Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
24 saat uyuyabilirim 😐 Aşırı uykuya meyilli oldum..Hem de ağırlaştı sanki uykum ..
Hiç iş yapasim da yok ,yemek yapmak zor geliyor..Halsiz değilim ama istek yok 😂
Maşallah nazar değmesin uyku düzenine 😍🪬 Ay zaten son 3 ayda rahat edemeyeceğiz şimdiden başlaması sinir ediyor beni. Bir de uyuyamadıkça cinnet geliyor 😂 Amaaaan temizliği, işi boşver de yemek işte biraz zorlar seni

Kalbim daralıyor gibi hissediyorum ya, doğum yaptığım haftaya yaklaştıkça böyle elim ayağım dolanıyor yine aynısı olcak diye sanırım, Bugün biraz üstüne düşündüm de hiç modum yok
Anlıyorum seni valla ne kadar panik olma desemde insan panik oluyor doğuma kadar da geçmez ama sorun yok Allah’ın izniyle suan merak etme

Anlıyorum seni valla ne kadar panik olma desemde insan panik oluyor doğuma kadar da geçmez ama sorun yok Allah’ın izniyle suan merak etme
Halledicez ya halletmemiz lazım 😀 bi 36 ya gelelim sağ salim sıfır sorunla inşallah, gerisi ne zaman doğmak isterlerse doğsunlar sağlıklı sıhhatli. Ama tabii ki anneler sağlıklı olamazsa bebekler de olamıyor malesef benim gibi 🙁 onun için hepimiz sağlıklı olalım

Halledicez ya halletmemiz lazım 😀 bi 36 ya gelelim sağ salim sıfır sorunla inşallah, gerisi ne zaman doğmak isterlerse doğsunlar sağlıklı sıhhatli. Ama tabii ki anneler sağlıklı olamazsa bebekler de olamıyor malesef benim gibi 🙁 onun için hepimiz sağlıklı olalım
İnşallah canım Allah hem bize hem bebişlere sağlık versin♥️ bana 36 bile hayal gibi geliyor ha ikizde hele ki daha zormuş o haftalar😂

Kızlar sizde de iç bacakları islatacak kadar su geliyor mu benim 3 gündür öyle oluyor. Altıma kaçırmışım gibi ama fark etmiyorum bile islakligi fark ediyorum. Lavaboda Kendimi sıktığım zaman Şeffaf beyaz sıvı geliyor. Korkuyorum...
Bendende geliyor canim o bazen şeffaf su gibi bazen beyaz geliyor normaldir heralde.

Kızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur 🙏🏻
Ah balım duyduğumdan beri ediyorum. Çok iyi biliyorum o durumu ben de yattım biliyorsun. Allah yardımcın olsun. İyi ki gittin, emin ellerdesin hiç endişe etme, sancı ağrı sızı hissedersen hemen söyle. Ne güzel ki önlem alabilirsin inşallah. Korkma strese girme❤️ dualarım seninle canım benim

Back
X