Olmaz insanlar canım umarım işe yarar olursa da annelik deriz geçeriz canını sıkmaYağlar işe yarasa bari benim vucudum çatlamaya çok meyilliumarim kremlerde işe yarar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz insanlar canım umarım işe yarar olursa da annelik deriz geçeriz canını sıkmaYağlar işe yarasa bari benim vucudum çatlamaya çok meyilliumarim kremlerde işe yarar
Oyyyyy gaz sancısı çekmişsin gece boyu şimdi nasılsın? Ben gaz sancısı gibi durumlarda cenin pozisyonu alıyorum eşim de sırtıma masaj yapıyor hajsjsj öyle çıkartıyorum + evde yoksa maden suyu ve evin içinde yürüyorum gerçekten işe yarıyorAy kızlar sabahı sabah ettimgece gaz sancıları çektim, sancılar dikkatimi çekmeye başladı böyle sıktı beni iyice sonra şansa telefona bakarken on dk de bir sancı girmeye başladığını farkettim. aaaaa öldüm öldüm dirildim kız insanın gaz sancısı düzenli olur mu
sonra sağ sol derken derken sızmışım beşte geri kalktım hala midem kocaman
ama sorun yok
çok şükür
Ah amin inşallah. İnşallah hepimiz bundan 4-5 ay sonra güzel haberlerimizi de burdan paylaşırız. Herkes diken üzerinde görüyorum. Bütün bunlar geçer de mis gibi bebek kokusuyla sabahlarımıza başlarızkesinlikle maasallah de kendineben dun gece soyle bidi bidilaniyordum; ilk 3 ay deli gibi mide bulantisi yasadim, ikinci uc aya gecer dediler gecmedi, simdi simdi biraz hafifledi ama hala yemeklerden sonra ben buradayim diyor, enfeksiyon gecirdim, agriyla aciyla ugrastim, surekli bi’ kasiklarima agri girme hali var, 2 haftadir vajinamda hem icinde hem disinda kas agrisi/aci benzeri bir durum var, tuy artisi zaten saka gibi, allah’tan onceden de cok yoktu da su an var iste halindeyim, birkac gundur de kalcalarima agri saplaniyor, dun ilk defa yuruyusu yarida kesmek zorunda kaldim. fakat yine de burada okuyorum, doktorda dinliyorum; cok sukur kanamam yok, evde geciriyorum bu sureci diye kendi kendime sukrediyorum.
sen de sanslisin bencebiraz daha zaman gecince zaten ister istemez cok sik hissedecegiz minnoslari, duygusallik da en kotu dogumda gelir, cok da guzel bir anne olursun
![]()
Napalim feda olsun yavrularimizaOlmaz insanlar canım umarım işe yarar olursa da annelik deriz geçeriz canını sıkma![]()
Antalya’da eğitim araştırma perinatolojide de aynı şey yazıyor. Burada bakmıyorlar başka bir güne randevu oluşturuyorlar. Burdaki sistem de böyleMerveturann canim günaydın Ali çetine sen gittin diye hatırlıyorum. Doktorum yeşil alan açtı randevu alacaktım ki böyle bir not ile karşılaştım bilgin var mı detaylı ultrason yapılmamaktadır diyor, bende üç sene önce gitmiştim kendisine gayet güzele bakmıştı bebeğe bir sorun yaşamamıştım
Karpal tünel sendromu babamda olmuştu seneler önce bileğini, elini kullanamıyordu mesleki olarak ortaya çıkmıştı babamda elini çok kullandığı için. Bence sen de böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ellerini doğru pozisyonda tutmamışsındır, bükmüşsündür, gün için de yeterli miktarda su tüketmemişsindir, magnezyum vs her şey olabilir ama karpal biraz daha uzak ihtimal geldi nedense. O da babamdan bildiğim için sanırım.Günaydın kızlarnasılsınız ? Bu ara gaz sancısı bende bir kaç kez yaşadım gaz sancısı taşıyanlar varmış . Birde bende parmaklarımda uyuşma var geceleri uyurken oluyor özellikle ama şuan bile sol baş parmağımda var. Chat gpt kartal tünel sendromu tetiklenir vs diyor ama hamilelikle alakalı diyor sizden yaşayan var mı ?
Aşkım Bilmiyorumki ben ağrılı çekiyordum ara ara aslında ama karpal mı bilmiyorum . Bendede mesleki aslında bilek ağrılarım vs oluyordu . Ama magnezyumda bir ihtimal aşkım evet bak aklıma gelmemişti ben daha başlamadım magnezyuma çarşamba günü doktor kontrolümde başlayayımKarpal tünel sendromu babamda olmuştu seneler önce bileğini, elini kullanamıyordu mesleki olarak ortaya çıkmıştı babamda elini çok kullandığı için. Bence sen de böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ellerini doğru pozisyonda tutmamışsındır, bükmüşsündür, gün için de yeterli miktarda su tüketmemişsindir, magnezyum vs her şey olabilir ama karpal biraz daha uzak ihtimal geldi nedense. O da babamdan bildiğim için sanırım.
Kız başlasana niye başlamadın daha o da etkiler tabi valla benim yaşam kalitemi arttırıyor şu magnezyum başla ağrı falan çekme rahatlatır vücudunuAşkım Bilmiyorumki ben ağrılı çekiyordum ara ara aslında ama karpal mı bilmiyorum . Bendede mesleki aslında bilek ağrılarım vs oluyordu . Ama magnezyumda bir ihtimal aşkım evet bak aklıma gelmemişti ben daha başlamadım magnezyuma çarşamba günü doktor kontrolümde başlayayım
Aşkım yazmadı daha henüz bende sormadım kramplarım va yok diye Bilmemki ama başlıyım çarşamba günü kontrolde yazsın güzel bir magnezyum daKız başlasana niye başlamadın daha o da etkiler tabi valla benim yaşam kalitemi arttırıyor şu magnezyum başla ağrı falan çekme rahatlatır vücudunu
amin canimMerhaba sevgili anne adayları insallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alirsiniz.
Bu sabah transferim yapıldı uzun ve zorlu bir sürecin sonunda. Allahin izniyle bana tutunup hayırlısıyla sağlıkla gelmeleri için 41 hamile kadindan 41 ayetel kursi ıstiyorum. Okuyup beğene basarsanız sayıyı tamamlamış olurum.
Gülsüm kızı Zeynep diye dua eder misiniz.....
Şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
ohh cok sukurYaaa ne demekÇok sevindim bir an önce geçmesine
Evet seneler önce kedi tırmaladığı için kuduz ve tetanoz olmuştum tam olarak dediğin gibi oluyor. Hafif ateş, kol ağrısı, o bölgede minik minik yanmalar… Dün de annem tetanoz aşısı oldu onda da aynı belirtiler olmuştu, bugün geçmiş. Dayanılmayacak kadar olmuyor herkeste hemen hemen aynı belirtiler. Ah amin amin şifa olsun yavrularımıza gerçekten bir şekilde katlanıyor insan.
İyiyim ben de teşekkür ederim canım günlerdir uyuyamıyordım ilk defa bu gece uyuyabildim çok rahatladı vücudum uyuyunca![]()
gaz sancisi ben de yasiyorum, gaz sancisinin otesinde bende bir de vajinamin disinda kas agrisi/acisi gibi bir sey de var. asi olmaya gittigimde gebe izlem hemsiresine sordum, normal dedi. gobusler biraz daha buyudukce daha da artabilirmis hatta, o sirada baska bir gebe daha vardi o da ellerinde uyusmadan bahsetti, o da olabiliyormus, kalsiyum-magnezyum karisimlari varmis destekleyici, doktora soyleyin ondan onersin dedi. ben de bu hafta detayli ultrasona gidince kalsiyum-magnezyum isteyecegim. tahlilleri de yaptirdim onden eksik gedik var mi baska diye.Günaydın kızlarnasılsınız ? Bu ara gaz sancısı bende bir kaç kez yaşadım gaz sancısı taşıyanlar varmış . Birde bende parmaklarımda uyuşma var geceleri uyurken oluyor özellikle ama şuan bile sol baş parmağımda var. Chat gpt kartal tünel sendromu tetiklenir vs diyor ama hamilelikle alakalı diyor sizden yaşayan var mı ?
Ay hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsinler inşallahKızlar bebişlerin cinsiyetler %100 kesinleşti bir kızım bir oğlum oluyor çok şükürbugün babam için renkli ultrasona girdim
![]()
Özelde mi yaptırmayı düşünüyorsunuz pekiAntalya’da eğitim araştırma perinatolojide de aynı şey yazıyor. Burada bakmıyorlar başka bir güne randevu oluşturuyorlar. Burdaki sistem de böyle
Yok randevu almıştım ben yine eğitim araştırmada randevu. Çok şükür sıra bulabildim.Özelde mi yaptırmayı düşünüyorsunuz peki
Bir şekilde vücutta alışıyor ama uykusuzluğa tamam uyumuyoruz eskisi kadar ama yine de bi dinç hissediyorum çok enteresanohh cok sukursevindim uyumana
ayy uyku cok onemli vallahi, ben de deliksiz uyumayi ozledim, illa ki ya tuvalete ya sagdan sola donerken kasik agrisi falan uyaniyorum bir sekilde, sonra diyorum bunlar iyi gunler, minnoslar gelince ne yapacagiz
sukrediyorum halime yatiyorum
![]()
Söyle kuşum demiri de söyle magnezyumu da hatta b12 d ve omegada.Aşkım yazmadı daha henüz bende sormadım kramplarım va yok diye Bilmemki ama başlıyım çarşamba günü kontrolde yazsın güzel bir magnezyum da