• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Bazılarının kaderinde çocuk olmuyor canım ya belki bende onlardanımdır bilmiyorum nasip artık her şey…
Hiç öyle düşünme canım gerekli olanlari yaptırırsın Rabbim büyük herseyin en güzelini nasip eder inşallah burda da çok kayıpları olanlar var benim de daha önce 2 kaybım var tabiki o his kolay atlatilmiyor ama olmayacak diye düşünme sana hep dua edicem Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin,l🤲

Hiç öyle düşünme canım gerekli olanlari yaptırırsın Rabbim büyük herseyin en güzelini nasip eder inşallah burda da çok kayıpları olanlar var benim de daha önce 2 kaybım var tabiki o his kolay atlatilmiyor ama olmayacak diye düşünme sana hep dua edicem Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin,l🤲
İnşallah canım bir gün benimde dünyanda yaşayan sağlıklı hayırlı evladım olur 🤲🏻

Yaptırcam canım pazartesi
Doktor dediyse vardir bi bildiği kuzum yaptir
Benim görümcemin torununda çok skinti yaşadilar çevredekilerin sözünden etkilenip seker yuklemesi yaptirmamişlardi bebek şeker hastasi doğdu 25gun filan hastanede yatti yeni çikti Çevreden duyduklarimiza çok aldirmamak gerekiyormuş demkki inşallah guzel sonuçlarla dönersin🤲

Kızlar karın sertleşmem çoktu ve nefesim daraldı artık uyuyamadım hastaneye geldim bakalım bebeişkerim napıyor neden böyle oluyor

Şu suyu ben bir türlü içemiyorum hala da, hatırlıyorum geçen sene ağustosta hamileydim damacanaya sarılıp oturuyordum 😀 bir haftaya kalmaz su isteğim artar diye düşünüyorum 😀😀
Mide bulantısından falan mı içemiyorsunuz? Ben hamilelikten önce de suyu çok içerdim,bulantım vs olmadığı için de devam ediyorum. Bugün gördüm L luckykus içim yanıyor demiş,ben de öyleyim :D sürekli su ya da soğuk şeyler istiyorum hele bu ara :D

Şimdi doktordan çıktıımm,konuştuğumuz gibi bir sorun yok çok şükür. Geçen hafta yurtdışı gezisinde yorulduğum için kasılmalarım varmış,bol bol dinlenme önerdi doktorum.
Bizim pipili bebiş de maşallah yine pipi şov yaptı :D tam yüzünü göreceğimiz sırada da kapattı :)
Şimdi gördüm veeeee çok sevindim bak derin bir nefes al 😍

Mide bulantısından falan mı içemiyorsunuz? Ben hamilelikten önce de suyu çok içerdim,bulantım vs olmadığı için de devam ediyorum. Bugün gördüm L luckykus içim yanıyor demiş,ben de öyleyim :D sürekli su ya da soğuk şeyler istiyorum hele bu ara :D
Ya ben bulantıdan içmeyi zorlasam da çok sürdüremiştim hep evde olunca da böyle susama durumum pek olmuyo. Bir sürü çok şeker su şişelerim var, motivasyon olsun diye bir sürü aldım hepsi dolabı bekliyo 😀

Kızlar detaylı randevularınızı aldınız mı? Kaç artı kaça aldınız acaba? Benim bayramdan sonra 22 hafta oluyor doktorum 22 haftayı öneririm dedi bayramdan sonra uzunca bir süre şehir dışında olacağım acaba 21+2 iken İstanbul’da mı yoksa 22+3 de İzmir de mi doktora randevu almalıyım kararsız kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum 🙏🏻🌸
21+4 e denk geliyor kuzum benim 11 haziran

Evet şimdi psikolojik olarak daha iyiyim 🌸 büyüdüğünü de görünce konuştuğumuz şeyleri kesinleştirmiş oluyoruz,bu bebeler daha bize çok ağrı sızı vericek belli :)
Onlar büyüsün sağlıklı olsunlar da biz anneleri olarak çekeriz ne yapalım 🥹 yine de hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçirelim inşallah 😍😍😍

Ya ben bulantıdan içmeyi zorlasam da çok sürdüremiştim hep evde olunca da böyle susama durumum pek olmuyo. Bir sürü çok şeker su şişelerim var, motivasyon olsun diye bir sürü aldım hepsi dolabı bekliyo 😀
Ben de evde termosla geziyorum :D ama işe de yarıyor,koy önüne gördükçe iç yavaş yavaş da olsa. Sıcaklar iyicw basınca zaten istemsiz içersin :D

Ben de evde termosla geziyorum :D ama işe de yarıyor,koy önüne gördükçe iç yavaş yavaş da olsa. Sıcaklar iyicw basınca zaten istemsiz içersin :D
Aynen sıcak basınca ayy ne yapacağını şaşırıyor insan

Onlar büyüsün sağlıklı olsunlar da biz anneleri olarak çekeriz ne yapalım 🥹 yine de hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçirelim inşallah 😍😍😍
Ayy amiiinnn. Bir de benim zayıfken de şişen ayaklarım ve bileklerim şaşırtmayarak yine şişmeye başladılar :D doktor sabah akşam 10 dakika uzanıp,buz koy dedi. Bu bilgi de burda dursun,yaşanacak muhtemelen :D

Ayy amiiinnn. Bir de benim zayıfken de şişen ayaklarım ve bileklerim şaşırtmayarak yine şişmeye başladılar :D doktor sabah akşam 10 dakika uzanıp,buz koy dedi. Bu bilgi de burda dursun,yaşanacak muhtemelen :D
Benim de gece şişiyor ya üf gerçekten bir de sıcaklar da başlıyor Antalya’nın cehenneminde o buzu kafamdan aşağı döksem de işe yaramaz gibi 😂😂

Bende zorla içiyorum 2 litre nadir 1 bucuk falan ancak oluyo büyük termos al aksama kadar yudum yudum bitiyor dene yinede yavaş yavaş çoğalıyor tüketim

Back
X