Ya sağlıkla gelsin kızlar çoğalırLioo benimde bir kızım olacak inşallah
listeye ekleyebilirsiniz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sağlıkla gelsin kızlar çoğalırLioo benimde bir kızım olacak inşallah
![]()
Oyyy hayırlı uğurlu olsunLioo benimde bir kızım olacak inşallah
![]()
Aman boş verNe dediler
Yaaa minnoş kızlarımız çoğalıyor.Lioo benimde bir kızım olacak inşallah
![]()
Hissetmeye başladın mı. Zaten yeni başladıysa az az dan olur. Bazen 1 gün hissedip ertesi hissetmiyorsun bile. Gün geçtikçe siklasiyor. Benimki şimdi her gun kıpır kıpır.Ayyy takipteyim başka olcak mı bakalım![]()
ayy hayirli olsun, saglikla gelsin minnos.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahAminnn canım sağol![]()
Ay çok heyecanlı inşallah daha da güçlü hissedersin darısı banakızlar bu bebelerin hareketleri vs ilk baş pıt pıt bir şey atıyormuş gibi mi oluyor? 2 dakika önce pıt pıt bir şey hissettim minicik
Ya geçen gün annem kızım hiç kıpırtı hissettin mi demişti yok anne demiştim erken falan hatta buraya da yazmıştım ben 20. haftadan sonra hareket hissedeceğimi düşünüyorum şu an erken diye ve bugün koltukta uzanırken oğlum pıt pıt yaptı şoka girdim hahahaAy çok heyecanlı inşallah daha da güçlü hissedersin darısı banadün doktorum dedi ki kıpırtı hissedebilirsin artık dedim yok tık yok
![]()
Erken yada geç değil kız herkesin farklıYa geçen gün annem kızım hiç kıpırtı hissettin mi demişti yok anne demiştim erken falan hatta buraya da yazmıştım ben 20. haftadan sonra hareket hissedeceğimi düşünüyorum şu an erken diye ve bugün koltukta uzanırken oğlum pıt pıt yaptı şoka girdim hahahaallahım hep hissedelim şu mucizevi şeyleri inşallah sen de hissedersin tam da şu sıralar
![]()
kuşum bugün pıt pıt etti bugün hissetmeye başladım takipteyim hahah inşallah gün geçtikçe çok çok yaparHissetmeye başladın mı. Zaten yeni başladıysa az az dan olur. Bazen 1 gün hissedip ertesi hissetmiyorsun bile. Gün geçtikçe siklasiyor. Benimki şimdi her gun kıpır kıpır.
İşte internetten araştırdıklarım doktorumun dediği 20. hafta sonrası olunca kendimi endekslemişim aşkımErken yada geç değil kız herkesin farklıben hastanede hamişlerle konuşuyorum kimi 16 da hissetmiş kimi 24 yani değişiyor. Erken hissettiysek ne güzel
![]()
Ahahah inşallah yakında tekme de yersin kuzumİşte internetten araştırdıklarım doktorumun dediği 20. hafta sonrası olunca kendimi endekslemişim aşkımVallahi doğruymuş erken de olabilirmiş hahah
Hahahah 29 yaşımdayım bu yaşıma kadar duyduğum en güzel bedduaAhahah inşallah yakında tekme de yersin kuzumne güzel beddua dimi
![]()
Hahahah 29 yaşımdayım bu yaşıma kadar duyduğum en güzel bedduaamin
![]()
Bende 16+5 im bişey hissetmiyorum, böyle küçücük bişey oluyor ama tarif edemiyorum bilmiyorum öyle miKızlar ben 16 haftalık oldum ama henüz bir şey hissetmiyorum. Hissedenleri kaçıncı haftada hissetti? Elinizi koyunca elinizde mi hissediyorsunuz yoksa içinizde mi pıt pıt atıyor?
Ben de 17. Haftaya giriş yaptım hissetmiyorum canım. Bugün kontrolüm vardı. Doktorum daha küçük olduğu için hissetmezsin dedi. Bebeğimi de ultrasonda görünce içim rahatladı :)Kızlar ben 16 haftalık oldum ama henüz bir şey hissetmiyorum. Hissedenleri kaçıncı haftada hissetti? Elinizi koyunca elinizde mi hissediyorsunuz yoksa içinizde mi pıt pıt atıyor?