2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
İlk hisetigimde ,15 haftalıktım sanki balık yuzuyomuş gibi karnimda😁 şimdi 19 haftalık olduk vuruyo boyle karnıma bazen daha fazla hisediliyo bazen daha hafif sol tarafina yat tatli bisey ye ve elini karnına koy odaklan hisedersin cok guzel bir duygu🥹🥰
Kaçıncı gebeliğin canım?

Bir şey sorcam benim bi akrabam oğlunu 5 kilo doğurdu. Bebekte şeker varmış bu nasıl oluyo? Yani öyle korkunç bir şey gibi sormak istemedim de endişe de ettirmeyim kardeşim de 5 kilo doğdu onda çok şükür bir şey yoktu mesela 27 yaşında şu an 😀
Bazıları genetik yapıdan dolayı kilolu doğabilir bazıları annenin sağlıklı beslenmesinden dolayı kilolu doğabilir bazıları da annenin aşırı şekerli şeyler tüketmesinden dolayı malesef şeker hastası olarak doğa bilir tabi şeker hastanesi kolay olmaz bebek anne karnında eğer yapısı genetiği buna uygunsa etkiler çok. Bunu da sormuştum doktoruma 🥰

Bazıları genetik yapıdan dolayı kilolu doğabilir bazıları annenin sağlıklı beslenmesinden dolayı kilolu doğabilir bazıları da annenin aşırı şekerli şeyler tüketmesinden dolayı malesef şeker hastası olarak doğa bilir tabi şeker hastanesi kolay olmaz bebek anne karnında eğer yapısı genetiği buna uygunsa etkiler çok. Bunu da sormuştum doktoruma 🥰
Ya anladım canım bilmiyordum ben teşekkür ederim ❤️ bir de bu epilasyon işini genel olarak soruyorum da benim lazerli vücudum alarm vermeye başladı 😀 sakallarım çıktı tövbe yarabbim. Napcam ben şimdi evdeki ıpl cihazını kullansam olur mu acaba şu an, bir şey olur diye de çekiniyorum. Ağda yapasım da yok havalar da sıcak hiç çekilmez. Ay ne güzel böyle gider sanmıştım fırtladı hep 😀 sadece bacaklarıma kullansam diye ekleyim zaten bikini bölgesini göremiyorum

Ya anladım canım bilmiyordum ben teşekkür ederim ❤️ bir de bu epilasyon işini genel olarak soruyorum da benim lazerli vücudum alarm vermeye başladı 😀 sakallarım çıktı tövbe yarabbim. Napcam ben şimdi evdeki ıpl cihazını kullansam olur mu acaba şu an, bir şey olur diye de çekiniyorum. Ağda yapasım da yok havalar da sıcak hiç çekilmez. Ay ne güzel böyle gider sanmıştım fırtladı hep 😀 sadece bacaklarıma kullansam diye ekleyim zaten bikini bölgesini göremiyorum
Ben de 1 yıl lazerlenmiş ve pamuk gibi tertemiz olmuştum ve hamileyken rahat ederim derken şoklandım resmen sıfırlandı her şey. Param da çöpe gitti vaktim de 😂 Çaresiz vurdum jileti 🥲 Artık doğumdan sonra vakit bulursam baştan başlarım lazere…

Ben de 1 yıl lazerlenmiş ve pamuk gibi tertemiz olmuştum ve hamileyken rahat ederim derken şoklandım resmen sıfırlandı her şey. Param da çöpe gitti vaktim de 😂 Çaresiz vurdum jileti 🥲 Artık doğumdan sonra vakit bulursam baştan başlarım lazere…
Ben de jiletle aldım şu an offf. Neyse halletcez artıkın 😀ama yaz geldi ya jilet böyle sakal gibi olur diye çekiniyorum

kızçelerrr nasılsınız sağlıgınız nasıl hazlırlıklar nası minikleriniz nasıl :)
Çok şükür ikimizde iyiz. Hazırlıklar tam gaz devam. Yarin yine alış verişe gidicem. Bizim burda hastane çıkışı baya abartılı oluyor. O yuzden böyle bir elbise dikdiricem. Şimdiden kumasini falan alicam. Ama rengini şu yeşili gibi renk alicam. Aynı renkten eşime ve oglumada tişört alicam. Sen nasılsın:)

Eklentiler

• Screenshot_20250421-140442_TikTok.webp
    Screenshot_20250421-140442_TikTok.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 79
Benim doktorum lazeri hem ışınlarından dolayı hemde radyasyondan dolayı yasakladı hemde hiç bir bölgeme izin yok hatta özel bölgeye jilette yasak enfeksiyon kapılıyormuş sadece makasla kes demişti yada dayanma eşiğin varsa ağda yapabilirsin dedi. Bende de resmen sakal çıktı ahahaha eşim yüzüme ağda yapıyor arada😂😂

Çok şükür ikimizde iyiz. Hazırlıklar tam gaz devam. Yarin yine alış verişe gidicem. Bizim burda hastane çıkışı baya abartılı oluyor. O yuzden böyle bir elbise dikdiricem. Şimdiden kumasini falan alicam. Ama rengini şu yeşili gibi renk alicam. Aynı renkten eşime ve oglumada tişört alicam. Sen nasılsın:)
Oha kız gelinin kız kardeşi olsak böyle süslü giyeriz anca 😂 sizde baya abartıymış 😂

Oha kız gelinin kız kardeşi olsak böyle süslü giyeriz anca 😂 sizde baya abartıymış 😂
😂 Sen bide oğlumun çıkışındaki halimi bir gör. Bizde araba falan susletiliyor. Kalabalık olup almaya geliyorlar. Babası eli çiçekli falan.

Benim doktorum lazeri hem ışınlarından dolayı hemde radyasyondan dolayı yasakladı hemde hiç bir bölgeme izin yok hatta özel bölgeye jilette yasak enfeksiyon kapılıyormuş sadece makasla kes demişti yada dayanma eşiğin varsa ağda yapabilirsin dedi. Bende de resmen sakal çıktı ahahaha eşim yüzüme ağda yapıyor arada😂😂
Suratıma ağda yapıyorum bir de şu braun yüz epilasyon aleti var ya cımbızsız olan o çok iyi onu kullandım işe yaradı. Bikini bölgesini allaha emanet kısaltıyorum makineyle. Jiletle de bacaklarımı aldım ama böyle hoşuma gitmedi ya. Lazer de dediğin gibi ürkütüyor zaten düşük riski diye hop oturup hop kalkıyorum. Ağda yaparım acı eşiğim yüksek de Hadi şimdi yaptım yazın ne olacak , o hamilelik ilerleyince terden ölüyo insan ağdayla hiç uğraşamam gibi geliyo da dur bakalım halledicez 😀😀😀😀

Ben de jiletle aldım şu an offf. Neyse halletcez artıkın 😀ama yaz geldi ya jilet böyle sakal gibi olur diye çekiniyorum
Evet ve ayrıca aşırı hızlı uzuyor 2 günde çıkıyor uçları, çıldırırsın 😂 Bi arkadaş eldivenle alıyorum demiş aslında biz lazerliler için en doğru yol o olurdu hem kökünü güçlendirmezdik hem de zaten seyrekti çoğaltmazdık… Ama çok uğraştırıcı gibi sanki cesaret edemedim 😂

Evet ve ayrıca aşırı hızlı uzuyor 2 günde çıkıyor uçları, çıldırırsın 😂 Bi arkadaş eldivenle alıyorum demiş aslında biz lazerliler için en doğru yol o olurdu hem kökünü güçlendirmezdik hem de zaten seyrekti çoğaltmazdık… Ama çok uğraştırıcı gibi sanki cesaret edemedim 😂
Benim hep hastane işleri acele acele olduğu için ne bulursam onla yaptım hep 😀 inşallah bundan sonra çok düzenli olur da ona göre güzel güzel giderim 😀

Ay sorma korkulu ruya bende yaptırmıştım. Lazer ama gebelik olunca yarım kaldı yarıya azalmıştı birde şimdi jiletle alıyorum mecburen ağda zaten yasak kasılma olur diye 😀

Baya abartılı ya 😀

Ya böyle duyunca şok oluyorum.. benim gittiğim doktor daha önce ne tansiyon ne kiloma baktı, ki özel hastaneye gidiyorum, geçen hafta değiştirme kararı almıştım bazı sebeplerden dolayı. Böyle olunca korkuyorum ya enfeksiyon çok ilerlemiş mi falan diye.. Allahım korusun bütün bebişileriii🙏🏻🙏🏻 kızlar herkesin doktoru ölçüyor mu nasıl ilgileniyor nelere bakıyor lütfen paylaşır mısınız.. gerçekten canım çok sıkkın
Benden hiçbi doktor tahlil istemedi desem? Ben kendim gittim dahiliyeye istedim 2 kere. Ve enfeksiyon testlerini istedim dahiliye kadın doğum ister dedi. Hala yaptırmadım onları 🥴

Back
X