Uzun bir aradan sonra merhaba, umarım herkes iyidir, bebişler de iyidir. Ben son zamanlarda bir takım sıkıntılar yaşadım, önce içim rahat etsin diye yaptırdığım fetal dna testi bir türlü sonuç vermedi labaratuvar sürekli yarın sonuç çıkacak öbür gün çıkacak diye bizi oyaladı 12 günde çıkacak dedikleri sonuç neredeyse 1 ayda ancak çıktı. Tabi o süreç bir sorun mu var diye bolca endişeyle geçti. Neyse ki sonuç temiz geldi. Risklerin tümü düşük çıktı ama hâl böyle olunca endişem bitmedi, detaylı ulturasonu bekliyorum. Ardından genel anestezi ile bir kistin büyümesi sonucu bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. Patoloji sonucunu bekliyorum. Anestezi almak bebeği etkileyecek diye korkunç bir endişe var üzerimde. Doktorum başka bir ihtimalin olmadığını söyledi, yani bu ameliyat yapılmalıydı. Ameliyat sonrası hareketleri çok iyiydi, biraz rahatlamış olsam da yine gelişimini etkilememiş olduğundan emin olmak istiyorum ve halıyla yine detaylı ulturasonu bekliyorum. Minik bir güncelleme yapmak istedim.
Bir de kız olduğundan çok emin olduğum (his olarak) bebeğim erkekmiş

hani anneler hissederdi falan hep yalan. Oğlan anası grubuna adayım artık
Lioo
cinsiyeti erkek
Herkese sağlıklı bir hamilelik süreci diliyorum

. Benim yaptığımı yapmayın, endişelenmeyin

hepsi olup geçiyor bir şekilde.