasıl oldu iyi misin kesin mi sonlanacak? Çok üzgünüm inan ki
Ah arkadaşım o kadar üzüldüm ki anlatamam açtığın konuyu da şimdi gördüm, okudum. İnan ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Dualarım seninle rabbimin mucizelerine akıl ermez inşallah bir mucize olur bebeğin seninle kalır canı gönülden dua ediyorummalesef canım 12. Haftadan beri kanamam var durmadı en son kesem patladı. Bugün su takviyesi yaptık içimizde kalmasın diye ama üsten suyu verdi doktor alttan direkt foş diye boşaldı… artık hiçbir umut kalmadı![]()
Allah razı olsun canım inşallah bir gün benimde sağlıklımbşr gebeliğim ve bebeğim olurAh arkadaşım o kadar üzüldüm ki anlatamam açtığın konuyu da şimdi gördüm, okudum. İnan ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Dualarım seninle rabbimin mucizelerine akıl ermez inşallah bir mucize olur bebeğin seninle kalır canı gönülden dua ediyorum
Canım, çok üzgünüm. Ne demem gerektiğini bile bilmiyorum. Çok güçlüsün allah sana en sağlıklısından evlat versinKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
![]()
Allah razı olsun canım inşallahCanım, çok üzgünüm. Ne demem gerektiğini bile bilmiyorum. Çok güçlüsün allah sana en sağlıklısından evlat versin![]()
Bende kapiyi cami açmaya başladim bu yaz bize uyku yok sicaktan helede istanbulda olana Allah yardim etsin nemden Anamiz ağliyor tabiri caizseKızlar son zamanlarda içi yanan var mı? Soğuk su içiyorum yetmiyor buzlu soğuk su içiyorum kola içtim bugün böyle hararetimi almıyor asla ne yapsamkapı baca açık evde kocam sıcak değil diyor bence de değil ama ben yanıyorum
![]()
Sana güç kuvvet diliyorum güzel anne. Boş tesellilere ihtiyacın olmadığını biliyorum o yüzden sana dualar göndereceğim. Rabbim cennetinde kavuştursun ve dünyada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
![]()
Allah m sabır güç versin canım ne diyeceğimi bilemedimKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
![]()
Sana güç kuvvet diliyorum güzel anne. Boş tesellilere ihtiyacın olmadığını biliyorum o yüzden sana dualar göndereceğim. Rabbim cennetinde kavuştursun ve dünyada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin![]()
Allah razı olsun kızlar inşalahAllah m sabır güç versin canım ne diyeceğimi bilemedimRabbim sağlıkla hayırla tekrar nasip etsin
![]()