Doktor çok önemli bu sürecteAntalya canım, ay amin amiiin inşallah ya
İnsallh hepimiz iyi doktorlara denk geliriz
Bu arada spor yapmaya başladnzmi yuruyuş pilates vs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor çok önemli bu sürecteAntalya canım, ay amin amiiin inşallah ya
Canım ben 7. haftadan bu yana diyetteyim devam ediyorum, bir de köpeğim var büyük ırk 35 kilo kendileri çok hareketli yürüyüş delisi onunla çok yürüyorum enerjisini atsın diye. Hayvan bana spor yaptırıyor başka spor dalına gerek kalmıyorDoktor çok önemli bu sürecte
İnsallh hepimiz iyi doktorlara denk geliriz
Bu arada spor yapmaya başladnzmi yuruyuş pilates vs.
Senin yapmaya vaktin bile kalmaz ki zaten ihtiyacinda yok bnceCanım ben 7. haftadan bu yana diyetteyim devam ediyorum, bir de köpeğim var büyük ırk 35 kilo kendileri çok hareketli yürüyüş delisi onunla çok yürüyorum enerjisini atsın diye. Hayvan bana spor yaptırıyor başka spor dalına gerek kalmıyor+ çalışıyorum pilim bitiyor + uykusuzluktan da ölüyorum hiç uyuyamıyorum
Maalesef ne vakit kalıyor ne mecal böyle geçiyor günlerim. Asansörsüz seni çok zorlar şu an böyleyse ilerleyen zamanlar da daha da etkiler ama yine de kan dolaşımı vs için de hareket çok önemli. Böyle haftada 2 3 kere yürüyüş ekleyebilirsin canım. Doktorun onay verirse, veriyorsa evde pilateste yapabilirsin çok rahatlatır seniSenin yapmaya vaktin bile kalmaz ki zaten ihtiyacinda yok bnceyeterince aktifsin
Ben Evdeyim genelde evde oluncada sürekli mayişiyorum uzanmak istiyorum 5.katta oturuyorum asansor yok inmesi dert degilde cikmak beni Benden alıyor nefesim kesiliyor resmen yuruyus yapma yolu hile yok yakinda olsa giderdim doktora sorup pilatesmi ypsam evde diye dusundum
Hhahaa eveet erken sağ salim bi 36ları görelim inşallahKızlar daha erken ama hediyelik yaptırmayı düşünüyor musunuz? Nişanımda, düğünümde vs hiç böyle şeylerle uğraşmadım istemedim aman ne gerek var diye şimdi oğlum söz konusu olunca olsun bir de en iyisi olsun moduna girdim jsjdks analıkDoğum eğitim araştırmada olacak oda falan süsleme benlik şeyler değil özel hastane özel oda olsaydı belki olabilirdi, hediyelikleri sadece masaya koyarım o kadar diye düşünüyorum
Evet kız cinsiyetimizHa ha aynen ôyle valla senin cinsiyet bellimiydi![]()
Hafta sonlari cikiyorum geneldeMaalesef ne vakit kalıyor ne mecal böyle geçiyor günlerim. Asansörsüz seni çok zorlar şu an böyleyse ilerleyen zamanlar da daha da etkiler ama yine de kan dolaşımı vs için de hareket çok önemli. Böyle haftada 2 3 kere yürüyüş ekleyebilirsin canım. Doktorun onay verirse, veriyorsa evde pilateste yapabilirsin çok rahatlatır seni
MaşallahEvet kız cinsiyetimiz![]()
Termin süreleri çok uzun benim baktığım yerlerin 40 günü geçiyor o yüzden böyle haziran sonu gibi sipariş vereceğim çünkü ağustos başı gibi gelecek. Dursun köşede bir daha ay yetişti mi yetişmedi mi diye de strese girmem. İlk defa hediyelik konusunda heveslendim yoksa kendi özel günümde hiç umursamamıştım. Kuşum isim ne düşünüyorsunuz bilemiyorum ama kutular duruyorsa kullanabilirsin, kardeşine nasip olmuş olurHhahaa eveet erken sağ salim bi 36ları görelim inşallahama şöyle benim kızımda aldığım süsleme kutuları hiç ellenmeden kargo poşetiyle duruyo malesef nasip olmadı
onları kullanmayı düşünüyorum. Benim de oda süsleme gibi bir durumum olmayacak sevmem de pek zaten ama yapana saygım sonsuz
ama doğumda yapacaklarım özel ve aile içi olacak şekilde planladım. Gerisini mevlütte halledicem, yabancılardan bahsediyorum
tabii ki hepsi bir hayal, inşallah o günlere erişebilirim
Hahaha yok yok yuvarlanmazsın sen maşallah kilon güzelHafta sonlari cikiyorum geneldeondada eve kendimi atiyorum nefes nefese bi kac ay sonra merdiveni nasil cikicam diye dusunuyorum
umarim yuvarlanmam top gibi Allah korusun pilates yapmazsam obirik olacağim Şu an 64 kiloyum Allahtan sabit kaldim haftalardir gebelik öncesi 62idi kilom
Aşkım isimsiz, ben zaten hobi olarak hediyelikler yapıp satıyordum. Nişan, düğün doğum günü için falan. Kendim halledeceğim diye sadece boş hallerini almıştım. İnşallah hepimiz o güzel günleri görürüzTermin süreleri çok uzun benim baktığım yerlerin 40 günü geçiyor o yüzden böyle haziran sonu gibi sipariş vereceğim çünkü ağustos başı gibi gelecek. Dursun köşede bir daha ay yetişti mi yetişmedi mi diye de strese girmem. İlk defa hediyelik konusunda heveslendim yoksa kendi özel günümde hiç umursamamıştım. Kuşum isim ne düşünüyorsunuz bilemiyorum ama kutular duruyorsa kullanabilirsin, kardeşine nasip olmuş olurinşallah kullanacaksın iyi düşün negatif olarak aşağı çekme enerjini. Çokta güzel şekilde kullanacaksın
![]()
Aaa iyiymiş o zaman inşallah direkt kullanırsın mis gibiAşkım isimsiz, ben zaten hobi olarak hediyelikler yapıp satıyordum. Nişan, düğün doğum günü için falan. Kendim halledeceğim diye sadece boş hallerini almıştım. İnşallah hepimiz o güzel günleri görürüzpeki sen doğum hediyesi ayrı böyle çok uzak kişilere ayrı şeyler mi düşünüyorsun? Ya da ne bileyim ne düşünüyorsun fjcjd soramadım düzgünce
![]()
Yani güzel düşünmüşsün ben de yakınlarımıza ortalama 40 adet olarak planladım. Yabancılar için mevlüt yapcam mecbur onda da ortalama klasik şeyler diye düşünüyorum . Tabii ki inşallah diyelimAaa iyiymiş o zaman inşallah direkt kullanırsın mis gibiaşkım ben eşimle bana, annemle babama, kayınvalide kayınpedere anı olarak kalsın diye ikişer tane hediyeliklerden yaptıracağım. Diğer kişilere de birer tane olmak üzere toplamda 35-40 adet hediyelik olacak. Hediyelik içeriği çikolata, kolonya, mum tarzda veya anahtarlık karar veremedim. Bir de sokak köpeklerine mama, oğlumdan hediye
Hepsi de yakın dostlarımız, büyüklerimiz, komşu vs. Uzakta kim varsa zaten görüşmüyoruz, konuşmuyoruz hiç gerek yok yaptırmaya sonra dağıtmaya.
Hahaha çok tatlı bıdık bir şeydir de çekiyordur ana anaaa bunları da besleyelim diyeYani güzel düşünmüşsün ben de yakınlarımıza ortalama 40 adet olarak planladım. Yabancılar için mevlüt yapcam mecbur onda da ortalama klasik şeyler diye düşünüyorum . Tabii ki inşallah diyelimkedim var benim de
onun sayesinde beslemediğim kedi kalmadı peşine takıyo, sokağa çıkmıyor ama cama nasıl topluyor anlamıyorum
![]()
Hallederiz yaHahaha çok tatlı bıdık bir şeydir de çekiyordur ana anaaa bunları da besleyelim diyebakalım bebişle nasıl anlaşacaklar çok merak ediyorum en merak ettiğim bu oluyor
Mevlütte var tabi ona da daha yapılacak onu da düşünmek lazım.
Ha ha karnimiz çok çikmadan bôyleysek penguen yuruyuşleri yakindirHahaha yok yok yuvarlanmazsın sen maşallah kilon güzelay valla seni çok iyi anlıyorum bazı anlar ben de nefes nefese kalıyorum şok oluyorum kendime kız ne oldu şimdi diye
![]()
Benim belim ayakta kalinca ağriyorKızlar sizin de beliniz ağrıyo mu? Benim zaten bel problemim var. Şimdilerde de böyle yatakta sağa sola bile dönemiyorum. Şiddetli ağrı
Benim de yatınca ağrıyo, zaten iki üç gündür bebek taş gibi anlamadım, buu haftalarda yukarı doğru çıkıyorlarmış ya ondandır herhalde diye iyi düşünmek istiyorumBenim belim ayakta kalinca ağriyor
Sol tarafimda çok sertlik oluyor taş gibi bebis icerden itiyor sanirim![]()
Ya ayakta kalıyom biraz iş yapayım çıtır çıtır kütür kütür ses geliyorKızlar sizin de beliniz ağrıyo mu? Benim zaten bel problemim var. Şimdilerde de böyle yatakta sağa sola bile dönemiyorum. Şiddetli ağrı