• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İkisine de e devletten mi başvuruluyor? Ben hiç bilmiyorum ya bana da desenize 🤭
Ben başvuru yapmadım. Hatta emzirme ödeneğinden de haberim yoktu şok oldum :D

Şirketimden insan kaynakları bana dedi ki doğum sonrası iş görememezlik raporun sisteme düşmemiş. Sonra hastane halletti e nabız a düştü. Bundan birkaç gün sonra da hesabıma iki ayrı para geldi. Biri iş görememezlik için maaş gibi bir şey (şirkete gönderdim maaşım zaten ödendiği için) diğeri de bu emzirme ödeneği idi

Ben başvuru yapmadım. Hatta emzirme ödeneğinden de haberim yoktu şok oldum :D

Şirketimden insan kaynakları bana dedi ki doğum sonrası iş görememezlik raporun sisteme düşmemiş. Sonra hastane halletti e nabız a düştü. Bundan birkaç gün sonra da hesabıma iki ayrı para geldi. Biri iş görememezlik için maaş gibi bir şey (şirkete gönderdim maaşım zaten ödendiği için) diğeri de bu emzirme ödeneği idi
Benim gözükmüyor sistemde ikisi de neden acaba ya

Allah allah bilemedim gerçekten. Benim anlattığım gibi olunca sorgulamadım da haliyle
İşlenmemiş yerler var senin işlenmiş olarak mı gözüküyor?

Eklentiler

• IMG_2074.webp
    IMG_2074.webp
    17 KB · Görüntüleme: 27
🤣🤣🤣 Geçen biz mecbur gezdik iki saat 🤣🤣🤣 oyun hamuru içinde bağırsağında kalanları boşaltıyordur zeytin çekirdeği gibi küçük top top olmadikca korkma ama yinede bir Danış, özellikle gaz damlasini
O malum caddede biz de atıyoruz havamızı kızımlaaa 😁
Kızlar D vitamini kaç damla veriyorsunuz bebeklere doktor söyledi ama unuttum ben onu
400 ıu 3 damla canım.
Kızlar bu gaz damlası hemen işe yarar mı? 5 damla ağzına damlattım biberon da olur demiş eczacı üstüne de yapıştırmış ama biberonla da etkili oluyor mu?
Sab simpleks yaramadı bizde canım. Probiyotik biraz zaman ister diyo yapay zeka. Nurse harveys daha etkili bence ki onun da gizemi zeytinyağı zannımca. Tek zeytinyağını annem ısrar edip duruyordu korktum vermedim Nurse harveys sırf yağ. Aynı seyrederse Nurse harveys in kolikler için Olanı var onu alacağım. Kızım uykuyu çok seviyor eminim ama sıçrayıp uyanıveyo ya insan kıyamıyor🥹
Sezaryen olan anneler kanamanız bitti mi bittiysek kaçıncı gün 20. Gün benim daha bitmedi
Heeeh bitti diyorsun uyuz uyuz geliyo yine 😁 bugün de geldi benim.

L limonlupastaa zeytinyağını içir. Gaz damlasında devitte var o yüzden rahatlıkla söylüyorum. Sıcak torba da koyuyorsun değil mi. Kiraz çekirdeği var bizde çok yumuşatıyor bence, şimdi onunla daldı biraz çok şükür 🙏

Back
X