- 2 Temmuz 2019
- 1.432
- 1.755
- 133
Au canım 2 çocuklu analık halimle buraya girmeye vaktim olmuyor. Samimi olduğumuz kızlarlar aslında wp grubu açsak iyi olur
Bebeklerimizle alakalı şeyler sorar fikir paylaşırız birbirimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Au canım 2 çocuklu analık halimle buraya girmeye vaktim olmuyor. Samimi olduğumuz kızlarlar aslında wp grubu açsak iyi olur
Ay Allah korusun ya tek seferden bişey olmaz bence merak etmeEvet bugün de bu çıktı başıma memeyi tam ememiş memelerim taş gibiydi kalktım sağdım umarım mastit olmam
Canım gazın zorundan sürekli meme istiyorlar. Bu kez emdikçe gaz olup kısır bir döngü giriyor. Tam doyduğundan emin olunca bi müddet oyala midesi dinlensin gazı da rahatlatır öyle.Benimki arada derede emzik alıyor sürekli öğürüyor emziği. Kızlar akşam 8:30 da bir uyandı 12 ye kadar çığlık kıyamet meme emip durdu. 12 de uyuttum 2 de yine kalktı daha memedeyiz. Çığlık atcam artık ya niye böyle oluyor memelerim pert![]()
Sen onu pamukla temizle bir şey olmaz. Zaten göz kendi kendini temizliyor.Kızlar acil bir şey soracağım, burnunu temizlerken serum fizyolojiği gözüne sıktım yanlışlıkla, sonrasında da kustu ve kusmuğu da gözüne girdi napcam bir şey olur mu korktum
İlk günden beri vermeye çalışıyorum. Yok almıyor aninda ağzından atıyor. Emzik agzindayken öguruyor. Alıyorsa ver bencede büyük rahatlıkKışlar emzik veriyor musunuz ben artık başladım uyumuyor cocuk
Bizimki de normal şekilde alınca durmuyor. Emzirip uyuttuktan sonra ya da arabada uyuduktan sonra takıyoruz orada uykuya devam ediyor. Araba gaza çok iyi geliyor bebeği de uyutuyorBenimki sürekli ağlıyor ya kolik gibi slingte de durmadı salıncakta da ne yapsam susmadı bugün
Bebek pamuğu ya da gazlı beze döküp siliyorum canım. Yakıyo sanırım hiç sevmiyor. Kusmuk taze sütse bir şey olmaz bence endişe etme. Göz pınarına masaj yap orayı tıkamasın.
Kızlar emzirirken alt dudağı dışa dönük mü içi dönük mü benimkinin hep içeri kaçıyor bilmem anlatabildim mi![]()
Benimki arada derede emzik alıyor sürekli öğürüyor emziği. Kızlar akşam 8:30 da bir uyandı 12 ye kadar çığlık kıyamet meme emip durdu. 12 de uyuttum 2 de yine kalktı daha memedeyiz. Çığlık atcam artık ya niye böyle oluyor memelerim pert![]()
aşkım dün bol bol çıkmıştı gazı ama akşam yine aynı olacağını düşündüğümden bugün deneyeceğimCanım gazın zorundan sürekli meme istiyorlar. Bu kez emdikçe gaz olup kısır bir döngü giriyor. Tam doyduğundan emin olunca bi müddet oyala midesi dinlensin gazı da rahatlatır öyle.
Aynı valla bir tek bende duruyor eşimde de durmuyor zorlanıyorum uyumadıkça 2 gündür… Geçer umarım bu durumİki gündür biz de öyleyiz sürekli emmek istiyor emerken uyuyor kendi kendine uyanıp tekrar emmek istiyor ve asla yatağa yatırınca uyumuyor
Bi dönem öyle oluyor canım gazdan emmek istiyor emzige alışsalar bu dönemde iyi olurda benim kızda almıyor emzik meme uyku sonra yine meme devam ediyoruzİki gündür biz de öyleyiz sürekli emmek istiyor emerken uyuyor kendi kendine uyanıp tekrar emmek istiyor ve asla yatağa yatırınca uyumuyor
Arkadaşlar bebeğimi emdiremiyorum silikon uç kullanmaya çalışıyorum ama çoğunlukla biberonla veriyorum .Göğüs ucum olmadığı için bebek ilk ğün kavrayamadı o ara hastanede biberon verildi .Bebeğim sarılık olmasın diye mecburen kullandım sarılık oldu tekrar kullandım .şimdi nasıl yapacağım bilmiyorum kendimi çok suçlu hissediyorum ama elimde değil böyle olması .Ayrıca lohusalığım psikolojik olarak zor geçiyor .hiç iyi hissetmiyorum.Herkes bebeğini emdirebiliyor ben emdiremiyorum .Bu kez kızıma bakınca ağlayasım geliyor suçluyorum kandimi .
![]()
Aynı valla bir tek bende duruyor eşimde de durmuyor zorlanıyorum uyumadıkça 2 gündür… Geçer umarım bu durum![]()
Canım benim de 2-3 cm açıklığım vardı perşembe ama hala sancım pek yok, eğer kendi sancım gelmezse en geç cuma yatıracak beni ben kabul ettim hatta çarşamba gitmeyi bile düşünüyorum bebeğimi riske atmamak için. Bence sen de daha fazla bekletme yarın git doktoruna eğer güvendiğin bir doktorsa da yatışı kabul et. Benim cuma günü 40+1 olacak daha fazla beklemek istemedi bazı riskler başlıyormuş 40. Haftadan sonra, tabiki yine de sen bilirsinKızlar 40+4 haftalık hamileyim benim gibi olan varmı cuma günü 3cm açıklığım vardı nst de sancım vardı doktor yatış önerdi ben sancılarimi evde çekmek istediğim için kabul etmedim ama iki gündür sancım siddetlenmedi
Yok içini değil. Üstünden pamukla geç bide kenarını sildiysen tamam. Benim oğlumun da gözüne kirpigi kaçıyor sonra o kenara geliyor bende ordan temizliyorumGözün kenarına temizledim ama içine bir şey yapamadım dediğin gibi inşallah kendi kendini temizler canım