Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Çok geçmiş olsun, sağlıklı geçsin bu süreç🙏🏻 endişe olmadan olmuyormuş bu dönemde gerçekten herkesin başından geçiyor endişelenmek, her şey güzelliklerle olsun ❤️

çok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır 🙏🏻

ayy gerçekten miii canııım ağrı falan mı oluyor. Ben çok tuvalete kalkıyorum sadece geceleri Şuanlık

Çok şükür bebek iyimiş bak, iyice dinlen çok geçmiş olsun ❤️
çok teşekkür ederimm,çok şükürr

anlık bir şuurum gitti benim de korkudan ama :D çok şükür iyiyim şimdi. ama o şuur kaybı sırasında rapor konuşmayı unutmuşum :)
Stres olmuşsundur o an çok normal bir daha yaşama inşallah böyle şeyler. Kimse yaşamadan bitirelim şu hamileliği rahat rahat ya 🥹

Dün gece çekmiştim size de atayım da azcık ağlaşalım hahah delireceğim oyyyy 🥹🥹🥹🥹🤩 2. paragraf kızlarım.

Eklentiler

• IMG_5656.webp
    IMG_5656.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba kızlar nasılsıniz. Günlerdir yokum takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bende oğlum hasta oldu. Ateşli havale geçirince hastaneye geldik. 2 gündür çok zorlanıyoruz. Karnımdakiyse çoğunlukla kipirdiyor bende varım dermiş gibi. Oda stresten etkileniyordur. 😥
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Uzun bir aradan sonra merhaba, umarım herkes iyidir, bebişler de iyidir. Ben son zamanlarda bir takım sıkıntılar yaşadım, önce içim rahat etsin diye yaptırdığım fetal dna testi bir türlü sonuç vermedi labaratuvar sürekli yarın sonuç çıkacak öbür gün çıkacak diye bizi oyaladı 12 günde çıkacak dedikleri sonuç neredeyse 1 ayda ancak çıktı. Tabi o süreç bir sorun mu var diye bolca endişeyle geçti. Neyse ki sonuç temiz geldi. Risklerin tümü düşük çıktı ama hâl böyle olunca endişem bitmedi, detaylı ulturasonu bekliyorum. Ardından genel anestezi ile bir kistin büyümesi sonucu bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. Patoloji sonucunu bekliyorum. Anestezi almak bebeği etkileyecek diye korkunç bir endişe var üzerimde. Doktorum başka bir ihtimalin olmadığını söyledi, yani bu ameliyat yapılmalıydı. Ameliyat sonrası hareketleri çok iyiydi, biraz rahatlamış olsam da yine gelişimini etkilememiş olduğundan emin olmak istiyorum ve halıyla yine detaylı ulturasonu bekliyorum. Minik bir güncelleme yapmak istedim.

Bir de kız olduğundan çok emin olduğum (his olarak) bebeğim erkekmiş 🤭 hani anneler hissederdi falan hep yalan. Oğlan anası grubuna adayım artık 😅

Lioo Lioo cinsiyeti erkek 💙

Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum🍀. Benim yaptığımı yapmayın, endişelenmeyin 😅 hepsi olup geçiyor bir şekilde.
Geçmiş olsun canım oğlusun sağlıkla gelsin bende oğlumda gebeyken 10 haftalık ameliyat olum genel anestezi aldım bir sorun olmadı

Merhaba kızlar nasılsıniz. Günlerdir yokum takip edemedim umarım hepiniz iyisinizdir. Bende oğlum hasta oldu. Ateşli havale geçirince hastaneye geldik. 2 gündür çok zorlanıyoruz. Karnımdakiyse çoğunlukla kipirdiyor bende varım dermiş gibi. Oda stresten etkileniyordur. 😥
Geçmiş olsun lioo şimdi nasıl oğlun hastane misin hala

Kızlar 16.haftada krampları başlayan oldu mu bi yandan şişkinlik de var. Alt karnımda sürekli bi doluluk hissi var. Ya bağırsak ya rahim büyüyor. Çekilme gibi ağrı. Geceleri rahat yatamıyorum şimdiden ne yapıcam bilmiyorm ilerde 😂

Kızlar bi de benim idrarda nitrit çıkmış ama bakteri yok sağlıkçı olan var mı aramızda bakteriyel olmadan enfeksiyon olur mu? Acaba vajinal enfeksiyon mu idrarda gözüktü?

Geçmiş olsun canım? İyi mi şimdi büyük oğlun?
Teşekkür ederim canım. Dün gece boyu uyumadı 2 kere ardı ardına ateşi çıktı. Ateşi varken durup durup sıçrayior. Bu gün daha iyi bakalım gece ne olur.

Günaydın canım, çok ama çok geçmiş olsun. Ah bu bebekler çocuklar keşke hiç hastalanmasa 😔
Keşke canım Keşke. Kanda enfeksiyon ve kalsiyum azlığı çıktı. Beynine hasar verecek diye korkuyorum. Ateşi fazla olunca havale geçirir gibi oluyor. 2 gündür durup durup ağlıyorum bisey olacak diye. Ateşi olmadığı zamanlar gayet iyi keyifli oynuyor.

Çok geçmiş olsun, sağlıklı geçsin bu süreç🙏🏻 endişe olmadan olmuyormuş bu dönemde gerçekten herkesin başından geçiyor endişelenmek, her şey güzelliklerle olsun ❤️

çok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır 🙏🏻

ayy gerçekten miii canııım ağrı falan mı oluyor. Ben çok tuvalete kalkıyorum sadece geceleri Şuanlık

Çok şükür bebek iyimiş bak, iyice dinlen çok geçmiş olsun ❤️
Teşekkür ederim canım. Gündüz ateşi pek yok keyifli ne oluyorsa gece oluyor. İnşallah hasar almadan atlatır 😔

Selam kızlar 19+6.günden merhabaaaa 🦋 sağlık ocağından aradılar bugün tetanoz+difteri+boğmaca aşımızı olduk 🌟 tek iğnede yapıyorlar boğmaca bebeklerde arttığı için bakanlık artık ücretsiz yapıyor dedi hemşirem. Hiç acıtmadı ağrım sızım yok çok konforluydu. 26.haftada 2.dozu yapacaklarmış ama 2.doz için kadın doğum uzmanına danış o onay verirse gel yapalım dediler. Ben de şeker yüklemesi için 24.hafta gittiğimde soracağım. Bazı hekimler tek dozu yeterli buluyormuş bazıları 2.doza da ihtiyaç duyuyormuş doktorum ne derse onu yapacağım. Yaptıracak olanlar asla korkmasın kan aldırmak daha zor Allah hepimize sağlık sıhhat versin merak edenler için güncelleyim dedim

Geçmiş olsun lioo şimdi nasıl oğlun hastane misin hala
Gündüz daha iyi ateşi pek yok. Olmadığı zamnlar gayet keyifli. Ama gece oluyor. Evet hala burdayım ateşi olduğu zamnlar havale riski var o yüzden eve gitmeye korkuyorum. Teşekkür ederim canım ♡

Gündüz daha iyi ateşi pek yok. Olmadığı zamnlar gayet keyifli. Ama gece oluyor. Teşekkür ederim canım ♡
Soğuk algınlığı ilaçları havaleyi tetikliyor canım kardeşimin çocuğunda öyle oldu şimdi artık soğuk algınlığı ilaçlarıni vermiyor doktor

Teşekkür ederim canım. Dün gece boyu uyumadı 2 kere ardı ardına ateşi çıktı. Ateşi varken durup durup sıçrayior. Bu gün daha iyi bakalım gece ne olur.
Allah şifa versin inşallah canım benim

Back
X