Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aktif bir kanama alanı mı? Kanaman mı oluyor yoksa kahverengi lekelenme mi? Büyük mü küçük mü yorum yaptı mıBenim de plasenta da kanama alanı var. Doktorum perinataloji ye yönlendirdi bu kontrolümde.
Plasenta ön ve arka duvarda olabilir o sıkıntı değil. Ama bebekten yukarıda olması lazım. Aşağı ve rahim ağzına yakınsa ön arka farketmez problem olur![]()
Allah yardımcın olsun çok üzgünüm sana namazlarımdan sonra dua edeceğimKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
![]()
Allah razı olsunAllah yardımcın olsun çok üzgünüm sana namazlarımdan sonra dua edeceğim
Başta çok yoğun bir kanama ile gittim. Kanama alanı aktif ama kanamamın rengi tam kahve değil koyu ve pıhtılı. 4 haftadır sadece 1 hafta kesildi. Plasenta yı gösterdi kanama alanı da 10 da 1 i kadardı öyle anlatayım.Aktif bir kanama alanı mı? Kanaman mı oluyor yoksa kahverengi lekelenme mi? Büyük mü küçük mü yorum yaptı mı
Canım çok üzgünüm inan ki… Allahım en güzel şekilde nasip etsin..Kızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
![]()
Benim doktorum 24. Hafta da yapcaz dedi canım sordun mu erken diye falanYa kızlar dün perinatolojide randevum varsı. 20+5 im. Şeker yüklemesi istedi doktor bu sabah
Erken değilmi ya
Küçük büyük olayı var onunda türkiyedede öylemi aceba . Belki bu hafta küçük yüklemedir o sıkıntılı olursa büyük olanı yapıyorlarYa kızlar dün perinatolojide randevum varsı. 20+5 im. Şeker yüklemesi istedi doktor bu sabah
Erken değilmi ya
Tahliller de sorun varmıydı şeker falan belki ondan istedi benim doktorum önce aclık tokluk tahlili istiyor sorun çıkarsa şeker yuklemesiYa kızlar dün perinatolojide randevum varsı. 20+5 im. Şeker yüklemesi istedi doktor bu sabah
Erken değilmi ya
Erken gibi geldi bana da, önce açlık tokluk bakıp gerek duyarsa yapılıyor diye biliyorum canımYa kızlar dün perinatolojide randevum varsı. 20+5 im. Şeker yüklemesi istedi doktor bu sabah
Erken değilmi ya
Önemli bişey değildir inş canım rahim büyüyor ondan olabilir bende de oluyor aniden sanki karnıma bisi batıyo o kadar tekme atamaz bu haftada bide karnımın ust tarafınakızlar günaydın. geçenlerde de yazmıştım değişik ağrılar batmalar hissediyorum diye o yüzden aklımı yoracağıma randevumu erkene çektim. kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bana iyi dileklerinizi gönderir misiniz?
Canm neden direk sonlandırma kararı aldılar benimde 23 . Haftada patlamıştı 22 gün filan o şekilde kaldı bebek sürekli idrar çıkıyor vs senin içtiğin her şey su olarak keseye gidiyor sürekli suyum gelirdi ertesi gün geri yükselirsin lütfen tek doktorla kalmaKızlar ben malesef aranızdan ayrılıyorum. Miniğim hala karnımda kalbi atarken yazmak istedim çünkü sonrası daha zor olacak benim için biliyorum. Minik beyle malesef yollarımız ayrılıyor. Gebeliğim sonlanacak suyumuz tamamen bittinasip değilmiş. Umarım her biriniz sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız. Doğumda aklınıza düşersem bir kadın vardı sürekli kesesi patlıyordu rabbim ona da evlat nasip etsin derseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar diliyorum
![]()
Ben 16 haftalığım 6. Haftamdan beri kahverengi lekelenme var. Kanama alanı Çok minicik aktif değil dedi ama moral bozmaya yetiyorBaşta çok yoğun bir kanama ile gittim. Kanama alanı aktif ama kanamamın rengi tam kahve değil koyu ve pıhtılı. 4 haftadır sadece 1 hafta kesildi. Plasenta yı gösterdi kanama alanı da 10 da 1 i kadardı öyle anlatayım.sizinki ne durumda
Canım Bebek henüz 16 haftalık çok küçük. Hiç suyu kalmadı su olmadığı için ciğeri gelişmemiş mümkün değil. O dediğin haftalarda olsaydı yaşama imkanı olurdu ama şu an mümkün değilCanm neden direk sonlandırma kararı aldılar benimde 23 . Haftada patlamıştı 22 gün filan o şekilde kaldı bebek sürekli idrar çıkıyor vs senin içtiğin her şey su olarak keseye gidiyor sürekli suyum gelirdi ertesi gün geri yükselirsin lütfen tek doktorla kalma
Senin neden patlamıştı bir neden bulunabilmiş miydi? Çok üzücü şeyler gerçekten…Canm neden direk sonlandırma kararı aldılar benimde 23 . Haftada patlamıştı 22 gün filan o şekilde kaldı bebek sürekli idrar çıkıyor vs senin içtiğin her şey su olarak keseye gidiyor sürekli suyum gelirdi ertesi gün geri yükselirsin lütfen tek doktorla kalma
Ben bir şey olduğunu zannetmiyorum kötü düşünmek, kötüye yormak hiç istemiyorum. Yine de aklında kalmasın bebeğini gör rahatlakızlar günaydın. geçenlerde de yazmıştım değişik ağrılar batmalar hissediyorum diye o yüzden aklımı yoracağıma randevumu erkene çektim. kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bana iyi dileklerinizi gönderir misiniz?
Herhangi bir test mi bakıldı da şekerden şüphelendi acaba?Ya kızlar dün perinatolojide randevum varsı. 20+5 im. Şeker yüklemesi istedi doktor bu sabah
Erken değilmi ya