- 28 Eylül 2024
- 1.155
- 523
- 38
- 26
Bakalım ne diyecek büyük ihtimalle ol derben de sizin gibi düşünüyorum. doktorum ne derse o benim için. sizinki de sizi tanıyor ve ona göre yönlendirir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım ne diyecek büyük ihtimalle ol derben de sizin gibi düşünüyorum. doktorum ne derse o benim için. sizinki de sizi tanıyor ve ona göre yönlendirir
rahatsızlığınız için sorun teşkil etmiyorsa bence de ol derBakalım ne diyecek büyük ihtimalle ol der
Trioid ile ilgili önceden bir sıkıntım yoktu gebelikte yükseldi ama o kadar çok yükselmedi direk ilaca başlattı düşük dozla her ay kan veriyorum sabit şuan hala düşük dozla kullanıyorum ilacı doğuma kadar kullanırim büyük ihtimalle trioidin sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ama yinede doktorumla görüşüp öyle aşı olacam belki aşı olmana gerek yok diyecekrahatsızlığınız için sorun teşkil etmiyorsa bence de ol der
anladımm. olabilir tabi. olmamız gerekiyorsa da oluruz,her şey biz ve bebeklerimizin iyiliği için :)Trioid ile ilgili önceden bir sıkıntım yoktu gebelikte yükseldi ama o kadar çok yükselmedi direk ilaca başlattı düşük dozla her ay kan veriyorum sabit şuan hala düşük dozla kullanıyorum ilacı doğuma kadar kullanırim büyük ihtimalle trioidin sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum ama yinede doktorumla görüşüp öyle aşı olacam belki aşı olmana gerek yok diyecek
sağlık ocakları kanları beklettiği için özellikle hormon tahlillerinde doğru sonuç vermiyor. Direkt işleme alınması lazım bu tarz tahlillerin. En iyisini de doktorun bilir ol veya olma konusunu. Bebekler için olmamız gerekiyorsa oluruz yapacak bir şey yokBüyük ihtimalle benimde karışık olandır bende tiroidim yüksek ilaç kullanıyorum doktorumda orda kan verme dedi yanlıs sonuç veriyor diye doktorum ol derse olucam çevremde tanıdığım insanlar hep oldular bende olurum büyük ihtimalle riske atmak istemiyorum
Selam canım. Ben kemdi doktorumla da konuşmuştum bu konuyu. Saat 9 gibi aşımı oldum. 20+2 deyim. Kendi doktorumun dediğini aynen iletiyorum “ bu sağlık bakanlığının türkiye genelinde yaptığı bir aşı uygulaması. Sen heryeri istanbulda caddebostan gibi düşünme. O yüzden yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ama bir köpek ısırığından bile bulaşabilme ihtimali var. Boğmaca da bir salgın furyası oldu o yüzden buna eklediler. Ölü aşı olduğu için sana ve bebeğine hiçbir zararı yok” dedi. Ben bütün riskleri minimalize etmek istediğim için yaptırdım hemen aşıyıKızlar sağlık ocağından aradılar hem tetanoz aşısı hemde kilo ve tansiyon
ölçümü için sizi aradılar mi ben daha bugün 19.haftaya girdim isterseniz doktorunuza söyleyip öyle tetanoz aşısı olun dedi siz aşıyı kaçıncı haftada olmayı düşünüyorsunuz
Canım benim bildiğim zaten bebeğin kalp atışlarını duyup teyit ettirmeden aşı yapmıyorlar yani burda böyle. Önce duyalım sonra yapacağız prosedür böyle demişti hemşireSağlık ocağı bakıyor muymuş kalp atışına? Bilmiyordum bunu. Büyük ihtimalle sorun sıkıntı yoksa yapıyorlar tetanozu da o yüzden önce doktorunuzla görüşün muayene olun gelin diyorlar bana öyle geldi. Sen detaylıya falan girdikten sonra git istersen yani doktorunla ne zamansa muayenen ondan sonra.
Evet canım ben de öyle düşündüm sorumluluk vs de almak istemezler binbir çeşit şey yaşanıyor hamilelikte.Canım benim bildiğim zaten bebeğin kalp atışlarını duyup teyit ettirmeden aşı yapmıyorlar yani burda böyle. Önce duyalım sonra yapacağız prosedür böyle demişti hemşire
Canım geçmiş olsun tekrar, Allah beterinden korusun, zamanla geçecek ve sağlıkla kucağımıza alıcaz hiç endişe etme. Başka doktorlara gitmen de iyi olmuş ben de üç ayrı doktora üç ayrı hastaneye gidiyorum. Hepsi aynı şeyi söyleyince mecbur insan başıma geldi çekeyim diyor. Allah şifa versin sana ve kızına.Kızlar dün taburcu oldum 3 gün sonra kontrolüm var gerçekten benim için çok zor zamanlardı ailem uzakta olduğu için refakatçim yoktu hem ayağa kalkmam yasak hem refakatcim yok eşimi içeri almadılar kadın doğum olduğu için. Tek başıma bekledim Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu durumu. Sifa salavat açıp karnıma koydum bebeğime dinlettim. Ertesi gün taburcu oldum ama galiba refakatcim olmadığı için taburcu ettiler beni. Bugün özel hastaneye gidicem tek doktorda kalmayı düşünmüyorum. Doktorun yanındaki hemşireye ciğer geliştirici iğne için bebek küçük dediğini hatırlıyorum. Aklımdan bu gitmiyor. Allah yardımcımız olsun. Herseye kabulüm. İnşallah kızım hayata tutunur.
İlk konuştuğumuz zaman iyi ki hastaneye gittin. Ve yine başka bir doktora da gitmeni, başka bir görüş almanı canı gönülden tavsiye ederim. Akıl akıldan üstündür bir yol gösteren çıkar belki… Rabbim kızını sağlıkla, sağlıklı şekildr kucağına almanı nasip etsin inşallahKızlar dün taburcu oldum 3 gün sonra kontrolüm var gerçekten benim için çok zor zamanlardı ailem uzakta olduğu için refakatçim yoktu hem ayağa kalkmam yasak hem refakatcim yok eşimi içeri almadılar kadın doğum olduğu için. Tek başıma bekledim Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu durumu. Sifa salavat açıp karnıma koydum bebeğime dinlettim. Ertesi gün taburcu oldum ama galiba refakatcim olmadığı için taburcu ettiler beni. Bugün özel hastaneye gidicem tek doktorda kalmayı düşünmüyorum. Doktorun yanındaki hemşireye ciğer geliştirici iğne için bebek küçük dediğini hatırlıyorum. Aklımdan bu gitmiyor. Allah yardımcımız olsun. Herseye kabulüm. İnşallah kızım hayata tutunur.
Sorun oluyor canım kaynatınca pastörize olmaz aksine daha da bakteri üretir pastörize demek belli bir sıcaklıktan sonra şoklanarak soğutma işlemidirÇiğ sütse iyi kaynattıysa bence sorun olmaz. Pastörize olması gerekiyormuşya
Eğer marketten aldığı sütü kaynatıyorsa sıkıntı yok canım ama süt kaynayınca vitamin değeri düşerHanımlar günaydın sabah sabah aklıma takıldı. Kayınvalidem bana süt getiriyor kaynatıyor 300ml şişelere dolduruyor soğuyunca. İçsem problem olur mu
Allah’ın izniyle sorun olmayacak. İnternettten bakmıştım bu haftalarda açığı olup 34. Haftaya gelen bir sürü kişi var. Allahtan umut kesilmez. Bu hamile hakikimizle sana ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah. Gurbet zor kıyamam oda hastanede psikolojini bozmuştur allahım çektiklerinin yerine evlatlarını kucağına almayı nasip etsinKızlar dün taburcu oldum 3 gün sonra kontrolüm var gerçekten benim için çok zor zamanlardı ailem uzakta olduğu için refakatçim yoktu hem ayağa kalkmam yasak hem refakatcim yok eşimi içeri almadılar kadın doğum olduğu için. Tek başıma bekledim Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu durumu. Sifa salavat açıp karnıma koydum bebeğime dinlettim. Ertesi gün taburcu oldum ama galiba refakatcim olmadığı için taburcu ettiler beni. Bugün özel hastaneye gidicem tek doktorda kalmayı düşünmüyorum. Doktorun yanındaki hemşireye ciğer geliştirici iğne için bebek küçük dediğini hatırlıyorum. Aklımdan bu gitmiyor. Allah yardımcımız olsun. Herseye kabulüm. İnşallah kızım hayata tutunur.
Evet kanlar bekletildigi için yanlış sonuç veriyormuş tabiki en iyi doktorlarımız bilir olma veya olmama durumunusağlık ocakları kanları beklettiği için özellikle hormon tahlillerinde doğru sonuç vermiyor. Direkt işleme alınması lazım bu tarz tahlillerin. En iyisini de doktorun bilir ol veya olma konusunu. Bebekler için olmamız gerekiyorsa oluruz yapacak bir şey yok![]()
Taze sağılmış inek sütüEğer marketten aldığı sütü kaynatıyorsa sıkıntı yok canım ama süt kaynayınca vitamin değeri düşer
Bende kendi doktorumla konuşup öyle aşı olcam zaten hemşirede öyle yap dedi sonra gelirsin aşını olursun dedi eğer doktorum bir sorun görmezse aşını ol derse bende aşı olcam doktorum ne derse onu yaparım büyük ihtimalle bende 20 haftada olurum detaylıyi olup sonra aşı olurum siz detaylidan sonra aşı yaptınız dimi ben normalde 21.haftada detaylı olmayı düşünüyordum ama aşi mevzusu çıkınca bir hafta erkene çektimSelam canım. Ben kemdi doktorumla da konuşmuştum bu konuyu. Saat 9 gibi aşımı oldum. 20+2 deyim. Kendi doktorumun dediğini aynen iletiyorum “ bu sağlık bakanlığının türkiye genelinde yaptığı bir aşı uygulaması. Sen heryeri istanbulda caddebostan gibi düşünme. O yüzden yaptırıp yaptırmamak sana kalmış ama bir köpek ısırığından bile bulaşabilme ihtimali var. Boğmaca da bir salgın furyası oldu o yüzden buna eklediler. Ölü aşı olduğu için sana ve bebeğine hiçbir zararı yok” dedi. Ben bütün riskleri minimalize etmek istediğim için yaptırdım hemen aşıyı
Kuzum sağlıklı ama hamilelikte riskli bakteri var içinde. Doktorlar bas bas bağırıyor marketten pastörize inek sütü alın diye. Korkutmamak için demiyordum ama bak kuzenim herseye dikkat etti ama inek sütü aldı kaynattılar iyice iki gün içti sonra toksoplazma kaptı malesef erken doğum yaptı allahtan 32. Haftaydı bebek 2 ay sonra küvezden çıktı. Dikkat edin böyle şeylereTaze sağılmış inek sütü
Canım benim çok çok büyük geçmiş olsun. Geçmiş birmiş olsun inşallahKızlar dün taburcu oldum 3 gün sonra kontrolüm var gerçekten benim için çok zor zamanlardı ailem uzakta olduğu için refakatçim yoktu hem ayağa kalkmam yasak hem refakatcim yok eşimi içeri almadılar kadın doğum olduğu için. Tek başıma bekledim Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu durumu. Sifa salavat açıp karnıma koydum bebeğime dinlettim. Ertesi gün taburcu oldum ama galiba refakatcim olmadığı için taburcu ettiler beni. Bugün özel hastaneye gidicem tek doktorda kalmayı düşünmüyorum. Doktorun yanındaki hemşireye ciğer geliştirici iğne için bebek küçük dediğini hatırlıyorum. Aklımdan bu gitmiyor. Allah yardımcımız olsun. Herseye kabulüm. İnşallah kızım hayata tutunur.