• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Benimki arada derede emzik alıyor sürekli öğürüyor emziği. Kızlar akşam 8:30 da bir uyandı 12 ye kadar çığlık kıyamet meme emip durdu. 12 de uyuttum 2 de yine kalktı daha memedeyiz. Çığlık atcam artık ya niye böyle oluyor memelerim pert 🥺
Canım gazın zorundan sürekli meme istiyorlar. Bu kez emdikçe gaz olup kısır bir döngü giriyor. Tam doyduğundan emin olunca bi müddet oyala midesi dinlensin gazı da rahatlatır öyle.

Kızlar acil bir şey soracağım, burnunu temizlerken serum fizyolojiği gözüne sıktım yanlışlıkla, sonrasında da kustu ve kusmuğu da gözüne girdi napcam bir şey olur mu korktum
Sen onu pamukla temizle bir şey olmaz. Zaten göz kendi kendini temizliyor.

Kışlar emzik veriyor musunuz ben artık başladım uyumuyor cocuk
İlk günden beri vermeye çalışıyorum. Yok almıyor aninda ağzından atıyor. Emzik agzindayken öguruyor. Alıyorsa ver bencede büyük rahatlık

Benimki sürekli ağlıyor ya kolik gibi slingte de durmadı salıncakta da ne yapsam susmadı bugün
Bizimki de normal şekilde alınca durmuyor. Emzirip uyuttuktan sonra ya da arabada uyuduktan sonra takıyoruz orada uykuya devam ediyor. Araba gaza çok iyi geliyor bebeği de uyutuyor

Arkadaşlar bebeğimi emdiremiyorum silikon uç kullanmaya çalışıyorum ama çoğunlukla biberonla veriyorum .Göğüs ucum olmadığı için bebek ilk ğün kavrayamadı o ara hastanede biberon verildi .Bebeğim sarılık olmasın diye mecburen kullandım sarılık oldu tekrar kullandım .şimdi nasıl yapacağım bilmiyorum kendimi çok suçlu hissediyorum ama elimde değil böyle olması .Ayrıca lohusalığım psikolojik olarak zor geçiyor .hiç iyi hissetmiyorum.😓😓😞😞Herkes bebeğini emdirebiliyor ben emdiremiyorum .Bu kez kızıma bakınca ağlayasım geliyor suçluyorum kandimi .😪

Kızlar ya dün gece karnım ve sırtıma hafif bir ağrı girdi ve iç çamaşırımda sıcaklık hissettim nişanımdır diye koştur koştur lavaboya gittim heyecanla ve koyu kıvamlı beyaz sümüksü bir akıntı olmuştu şimdiye kadar bukadar kıvamlı olmazdı akıntım bildiğiniz afedersiniz balgam gibiydi silincede aynı köyü kıvamda peçeteye geldi ama rengi beyazdı nişan olabilir mi acaba? Renginden dolayı olduğunu sanmıyorum😔 bebişim cuma günü daha kanala inmemişti oyüzden bir umut girecek diye bekliyorum. 38+5 haftalığım bu arada

Kızlar emzirirken alt dudağı dışa dönük mü içi dönük mü benimkinin hep içeri kaçıyor bilmem anlatabildim mi😀

Bizde de bazen öyle oluyor canım dudağını düzeltmeye çalışıyorum ama düzeltmiyor o şekilde de düzgün ememiyor ben memeyi çekip tekrar veriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama

Benimki arada derede emzik alıyor sürekli öğürüyor emziği. Kızlar akşam 8:30 da bir uyandı 12 ye kadar çığlık kıyamet meme emip durdu. 12 de uyuttum 2 de yine kalktı daha memedeyiz. Çığlık atcam artık ya niye böyle oluyor memelerim pert 🥺

İki gündür biz de öyleyiz sürekli emmek istiyor emerken uyuyor kendi kendine uyanıp tekrar emmek istiyor ve asla yatağa yatırınca uyumuyor

Canım gazın zorundan sürekli meme istiyorlar. Bu kez emdikçe gaz olup kısır bir döngü giriyor. Tam doyduğundan emin olunca bi müddet oyala midesi dinlensin gazı da rahatlatır öyle.
aşkım dün bol bol çıkmıştı gazı ama akşam yine aynı olacağını düşündüğümden bugün deneyeceğim 💞🌸

İki gündür biz de öyleyiz sürekli emmek istiyor emerken uyuyor kendi kendine uyanıp tekrar emmek istiyor ve asla yatağa yatırınca uyumuyor
Aynı valla bir tek bende duruyor eşimde de durmuyor zorlanıyorum uyumadıkça 2 gündür… Geçer umarım bu durum 🥹🩷

Bi dönem öyle oluyor canım gazdan emmek istiyor emzige alışsalar bu dönemde iyi olurda benim kızda almıyor emzik meme uyku sonra yine meme devam ediyoruz 😃 aç olduğundan değil huzursuz olduğu için öyle malesef

Kızlar 40+4 haftalık hamileyim benim gibi olan varmı cuma günü 3cm açıklığım vardı nst de sancım vardı doktor yatış önerdi ben sancılarimi evde çekmek istediğim için kabul etmedim ama iki gündür sancım siddetlenmedi

Arkadaşlar bebeğimi emdiremiyorum silikon uç kullanmaya çalışıyorum ama çoğunlukla biberonla veriyorum .Göğüs ucum olmadığı için bebek ilk ğün kavrayamadı o ara hastanede biberon verildi .Bebeğim sarılık olmasın diye mecburen kullandım sarılık oldu tekrar kullandım .şimdi nasıl yapacağım bilmiyorum kendimi çok suçlu hissediyorum ama elimde değil böyle olması .Ayrıca lohusalığım psikolojik olarak zor geçiyor .hiç iyi hissetmiyorum.😓😓😞😞Herkes bebeğini emdirebiliyor ben emdiremiyorum .Bu kez kızıma bakınca ağlayasım geliyor suçluyorum kandimi .😪

Aynı sorun bende de var canım göğüs ucu olmadığı için bebek tutamıyor o yüzden hastanede silikon uç istemişlerdi hala silikon uç kullanıyorum, hatta uçla emdikçe ya da sağdıkça göğüs ucu biraz çıkıyor o şekilde emsin istiyorum vermeye çalışıyorum yine tutmuyor. Benim de sütüm az olduğu için mama veriyoruz mamayı da sadece biberonla verimli şekilde içirebildim. Bunların hiçbiri elimizde olan şeyler değil canım elimizde olsa o göğüs ucunu da çıkartırız sütümüzü de arttırırız. Elimizde olmayan şeyler için kendimize haksızlık etmememiz lazım emin ol bebeğin için sen dünyadaki en iyi annesin

Aynı valla bir tek bende duruyor eşimde de durmuyor zorlanıyorum uyumadıkça 2 gündür… Geçer umarım bu durum 🥹🩷

Benim eşimde de duruyor canım ama onun da kolunu emiyor sürekli, o yüzden yine ben almak zorunda kalıyorum 😄 geçer inşallah ben de uykusuzluktan yoruldum ♥️

Kızlar 40+4 haftalık hamileyim benim gibi olan varmı cuma günü 3cm açıklığım vardı nst de sancım vardı doktor yatış önerdi ben sancılarimi evde çekmek istediğim için kabul etmedim ama iki gündür sancım siddetlenmedi
Canım benim de 2-3 cm açıklığım vardı perşembe ama hala sancım pek yok, eğer kendi sancım gelmezse en geç cuma yatıracak beni ben kabul ettim hatta çarşamba gitmeyi bile düşünüyorum bebeğimi riske atmamak için. Bence sen de daha fazla bekletme yarın git doktoruna eğer güvendiğin bir doktorsa da yatışı kabul et. Benim cuma günü 40+1 olacak daha fazla beklemek istemedi bazı riskler başlıyormuş 40. Haftadan sonra, tabiki yine de sen bilirsin

Gözün kenarına temizledim ama içine bir şey yapamadım dediğin gibi inşallah kendi kendini temizler canım
Yok içini değil. Üstünden pamukla geç bide kenarını sildiysen tamam. Benim oğlumun da gözüne kirpigi kaçıyor sonra o kenara geliyor bende ordan temizliyorum

Back
X