Evet evet. İkisi ayrı ayrı,peş peşe yattı hatta1238 tl olan değil mi normal sgk parası değil yüksek miktar olan değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet. İkisi ayrı ayrı,peş peşe yattı hatta1238 tl olan değil mi normal sgk parası değil yüksek miktar olan değil
İkisine de e devletten mi başvuruluyor? Ben hiç bilmiyorum ya bana da desenizeEvet evet. İkisi ayrı ayrı,peş peşe yattı hatta
Ben başvuru yapmadım. Hatta emzirme ödeneğinden de haberim yoktu şok oldumİkisine de e devletten mi başvuruluyor? Ben hiç bilmiyorum ya bana da desenize![]()
Benim gözükmüyor sistemde ikisi de neden acaba yaBen başvuru yapmadım. Hatta emzirme ödeneğinden de haberim yoktu şok oldum
Şirketimden insan kaynakları bana dedi ki doğum sonrası iş görememezlik raporun sisteme düşmemiş. Sonra hastane halletti e nabız a düştü. Bundan birkaç gün sonra da hesabıma iki ayrı para geldi. Biri iş görememezlik için maaş gibi bir şey (şirkete gönderdim maaşım zaten ödendiği için) diğeri de bu emzirme ödeneği idi
E nabız a raporun düştü mü?Benim gözükmüyor sistemde ikisi de neden acaba ya
Ya ne güzel neresiBende antalyadayım ve antalyalımmmm![]()
Evet canım direkt düşmüştü komtrol ettim hatta hesabımı da tanımlamıştım ama daha hiçbiri yatmadıE nabız a raporun düştü mü?
Sonrasında e devlet e tanımlı hesabıma yatırdılar
Hahah ben de beklemiyordum resmen çokmuşuzHahaha ay hiç beklemiyordum bu kadar Antalyalı bulmayı![]()
Ben de bilmiyordum baya çokmuşuz hattaHahah ben de beklemiyordum resmen çokmuşuzama sanırım
FireflyDream bir ara söylemişti öyle hatırlıyorum
kuchi sabishii
Allah allah bilemedim gerçekten. Benim anlattığım gibi olunca sorgulamadım da haliyleEvet canım direkt düşmüştü komtrol ettim hatta hesabımı da tanımlamıştım ama daha hiçbiri yatmadı
32. Gündem beri yok kesildi diye düşünüyorumSezaryen olan anneler kanamanız bitti mi bittiysek kaçıncı gün 20. Gün benim daha bitmedi
Ay iyi bari tam bitecek gibi olup yine başlıyor heralde sonsuza kadar sürecek dedim32. Gündem beri yok kesildi diye düşünüyorum![]()
Arkadaşıminki 3 ay sürmüş bir yıla kadar sürede bilir demişti doktor çok uzarsa gel mutlaka dedi kırkında zaten muayene varAy iyi bari tam bitecek gibi olup yine başlıyor heralde sonsuza kadar sürecek dedim![]()
Bizim bebeler tembel çıktı yaBende bilmiyordumçok iyiymiş. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Benimde perşembe günü 40 haftalık olacak
![]()
İşlenmemiş yerler var senin işlenmiş olarak mı gözüküyor?Allah allah bilemedim gerçekten. Benim anlattığım gibi olunca sorgulamadım da haliyle
O malum caddede biz de atıyoruz havamızı kızımlaaaGeçen biz mecbur gezdik iki saat
oyun hamuru içinde bağırsağında kalanları boşaltıyordur zeytin çekirdeği gibi küçük top top olmadikca korkma ama yinede bir Danış, özellikle gaz damlasini
400 ıu 3 damla canım.Kızlar D vitamini kaç damla veriyorsunuz bebeklere doktor söyledi ama unuttum ben onu
Sab simpleks yaramadı bizde canım. Probiyotik biraz zaman ister diyo yapay zeka. Nurse harveys daha etkili bence ki onun da gizemi zeytinyağı zannımca. Tek zeytinyağını annem ısrar edip duruyordu korktum vermedim Nurse harveys sırf yağ. Aynı seyrederse Nurse harveys in kolikler için Olanı var onu alacağım. Kızım uykuyu çok seviyor eminim ama sıçrayıp uyanıveyo ya insan kıyamıyorKızlar bu gaz damlası hemen işe yarar mı? 5 damla ağzına damlattım biberon da olur demiş eczacı üstüne de yapıştırmış ama biberonla da etkili oluyor mu?
Heeeh bitti diyorsun uyuz uyuz geliyo yineSezaryen olan anneler kanamanız bitti mi bittiysek kaçıncı gün 20. Gün benim daha bitmedi