Maşallah nazar değmesin uyku düzenine24 saat uyuyabilirimAşırı uykuya meyilli oldum..Hem de ağırlaştı sanki uykum ..
Hiç iş yapasim da yok ,yemek yapmak zor geliyor..Halsiz değilim ama istek yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah nazar değmesin uyku düzenine24 saat uyuyabilirimAşırı uykuya meyilli oldum..Hem de ağırlaştı sanki uykum ..
Hiç iş yapasim da yok ,yemek yapmak zor geliyor..Halsiz değilim ama istek yok![]()
Anlıyorum seni valla ne kadar panik olma desemde insan panik oluyor doğuma kadar da geçmez ama sorun yok Allah’ın izniyle suan merak etmeKalbim daralıyor gibi hissediyorum ya, doğum yaptığım haftaya yaklaştıkça böyle elim ayağım dolanıyor yine aynısı olcak diye sanırım, Bugün biraz üstüne düşündüm de hiç modum yok
Halledicez ya halletmemiz lazımAnlıyorum seni valla ne kadar panik olma desemde insan panik oluyor doğuma kadar da geçmez ama sorun yok Allah’ın izniyle suan merak etme
İnşallah canım Allah hem bize hem bebişlere sağlık versinHalledicez ya halletmemiz lazımbi 36 ya gelelim sağ salim sıfır sorunla inşallah, gerisi ne zaman doğmak isterlerse doğsunlar sağlıklı sıhhatli. Ama tabii ki anneler sağlıklı olamazsa bebekler de olamıyor malesef benim gibi
onun için hepimiz sağlıklı olalım
Valla fazlasında gözüm yokİnşallah canım Allah hem bize hem bebişlere sağlık versinbana 36 bile hayal gibi geliyor ha ikizde hele ki daha zormuş o haftalar
![]()
Bendende geliyor canim o bazen şeffaf su gibi bazen beyaz geliyor normaldir heralde.Kızlar sizde de iç bacakları islatacak kadar su geliyor mu benim 3 gündür öyle oluyor. Altıma kaçırmışım gibi ama fark etmiyorum bile islakligi fark ediyorum. Lavaboda Kendimi sıktığım zaman Şeffaf beyaz sıvı geliyor. Korkuyorum...
Aa nasil o akinti ondanmi geliyormuşKızlar yatisim yapıldı 4 cm aciklik var dedi doktor
Ciddi olamazsın ya neden böyle bir şey olmuş ne diyor doktorun? Ay allahım esirgesinKızlar yatisim yapıldı 4 cm aciklik var dedi doktor
Ah balım endişe etme serklaj falan bir şey dediler mi?Kızlar yatisim yapıldı 4 cm aciklik var dedi doktor
Ya canım Allah yardımcın olsunKızlar yatisim yapıldı 4 cm aciklik var dedi doktor
İyiki gitmişsin canım yaKızlar yatisim yapıldı 4 cm aciklik var dedi doktor
Vajinal ultrason yapıldı bebek iyi suyu da iyi ama 4 cm açılma var ve kese o açılmaya girmiş dedi doktorAa nasil o akinti ondanmi geliyormuşneden yatisin yapildi canim
Valla bende şok oldum idrar sonuçlarım temiz ama 4 cm aciklik var diyo doktor o beyaz sıvı ondan galibaCiddi olamazsın ya neden böyle bir şey olmuş ne diyor doktorun? Ay allahım esirgesin
Tesekkur ederim canimYa canım Allah yardımcın olsun
Dualarım seninle,inşallah bir sıkıntı olmadan atlatacaksın bu süreciKızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur![]()
Ey allahım ya sen koru dualarım seninle. Çok büyük ihtimalle ondan iyi ki gittin iyi kiValla bende şok oldum idrar sonuçlarım temiz ama 4 cm aciklik var diyo doktor o beyaz sıvı ondan galiba
Ah balım duyduğumdan beri ediyorum. Çok iyi biliyorum o durumu ben de yattım biliyorsun. Allah yardımcın olsun. İyi ki gittin, emin ellerdesin hiç endişe etme, sancı ağrı sızı hissedersen hemen söyle. Ne güzel ki önlem alabilirsin inşallah. Korkma strese girmeKızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur![]()
Kızlar sizden dua istiyorum lütfen bana dua edin hamilelerin duası kabul olur![]()