Hayırlı sabahlar hanımlar hepinizin doğumu hayırlı olsun bende kasım annelerindeyim ama bu aralarda olabilir hersey arada sizleride takipledim, neredeyse hepiniz dogurdunuz Rabbim hayırlisiyla saglicakla buyutmeyi nasip etsin, hastahane sureci gecirenlerinize Rabbim baska dert vermesin bende 7 sene once oglumda yasamistim2 haftalikken yatmisti, 3 haftalik hastahanede kalip surecini ameliyat olmasi gerekmisti, com sukur gecti bitti buyuttum 1. Sinifta su an sizlerinde oyle olacak Rabbime tevekkulunuzu kesmeyin
Yazmak istememin nedeni benim oglumda kolikti ve malesef ayaklanip yuruyene kadar ilk 7 ay hep agladi, ne damlalar ne baska birsey mekan, zaman hic farketmezdi hep aglardi gaz sancilarindan, sut alerjisimi diye ben diyet bile yapmistim ama guzel emiyorduda sindirimi sıkıntılıydı, florasinin gelisimi uzun surdu, bir ara acliktan agliyor diyende oldu klasik

ama bebegim topan topandı hemsire sutun yeterli bak nasil kilo aliyor, boyu uzuyor, motor becerileri yerinde diyordu, ama anne olarak agladikca ke dimi cok yetersiz hissediyordum kendim buyutuyordum, hastahaneden bugune kadar hala yanimda kimse kalmis degil yani cok sukur bakın anneleri, kardesleri yanlarinda kalanlar var, evet bu donemler lohusalarin alıngan olması gerekirken malesef yardıma gelenler daha alıngan oluyorlar, size iyi gelmiyorlarsa gonderin ki, bebekle araniza girip daha kafa karistirici olmasinlar cunku her turlu sizin cocugunuz icgudunuze guvenin, gaz sancilari bir sure boyle aglamalar uykusuzluklar devam yani, kimse sizi kandirmasin, bana hep yalan soylediler yok 1 hafta. Yok 1 ay,yok 40 i ciksin, yok 3 aylik olsun, bu yuzden ben yanlis yapiyorum diye dusunuyordum, ama KABULLENDIM evet dedim bu bir surec bebeisim buyudukce beni anlayacak uyuyacak, sakinlesecek, kendimi sakin tuttum ve o zaman bebisim iyi huylu pamuk gibi oldu, birde hep dilimde kevser suresi vardı ruyalarimda goruyordum, inaniyorsaniz bende ise yaradi bilginiz olsun
Yani benimki ne emzikle ne biberonla, ne baska birseyle tamamen cevredeki insanlara kulak kapatip kendi icgudumle bebegimle konustugum zaman duzeldi
Insallah smdiki dogumumda daha bilincli olurum, yine kimse gelmesin yardima istemiyorum Rabbim muhtac etmesin
Esim sabirli olsun, oglum kendi duzeninde ilerlesin 3muz Allahin izliyle saglicakla gecirecegiz bu sureci kolaylikla hayirlisiyla insallah
Sonunda buyuyorlar hic sıkılmayın, cok keyifli bir cocuk buyutmek sizde unuttugunuz seyleri hatirliyorsunuz